Oriflame The ONE Long Wear Nail Polish – the reds

 photo IMG_2003a.jpg

Het derde en daarmee het laatste artikel van de Oriflame The ONE nagellakjes. In de vorige edities zagen jullie al de nudetinten en the pinks. Vandaag is het tijd voor de rode tinten! 

Nog even alle lakjes op een rijtje. Vandaag is het tijd voor de roodtinten!

 photo IMG_2061a.jpg

Ruby Rouge is een mooie paars/rode tint die denk ik heel veel terug gaat komen dit najaar. Burgundy is helemaal hot! Ik heb al een paar mooie burgundy kleuren in mijn stash, maar dit is zeker een goede toevoeging.

De nagellakken van Oriflame blijven onwijs lang goed zitten. Ik draag op dit moment een nagellak die er al 7 dagen perfect op zit! Ook is de lak snel droog en is het kwastje heel erg fijn.

 photo IMG_2063a.jpg

Cherry Chique is een prachtige, dieprode kersentint die bijna naar het bruin neigt. Heel erg mooi voor het najaar en de winter! Zie je ook die prachtige glans?

 photo IMG_2066a.jpg

Purple baby! Dit is Purple in Paris, ook een prachtige tint voor het najaar. Ik moet zelf altijd heel erg wennen aan paars op mijn handen, maar deze kleur heeft zeker wel wat! Misschien moet ik maar gewoon vaker paars gaan dragen.

 photo IMG_2069a.jpg

Rood is altijd goed, toch? Dit is London Red en ik vind dat de kleur van het lakje perfect past bij de naam. Precies het rood van de telefooncellen en de rode dubbeldekkers die je in Londen heel veel ziet.

 photo IMG_2072a.jpg

Red Sky at Night is ook een roodtint, maar veel lichter en meer helder. Ook een prachtige tint wat mij betreft!

Alle lakjes dekken in twee lagen en zoals gezegd: de nagellak blijft echt heel goed zitten. Ik wist niet dat Oriflame zulke fijne nagellakken had! Ook de kleuren vind ik erg mooi en gangbaar. Ook vind ik het erg leuk dat alle lakken een leuke naam hebben gekregen.

De The ONE Long Wear Nail Polishes zijn verkrijgbaar in de webshop van Oriflame. De nagellakjes kosten nu tijdelijk €7,99 in plaats van €12.

Welke kleur is jouw favoriet? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 29 augustus 2014 / 08:02

  Oeeh die eerste 3 lakjes zijn echt prachtig! Hele mooie kleuren voor het najaar.

 2. 29 augustus 2014 / 09:33

  Red Sky At Night vind ik erg mooi! Lekker fris zoals een aardbeitje! Liefs’ Iris

 3. Eleni
  29 augustus 2014 / 09:41

  7 dagen is inderdaad erg lang! Welke base- en topcoat gebruik je daarbij? Bij mij chipt nagellak meestal al naar 2 dagen.

  • Tedje
   Auteur
   29 augustus 2014 / 10:53

   Ik gebruik eigenlijk altijd alleen maar basecoat: de matte basecoat van Kiko. Beste basecoat EVER! Het ligt ook wel heel erg aan de sterkte van je nagels hoe lang je nagellak blijft zitten.

 4. 29 augustus 2014 / 10:15

  Hele mooie lakjes, vooral de tweede en laatste vond ik mooi

 5. 29 augustus 2014 / 10:23

  Mooie kleurtjes! Purple in Paris ziet er vooral erg mooi uit.

 6. 29 augustus 2014 / 11:06

  Wat een prachtige kleurtjes <3. Ze zijn heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *