Oriflame parfum | Blue Wonders & Amazing Paradise

oriflame-parfum-1

YAY! De zomer is in volle gang en dat betekent ook dat er weer een heleboel fijne zomergeuren in de winkels staan. Ik ontving deze twee nieuwe geuren van Oriflame en vandaag ga ik vertellen wat ik van Blue Wonders en Amazing Paradise vind. 

oriflame-parfum

De parfums zitten in stijlvolle doosjes. Blue Wonders en Amazing Paradise bevatten allebei 50ml.

oriflame-parfum1

Blue Wonders

Over Blue Wonders: Ontsnap naar de serene schoonheid van de diepe oceaan met een zonnige opening van waterhyacinth, gefuseerd met een contrasterend en verslavend mineraal facet van zeezout. De geur ontwikkelt zich mooi in betoverend Sea Elixir en eindigt met magnetische, ongetemde ambergris. De perfecte zomergeur voor elegante vrouwen die spanning zoeken in het onbekende.

De Limited Edition Blue Wonders van Oriflame zit in een stijlvolle flacon, staat mooi op je beautyplank! Blue wonders ruikt inderdaad mysterieus, want je kunt in eerste instantie niet goed thuisbrengen wat je allemaal ruikt. De geur opent met waterhyacinth en dat ruikt erg fris. Ik vind het ook iets weghebben van een mannengeur. Kruidige noten zijn gecombineerd met frisse noten. Op mijn huid ruikt hij wat bloemeriger en dat maakt hem echt vrouwelijk. Blue Wonders kost 25 euro.

oriflame-parfum-2

oriflame0parfum

Amazing Paradise

Over Amazing Paradise: Ervaar een betoverend juweel in de wereld van luxe geuren, gekarakteriseerd door een unieke Oriflame ontdekking: de geur van de zeldzame Paradise Drop bloem. De exotische geur van dit waardevolle bloempje is exclusief voor Oriflame en gefuseerd met citrus- en houtnoten in een creatie die je verbluft met zijn onvergetelijke, sprankelende karakter. 

Mijn favoriet van de twee! Ik hou van frisse citrus- en houtnoten. Wat mij betreft is dit de perfecte geur voor de zomer! Lekker fris, fruitig, zoet en exotisch, ik hou ervan! Het parfum opent met fruitige topnoten van groene guave en mandarijnbloesem in combinatie met vioolblaadjes. In het hart: jasmijn, sappige framboos en de zeldzame tropische bloem paradise drop flower. De geur sluit af met vanille, musk en vuurboomhout. Niet gek dat ik deze geur zo lekker vind, want het parfum heeft bijna alle ingrediënten die ook in andere favoriete geuren zitten. Amazing Paradise kost 29 euro.

Ben jij nog op zoek naar fijne zomerse geuren? Dan ben je bij deze twee geuren van Oriflame aan het juiste adres. Ook zijn deze geuren super geschikt om cadeau te geven, want de geuren zijn niet mega duur.

Wat is jouw favoriete geur van dit moment? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 27 juli 2016 / 09:11

  Ah klinkt goed! Ik ben nog op zoek naar een parfum voor IJsland maar die hoeft niet superzomers te zijn haha!

  • Tedje
   Auteur
   28 juli 2016 / 22:00

   Nee, dat lijkt me inderdaad niet per se nodig, haha! Ik vind Daisy van Marc Jacobs echt heerlijk, misschien is dat een tip? De flacon ziet er wel super zomers uit, maar de geur is wat klassieker!

 2. 27 juli 2016 / 11:11

  Die Amazing Paradise lijkt mij ook inderdaad het lekkerst! En ik denk dat ik hem als cadeau ga halen voor iemand :)

  • Tedje
   Auteur
   28 juli 2016 / 22:01

   Echt waar!? Wat leuk! Ik ben benieuwd wat ze ervan gaat vinden! Let me know!

 3. 27 juli 2016 / 11:13

  Super leuke flaconnetjes! Ben benieuwd naar de geuren.

  • Tedje
   Auteur
   28 juli 2016 / 22:01

   Mijn favoriet is Amazing Paradise! Echt een heerlijke geur voor de zomer. Sinds ik het parfum in mijn bezit heb, draag ik hem al iedere dag!

 4. 28 juli 2016 / 09:02

  De flacons zien er mooi en zomers uit. Ik ben benieuwd naar de geuren!

 5. 31 juli 2016 / 21:48

  Lijkt me een heerlijke geur. Mooie foto’s heb je genomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *