Oriflame: More by Demi

Oriflame: More by Demi

IMG_9829

Jullie konden hier al een beetje kennis maken met de nieuwe lijn van Oriflame: More by Demi, maar vandaag laat ik jullie het echte werk zien! Oriflame  is de samenwerking met Hollywoodster Demi Moore aangegaan, en daaruit is een mooie collectie ontstaan. De collectie bestaat o.a. uit een parfum, bodyspray, body butter, maar ook een ketting, oorbellen, armband en een tas. Ik laat vandaag aan jullie twee producten zien: de hairspray en de showercream. Kijken jullie mee? 

Nou, de collectie heet dus More by Demi, heel leuk bedacht als je het mij vraagt. Let’s go to the hairspray!

Ik vind de flacon van de haarspray erg mooi. Hij is niet wit, maar parelmoer met een hele mooie glans. Een eyecatcher in je badkamer als je het mij vraagt! De haarspray ruikt heerlijk fris als je hem in je haren sprayt en het effect is mooi. Een goede, stevige haarlak. Er zit 15oml in en hij kost €12,95.

Op naar de shower cream!

De flacon van de shower cream is net zo mooi als de flacon van de haarspray, een mooie parelmoer glans. Niet te veel poespas, gewoon: shower cream. Klaar. Met gouden details, altijd leuk natuurlijk. De geur van de cream is heel erg lekker. Wel heel geparfumeerd, dus als je meer van neutrale geuren houdt moet je deze denk ik maar overslaan. Hij schuimt lekker en ik krijg er een heel fris gevoel van. De badkamer ruikt na een douchebeurt helemaal naar deze geur, lekker! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen die in je huis wonen.

Het is een doorzichtige substantie, niet heel creamy, maar meer vloeibaar. De showergel bevat 200ml en kost €9,95, een mooie prijs wat mij betreft.

Ben jij na het lezen van deze review fan geworden van de More by Demi collectie? Neem dan nog een kijkje op de website van Oriflame , je kunt daar de producten bestellen.

Wat vinden jullie van de collectie van More by Demi? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 1 november 2012 / 09:24

  Wat een leuke verpakking zeg! Ben benieuwd hoe die zal zijn:)

 2. 1 november 2012 / 11:52

  Oooh, de verpakkingen zijn echt een feestje! Ben wel benieuwd inderdaad…

 3. 1 november 2012 / 12:51

  Wat leuk, ik ben al jaren fan van Demi Moore
  Mooi strak flacons, echt leuk. Ben met name benieuwd naar de showergel.

 4. 1 november 2012 / 14:12

  De verpakkingen vind ik zo mooi en het lijken mij ook wel hele fijne producten.

 5. 1 november 2012 / 16:37

  Lijken me erg fijne producten en ze zien er ook erg leuk uit! :) Ik kende het merk nog niet.

  • 23 augustus 2013 / 10:04

   Als je het merk nog niet kent,
   kan je een kijkje nemen op mijn Oriflame Fanpagina,
   http://www.facebook.com/karinbuijtels

   als je de pagina liked, dan blijf je automatisch op de hoogte van alle aanbiedingen en elke 3 weken de nieuwste Brochure online te bekijken…
   Groetjes karin

 6. 1 november 2012 / 22:17

  Wat heb je een leuke blog! Ik ga je volgen :)

 7. Willemijn
  2 november 2012 / 00:04

  Tedd, waarom ga jij geen filmpjes maken? ^-^

  • Tedje
   Auteur
   2 november 2012 / 10:08

   Haha, ik zit er wel over na te denken! Maar het is even een drempel waar ik overheen moet denk ik ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *