Oriflame Very Me Mirror Gloss

Oriflame Very Me Mirror Gloss

 photo IMG_5892a.jpg

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Wie heeft de mooiste lippen van het land? Oriflame brengt vijf lipglossjes genaamd Mirror Gloss uit in de Very Me collectie die ik vandaag aan jullie laat zien. 

 photo IMG_5888a.jpg

 photo IMG_5890a.jpg

De lipglossjes zitten in een handige en hygiënische verpakking van 10ml. Ik vind dit soort lipglossjes altijd erg handig om in mijn tas te doen. En zijn ze niet schattig?

De Very Me Mirror Gloss lipglossjes zijn dus in vijf kleuren verkrijgbaar (v.l.n.r.): Pink Blush – Clover Haze – Soft Coral – Cerise – Hot Red. Alle geuren (ik kan beter smaken zeggen eigenlijk) ruiken heerlijk zoet naar een roze likstok van de kermis. Om je lippen bij af te likken dus!

 photo IMG_5943a.jpg

Dit is Pink Blush, een zoet roze kleurtje. Deze gloss geeft lekker veel pigment (kleur) af, net zoals alle glossjes uit de Very Me collectie. Ik moet zeggen dat het nog niet zo één-twee-drie gebeurd is om je lippen te voorzien van een laagje glos. Het vergt namelijk precisie om de gloss aan te brengen omdat de gloss niet zo makkelijk over je lippen glijdt als je van andere glossjes gewend bent. Hier raak je echter snel aan gewend en weet je precies hoe hard je in de tube moet knijpen om de juiste hoeveelheid aan te brengen op je lippen.

 photo IMG_5944a.jpg

Clover Haze, de ‘my own lips but better’ variant uit de collectie. Deze kleur komt heel dichtbij de kleur van mijn eigen lippen en zorgt daardoor voor een natural effect.

 photo IMG_5956a.jpg

Soft Coral is gelijk wat feller op mijn lippen en is ook echt een kleurtje voor mij. Ik vind de kleur niet echt koraal op mijn lippen, maar hij neigt wat meer naar het rood.

 photo IMG_5968a.jpg

Whoops! Op de computer zag ik pas dat ik dit glossje niet helemaal mooi had uitgesmeerd op mijn lippen. Maar dat maakt de kleur Cerise niet minder mooi, toch? Deze lijkt veel op Soft Coral, maar is iets donkerder.

 photo IMG_5970a.jpg

Hot Red is de laatste uit dit rijtje. Op mijn lippen is deze kleur niet echt rood, maar dat ligt natuurlijk helemaal aan de huidskleur van je lippen.

Alle glossjes glanzen erg mooi op je lippen, lekker shiny! De Very Me Mirror Gloss lipglossjes plakken niet super erg op je lippen. Lipgloss kan namelijk nogal sticky zijn en daar hou ik absoluut niet van. Deze lipgloss voelt echter lekker zacht en verzorgend aan op je lippen. De lipglossjes blijven redelijk lang op je lippen zitten voor een gloss, vind ik. Na een hapje en een drankje moet je je lippen wel even bijwerken, maar dat is geen probleem omdat de tube zo handig is dat je hem makkelijk in je broekzak of tas kunt stoppen.

De Oriflame Very Me Mirror Gloss lipglossjes zijn verkrijgbaar voor 8 euro per stuk in de webshop van Oriflame. De glossjes hebben nu tijdelijk een actieprijs van €4,99 per stuk.

Gebruik jij graag lipgloss? 

Liefs van Tedje

Volg:

15 Reacties

 1. 31 augustus 2013 / 07:39

  ik draag niet graag gloss, daarom niet iets voor mij!

 2. 31 augustus 2013 / 07:50

  Wat grappig dat er een spiegeltje op de tubes zit. Kun je er ook daadwerkelijk iets in zien of is het meer voor de sier?

 3. 31 augustus 2013 / 08:52

  Cute! Ik vind de wat donkerdere kleurtjes het leukst. Zelf gebruik ik ook wel regelmatig lipgloss, is toch net wat mooier dan kale lippen vind ik!

 4. 31 augustus 2013 / 09:08

  IJmuiden ze wel mooi, maar ik vind lipsticks fijner

 5. 31 augustus 2013 / 11:33

  Lipgloss is iets waar ik van kan blijven smeren!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 6. 31 augustus 2013 / 11:40

  Wat een mooie, leuke kleurtjes zeg!! :) Sommige vind ik wel verdacht veel op elkaar lijken hihi. ;-)

 7. 31 augustus 2013 / 13:19

  Wat een schattige glossjes, voor de kleur hoef je het niet te doen maar de glans is zeker weten wel erg mooi!

 8. 31 augustus 2013 / 14:52

  Ik vind ze best veel op elkaar lijken! Maar ik hou van ook niet van lipgloss.

 9. 1 september 2013 / 13:36

  Heel leuke glosjes! Ik draag zelf liever lipstick maar ik vind deze verpakking erg mooi :) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *