Oscar & Babette – Joyful Tea Wellnes theemelanges

Oscar & Babette – Joyful Tea Wellnes theemelanges

Theeleuten, welke dame houdt daar nou niet van? Natuurlijk is een cappuccino op zijn tijd ook lekker, maar ik prefereer dan toch de thee, met een koekje erbij uiteraard. Vandaag laat ik jullie drie soorten losse thee zien van Oscar & Babette, een lifestyle & wellness label van Nederlandse bodem met een Engelse uitstraling (Engels=high-tea!). Kijken jullie mee? 

Oscar & Babette hebben 3 verschillende smaken op de markt gebracht namelijk: Joyful Jasmin, Relaxing Rose en Retreating Rooibos. Voor de theemelanges wordt groene-, zwarte- en rooibosthee als basis gebruikt. Het is losse thee en het zit in bovenstaande blikken. Hartstikke chique! Daarin zitten dan bruine (hersluitbare!!) zakjes.

Joyful Jasmin, voor een opgewekt humeur
Biologische groene thee met jasmijnbloesum. Voor de beste smaak: voeg ongeveer 1 theelepel thee toe per kop (in een theezeefje uiteraard!) met water van 80 graden Celcius. Ongeveer 2 tot 3 minuten laten trekken.
Normaal ben ik niet zo’n jasmijnthee liefhebber, maar deze smaakt verrassend goed!


Relaxing Rose, voor welverdiende ontspanning
Biologische zwarte thee met gedroogde rozenblaadjes. Voeg ongeveer 1 theelepel thee toe per kop (weer in een theezeefje natuurlijk) met water van 100 graden Celcius. Ongeveer 3 tot 5 minuten op smaak laten komen.
Deze thee is heerlijk! Er komt een lekkere zachte geur vanaf, en zo smaakt hij ook. Fijn rustgevend!


Retreating Rooibos, voor een kopje pure zonneschijn
Biologische rooibos thee met sinaasappelschil en kaneel. Ongeveer 1 theelepel per kop toevoegen met water van 100 graden Celcius. In een theezeefje op smaak laten komen (ongeveer 5 tot 8 minuten).
Als ik thee uitkies (bijvoorbeeld in een restaurant), kies ik eigenlijk altijd rooibos, omdat ik dat zo lekker vind! Rooibos is altijd goed. Deze rooibos smaakt anders dan alle andere rooibos smaken die ik ooit geproefd heb. Hier proef je namelijk een vleugje kaneel en sinaasappel, heerlijk fris! Dit is absoluut mijn favoriet van de 3.

Deze lekkere theemelanges zijn te koop in de webwinkel van Oscar & Babette voor €9,95 per stuk. Je krijgt er dan zo’n mooi blik bij die je op de eerste foto kunt zien. In een zakje zit 100 gram.

Ben jij ook zo’n theeleut?
Liefs van Tedje

Volg:

13 Reacties

 1. 14 maart 2012 / 07:54

  Oh, ik hou van thee! Wil dit soort dingen best uitproberen!

 2. 14 maart 2012 / 09:28

  Ik zou graag de Jasmijnthee willen proberen van dit merk, lijkt me heerlijk!

 3. 14 maart 2012 / 10:25

  nu heb ik echt zin om thee te zetten haha! ik doe er dan altijd honing in (:

 4. 14 maart 2012 / 12:27

  Oh thee… Ik ben een echte theeleut en dit ziet er echt heeeeeeeeeeeeeerlijk uit :)

 5. 14 maart 2012 / 13:57

  Ik ben ook echt een theeleut & ben wel benieuwd naar deze leuke theezakjes!
  Vooral naar Retreating Rooibos, ik vind rooibosthee zo fijn!

 6. 14 maart 2012 / 19:44

  Ik vind thee altijd zo heerlijk. Ik drink normaal uit een zakje gewoon rooibosthee en als ik losse thee drink dan kies ik het liefste voor muntthee of voor jasmijnthee. So lovely <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *