Oriflame The ONE Colour Unlimited Lipstick & Lip Gloss

 photo IMG_2007a.jpg

In maart lanceerde Oriflame de The ONE Collectie en nu breidt het merk de collectie uit met de The ONE Langhoudend Collectie. Vandaag laat ik aan jullie de Colour Unlimited Lipstick & Lip Gloss zien.

 photo IMG_2008a.jpg

De Lip Gloss is verkrijgbaar in acht tinten en ik laat er vandaag drie aan jullie zien. De Lip Glosses zitten in een simpele, maar mooie verpakking. De kleuren variëren van nudetinten tot roze tinten en er zit ook een donkerpaarse kleur bij. Ik heb de kleuren Rose Unlimited, Very Fuchsia en Nude Confidence.

 photo IMG_2009a.jpg

De Lip Gloss ziet er heel erg shiny uit en dat belooft Oriflame ook. Ik ben benieuwd! Laten we een kijkje gaan nemen naar de swatches!

 photo IMG_2015a.jpg

Swatches op mijn hand van de Lip Glosses en Lipsticks. Ziet er goed uit!

 photo IMG_2019a.jpg

Mijn lippen zonder iets erop.

 photo IMG_2023a.jpg

Dit is Nude Confidence, een perfecte ‘My lips but better’ kleur. De gloss geeft een mooi glansje en de gloss blijft ook verrassend lang en goed zitten. De gloss plakt niet heel erg en dat vind ik een pluspunt. De gloss voelt lekker verzorgd aan en ruikt ook nog eens lekker zoet.

 photo IMG_2021a.jpg

Very Fuchsia is een mooie roze kleur en dat zie je ook goed terug op je lippen. Ook deze gloss ruikt lekker zoet. Echt een mooi kleurtje! De Lip Gloss brengt makkelijk aan door de fijne applicator van de gloss.

 photo IMG_2020a.jpg

Rose Unlimited lijkt best wel op Nude Confidence, maar is toch iets rozer op mijn lippen. Op de foto niet heel erg goed te zien, maar in het echt wel.

 photo IMG_2011a.jpg

De lipsticks zijn verkrijgbaar in tien tinten: van nudetinten tot een knalrode kleur. De lipsticks zitten verpakt in een zwarte huls. Die vind ik mooi, maar de paarse tint die je ziet als je de dop eraf haalt, vind ik wat minder. De kleuren die ik vandaag aan jullie laat zien zijn Endless Red, Absolute Blush en Infinite Rose.

 photo IMG_2026a.jpg

Infinite Rose is een lichtroze kleur met een satijnen finish, een kleur die mij helaas niet zo goed staat. Ik vind de glans te metallic. Jammer!

 photo IMG_2028a.jpg

Absolute Blush is daarentegen een kleur die ik juist heel erg mooi vind en die ook goed bij me staat. Een mooie roze koraalkleur met een subtiele glans. De lipsticks blijven redelijk goed zitten. Je kunt er een kop thee mee drinken en een koekje mee eten, maar na een grotere maaltijd moet je wel even je lippen bijwerken.

 photo IMG_2030a.jpg

Endless Red is een typische rode lipstick kleur. Hij is vrij dekkend, maar toch niet zo dekkend als een aantal andere rode lipsticks die ik heb. Perfect als je op zoek bent naar een niet al te heftige rode lipstick. De lipsticks smeren lekker uit en zijn zacht van structuur. Fijn!

 photo IMG_2005a.jpg

Ik ben weer erg tevreden over de lipproducten van The ONE van Oriflame. Vooral Rose Unlimited van de Lip Gloss en Absolute Blush van de Lipsticks zijn favoriet.

Oriflame The ONE Colour Unlimited Lip Gloss (5ml) – €12
Oriflame The ONE Colour Unlimited Lipstick – €17

De lipproducten zijn verkrijgbaar in de webshop van Oriflame.

Welke kleur is jouw favoriet? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

4 Reacties

  1. 16 augustus 2014 / 07:17

    Fijne review! Ik heb er ook een paar producten van liggen en draag ze erg graag :-)

  2. Jeanne
    16 augustus 2014 / 16:44

    Ze zijn echt mooi, dat weet ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *