Oriflame Giordani Gold Portofino nagellak

Vorige week liet ik jullie al kennis maken met de Oriflame Giordani Gold Portofino collectie. Vandaag laat ik de swatches van de nagellak zien!

Dit zijn de kleuren Tender Rose en Delicate Coral. De potjes zien er weer prachtig en chique uit, vinden jullie ook niet? Ieder lakje bevat 11ml. Op naar de swatches!

 photo IMG_1459a.jpg

 photo IMG_1465a.jpg

In het zonlicht

Dit is Tender Rose, een mooie oud roze kleur die neigt naar paars. De tweede foto heb ik in de zon gemaakt om te laten zien hoe mooi de subtiele shimmers zijn die erin zitten. De nagellak lakt prettig en droogt snel op. Je hebt twee laagjes nodig om een volledige dekking te krijgen.

 photo IMG_1473a.jpg

 photo IMG_1475a.jpg

In het zonlicht

Delicate Coral is een mooie koraalkleur. Daar kan ik nooit genoeg van krijgen! Ik heb al een heleboel koraalkleuren in mijn bezit, maar dit is toch weer net een andere tint. Hij neigt naar het roze en dat vind ik heel erg mooi. Ook deze lak heeft twee lagen nodig om volledig te dekken. Ik draag deze nagellak nu al vijf dagen en hij zit er nog perfect op. Over de houdbaarheid van de lak heb ik dus ook niks te klagen. Ook Delicate Coral geeft een prachtige glans.

De nagellak kost €10 en is verkrijgbaar in de webshop van Oriflame. Het is een Limited Edition lijn, dus wees er snel bij voordat hij uit het assortiment gaat.

Welke kleur vinden jullie het mooist?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 14 juni 2014 / 06:14

  Wauw, ze zijn heel mooi! De eerste vind ik het mooist, Tender Rose!

 2. 14 juni 2014 / 07:15

  Prachtige kleuren! Tender Rose is favoriet :)

 3. Petra
  15 juni 2014 / 07:23

  Tender rose vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *