Oriflame Vivacity eau de toilette

Oriflame Vivacity eau de toilette

 photo IMG_3258a-1.jpg

Parfum, ik ben er dol op. Voor iedere gelegenheid heb ik wel een andere geur. Als ik een feestje heb, ga ik vaak voor een wat zwaardere geur. Als het warm is ga ik graag voor een zoete en lichte geur of een bodymist. Dan zijn er ook nog parfums die eigenlijk altijd goed zijn. In deze categorie valt de nieuwe geur van Oriflame: Vivacity. Vandaag review ik hem voor jullie! 

 photo IMG_3262a.jpg

Parfum is over het algemeen een duur goedje, dat is wel bij iedereen bekend. Voor deze flacon van 50ml betaal je €29 euro. Een redelijke prijs vind ik zelf!

Topnoten: roze grapefruit, mandarijn, roze peperkorrels
Hartnoten: sinaasappelbloesem en pioenroos
Basisnoten: vetiver, witte musk

Klinkt dat niet ontzettend zomers? Ik ben dol op musk! Deze noot zit in meerdere geuren die ik in mijn bezit heb. Vivacity van Oriflame ruikt poederig, maar tegelijkertijd ook lekker fris, zoet en bloemig. De geur blijft lekker lang hangen. Gedurende de dag zul je hem nog wel een keer bij moeten spuiten, het is tenslotte een eau de toilette.

 photo IMG_3279a.jpg

 photo IMG_3268a.jpg

De vorm van de flacon is mooi afgewerkt. De fles is langwerpig met een gladde voorkant. De achterkant heeft een leuk motiefje en de zijkant is bol. Staat chique tussen mijn andere parfums.

Kortom: ik vind het een hele lekkere geur en ik denk dat heel veel vrouwen dit een fijne geur zullen vinden. Geen poespas, maar gewoon een lekkere citrusgeur met een beetje pit door de witte musk.

Liefs van Tedje

Volg:

12 Reacties

 1. 12 juni 2013 / 07:27

  Lijkt me een heerlijk geurtje!
  Hmm ik hou ook van musk in geurtjes
  Vind de flacon ook erg leuk ^_^

 2. 12 juni 2013 / 09:41

  Klinkt heel erg lekker! Ik wil nog wel een nieuw geurtje.

 3. 12 juni 2013 / 11:56

  Ziet er luxe uit en hij klinkt erg lekker! Hij is zeker niet te testen in een winkel? Geloof dat Oriflame alleen online te koop is toch?

 4. 13 juni 2013 / 18:09

  Mooi flesje zeg, klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *