Outfit: Autumn is coming!

sam_5007

De herfst is écht begonnen en de zomerkleding in mijn kast heeft plaatsgemaakt voor mijn herfst- en winterkleding. En dat viel nogal tegen, want zoveel leuke dingen had ik niet meer in mijn kast. Dat betekende: shopping time! Vorige week ging ik flink shoppen en kocht ik hele leuke dingen.

outfit-eindhoven

Mijn grijze jeans van H&M blijft favoriet, daar moet ik er nog maar eentje van gaan inslaan! Ik ben super blij met mij nieuwe jasje van Expresso. Dat is zo’n jasje dat ik het hele jaar door ga dragen. In de winter binnen, maar nu kun je hem ook nog als jas voor buiten dragen. Ik was al een tijdje op zoek naar coole bikerboots. Dr. Martens lijken net kano’s met mijn maat 41, dus moest ik gaan voor een wat smallere en elegantere exemplaren. Ik vond ze van het merk You!Know. Ze zijn lekker shiny en ze lopen héérlijk, net pantoffeltjes!

sam_5034

Jasje – Expresso
Jeans – H&M
Biker Boots – You!Know
Sjaal – Expresso
HorlogeDaniel Wellington
Zonnebril – Ray Ban
Tas – MYOMY Shopper
Ringen – Melano en Rabinovich

sam_5017outfit-eindhoven0

sam_5040sam_5025

Wat vinden jullie van mijn outfit? Ik ben benieuwd!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 11 oktober 2016 / 06:46

  Ik vind je outfit mooi en hij past perfect bij de tijd van het jaar. Binnenkort moet ik de inhoud van mijn kledingkast ook eens even gaan omgooien. Die zomerse kleding kan nu wel echt mijn kast uit!

  • Tedje
   Auteur
   11 oktober 2016 / 09:34

   Ah, thanks Femke! <3 Ik moet mijn kast ook echt gaan uitmesten!

 2. 11 oktober 2016 / 07:47

  Superleuke en een beetje stoere outfit! Vooral je laarzen vind ik gaaf.

  • Tedje
   Auteur
   11 oktober 2016 / 09:35

   Dankjewel Romy! Ik ben er zelf ook heel erg blij mee! En ze lopen zo lekker!

 3. 11 oktober 2016 / 08:55

  Leuke outfit! Ik draag sinds kort alleen nog maar donkere broeken, heerlijk hihi!

  • Tedje
   Auteur
   11 oktober 2016 / 09:36

   Me too! Heb toevallig vandaag weer eens een blauwe jeans aan, maar dat is echt even wennen weer, haha! Normaal gesproken alleen maar zwart of grijs ;)

 4. Jeanne
  11 oktober 2016 / 17:06

  Leuk Tedje echt Tedjes kleren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *