Oscar & Babette ‘Sea Shore’ geurkaars

Oscar & Babette ‘Sea Shore’ geurkaars

IMG_6785

Wat is er relaxter dan thuis op de bank liggen met een kop thee, een goed boek op het tafeltje naast je brandt een lekkere geurkaars. Zie je jezelf al liggen? Nu jij nog niet bij de zee bent, of op vakantie bent, moet je de zee maar naar je eigen huis halen, toch? 

Haal de zomer in je eigen huis (want mooi weer is het nog niet echt in ons koude kikkerlandje) met de geurkaars ‘Sea Shore’ van Oscar & Babette.

De kaars zit in een heel leuk en handig recyclebaar blikje. Als je het blikje openmaakt, vliegen de aroma’s om je oren. Wauw wat komt daar veel geur vanaf zeg! En niet dat je denkt: pfff gauw weer dicht dat ding, maar dat je er de hele tijd aan blijft ruiken. Zo lekker fris!

Frisse marine geurnoten met accenten van drijfhout en een vleugje zonnebrandlotion, zorgen voor de typische geurbeleving van een intens verkwikkende strandwandeling.

De kaars kan maar liefst 15 uren branden.

Ik ben fan van deze geurkaars! Evenals mijn moeder. Ik had echt haar reactie moeten filmen toen ze het dekseltje eraf haalde: ‘Ooooooh!! Ooooh! Maar dit ruikt lekker!!! Hmmmmm!’
Hartstikke leuk om als cadeautje te geven aan je moeder, een vriendin of aan je oma, die zullen er echt superblij mee zijn! Dat weet ik zeker, want het ziet er niet alleen heel chique uit, het ruikt ook nog eens lekker!

In de webshop van Oscar & Babette kun je kennis maken met de negen heerlijke 100% Pure EcoSoya Wax Scented Candles..

Liefs van Tedje

 

Volg:

12 Reacties

 1. 15 juni 2012 / 10:07

  Oeh, lekker! Ik ga denk ik de binnenkort maar even de zee naar huis halen ;-)

 2. 15 juni 2012 / 12:52

  Mmm, sounds good! ^^
  Lijkt me goddelijk ruiken btw.

 3. 15 juni 2012 / 14:33

  Hahah wat een leuke reactie van je moeder! Ik ben zelf ook echt gek op geurkaarsen! Vooral als ik ’s avonnds alleen op me kamertje zit en een artikeltje aan het schrijven ben.
  Heerlijk om dan een lekker geurtje om me heen te hebben.

 4. 15 juni 2012 / 15:39

  Dit klinkt heerlijk en het ziet er zo leuk uit! Ik heb al meer positieve verhalen gehoord, dus eigenlijk moet ik de kaars maar eens aanschaffen!

 5. 15 juni 2012 / 18:07

  Klinkt goed! Ik hou ook wel van geurkaarsen vooral in de herfst en winter als het koud is buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *