Oriflame The ONE Long Wear Nail Polish – Nudes

 photo IMG_1999a.jpg

Voordat ik op vakantie ging, kreeg ik maar liefst 15 nagellakjes binnen van Oriflame. Het zijn de nieuwe The ONE Long Wear Nail Polishes en wauw, wat zijn ze mooi! Ik kon niet wachten om alles te gaan swatchen. 

 photo IMG_1996a.jpg

Zoals je ziet kreeg ik een heleboel verschillende kleuren binnen. Vandaag behandel ik deel 1 van The ONE Nail Polish, namelijk de nude tinten.

 photo IMG_1999a.jpg

De lakjes (8ml) zitten verpakt in een mooie verpakking met een grijs/zilveren dop. Even de kleuren van links naar rechts: Tiramisu – Ice Pink – Ballerina Rose – Cappuccino – Mulberry Mauve. In de potjes lijken de eerste drie kleuren wel heel erg op elkaar, maar hier onder zul je zien dat dat helemaal niet zo is!

 photo IMG_2034a.jpg

Dit is Tiramisu, wat mij betreft een prachtige lichte nude kleur. Wauw! Ik vind hem echt heel erg mooi en ik weet zeker dat ik deze veel ga dragen. Ook een perfecte kleur voor de zomer als je handen wat bruiner zijn of als basislaag voor nailart. Tiramisu dekt in twee lagen.

 photo IMG_2036a.jpg

Over Ice Pink ben ik wat minder enthousiast. Op bovenstaande foto draag ik drie laagjes en de lak dekt nog steeds niet. In het flesje ziet de nagellak er heel mooi uit, maar op mijn nagels helaas wat minder! Zonde!

 photo IMG_2039a.jpg

Ballerina Rose doet zijn naam eer aan. Het is inderdaad een ballerina roze kleurtje met een vleugje zalmkleur met een mooie glans.  Ook deze lak dekt in twee lagen.

 photo IMG_2041a.jpg

Oef, wat vind ik deze kleur mooi! Dit is Cappuccino van The ONE. Alle lakken van The ONE brengen ontzettend fijn aan door het kwastje. Die is namelijk lekker breed waardoor je in één of twee vegen je nagels hebt voorzien van een laagje lak. Ook de dop houdt lekker vast en klikt dicht als je hem dichtdraait. Ook deze kleur dekt in twee laagjes.

 photo IMG_2045a.jpg

Mulberry Mauve lijkt in eerste instantie veel op Cappuccino, maar als je goed kijkt zie je wel degelijk een verschil. Een niet nagellakkenner (is dat een woord? Nou, bij dezen wel) zou zeggen: “Maar die twee kleuren zijn toch hetzelfde?” Nee! Cappuccino is veel bruiner en Mulberry Mauve neigt naar het grijs. Ook deze kleur vind ik weer prachtig en dekt in twee lagen.

Of ik enthousiast ben? JA! Dat hebben jullie hierboven wel kunnen lezen. De nagellakken hebben allemaal prachtige kleuren, een goede dekking (behalve Ice Pink dan), drogen snel en blijven ook nog eens goed zitten.

De The ONE Long Wear Nail Polishes zijn verkrijgbaar in de webshop van Oriflame.

Welke kleur van de 5 is jouw favoriet?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

13 Reacties

 1. 9 augustus 2014 / 06:10

  Oooohh wauw, wat een mooie lakjes! Hebbeeennnn! Tiramisu vind ik denk ik het mooiste.

 2. 9 augustus 2014 / 08:23

  Cappuccino heb ik ook samen met Ballerina Rose, ik vind het zulke leuke lakjes!

 3. 9 augustus 2014 / 09:41

  Oh wauw, op Ice Pink na vind ik ze allemaal prachtig! Misschien is hij wel mooi als topcoat?

 4. 9 augustus 2014 / 09:54

  Aah Tiramisu is zo’n beauty! Echt een mooie review en leuke lakjes!

 5. 9 augustus 2014 / 11:21

  Wauw, Cappuccino is echt een fantastische kleur!

 6. 10 augustus 2014 / 08:10

  Oeh, de bovenste en de onderste twee, prachtig!

 7. 11 augustus 2014 / 22:07

  Cappuccino is mijn favoriet! Tiramisu en Ballerina Rose vallen ook in de smaak bij mij, vind het sowieso een leuke lijn met al die nudekleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *