Oscar & Babette Marvelous Mojito geurkaars

Oscar & Babette Marvelous Mojito geurkaars

 photo IMG_4067a.jpg

Ik heb al wel eens eerder geschreven over de geurkaarsen van Oscar & Babette. Alle geuren die ik inmiddels heb gehad ruiken ontzettend lekker en intens en ze zijn ook nog eens 100 procent natuurlijk. Vandaag laat ik jullie de nieuwe geur Marvelous Mojito zien. Jammer dat computers nog niet over een geur exporteer mogelijkheid beschikken, anders had ik jullie de geur zeker even laten ruiken! 

 photo IMG_4061a.jpg

 

De Marvelous Mojito geurkaars is een 100 procent pure ecosoya wax scented candle, oftewel: 100% zuivere, biologische afbreekbare sojawas en pure, onversneden parfumoliën. Ze hebben een geur ‘gevangen’ in recyclebare aluminium blikjes. Ontzettend handig om te bewaren en om mee te nemen bijvoorbeeld op vakantie in je koffer of in je tas.

 photo IMG_4063a.jpg

Kom in een zomerse stemming met deze tropische sfeermaker op basis van een sprankelende cocktail met geurnoten van Cubaanse rum, limoensap, verse muntblaadjes en een vleugje ruwe rietsuiker. 

Als je de geurkaars opent, komt er een hele frisse en zoete geur je tegemoet. Ik vind hem erg lekker ruiken, helemaal zomers! Door de limoen- en muntgeur is de kaars ook nog eens anti-muggen en dat is natuurlijk ook erg prettig. De geur is erg sterk, dus als je hem eventjes aansteekt en na een tijdje weer uitblaast, heb je nog een hele tijd daarna plezier van de geur. Zo gaat de kaars ook nog eens langer mee! De kaars zal ongeveer 15 uur branden.

 photo IMG_4065a.jpg

Deze geurkaars van Oscar & Babette is te koop in de webshop voor €7,95, waar ze nog heel veel andere lekkere geuren hebben, zoals Homemade Apple Pie en Sea Shore. In de webshop hebben ze allerlei leuke dingetjes. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om te geven als cadeautje!

Neem ook eens een kijkje op de blog van Oscar & Babette!

Ben jij bekend met de geurkaarsen van Oscar & Babette? 

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

14 Reacties

  1. 25 juli 2013 / 09:37

    Handig dat deze ook nog eens muggen op afstand houdt. Lijkt mij een lekkere geur, het drankje is ook lekker dus moet wel ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *