Outfit: Bag to the future

IMG_9026

Zo verschijnen er maanden geen outfit foto’s op mijn blog en zo plaats ik twee outfitposts in twee weken tijd! Vorige week ging ik samen met Denise outfitfoto’s maken vlakbij het station van Roosendaal, toen we op weg waren naar een event in Antwerpen. 

IMG_9059

IMG_9023

Is jullie al iets opgevallen? Ik heb een nieuwe tas en ik ben er zo blij mee! Het is de MYOMY Shopper A4 My Paperbag Go Off Black. Hij is lekker groot (mijn 13″ Macbook Pro past erin) en hij is ook super stevig. De tas die ik hiervoor had was ook best leuk, maar dit is een echte eyecatcher, vinden jullie niet? Een perfecte tas om mee naar mijn werk te nemen. Er zitten ook lekker veel vakjes in, waardoor ik mijn telefoon, opladers en sleutels goed kan opbergen. De tas past super goed bij het thema Bag to the Future, het thema waarin de webshop Duifhuizen deze week centraal staat. De tas heeft iets klassieks van vroeger door de gekartelde randjes van een typisch Amerikaans broodzakje, maar hij heeft ook iets hedendaags en je kunt er super lang mee doen. Ik droeg mijn nieuwe Zara ruitjesblouse, een item dat tientallen jaren geleden al veel werd gedragen en nu weer overal ziet (ik weet zeker dat dat door Beyoncé komt).

IMG_9020  IMG_9034

IMG_9016

IMG_9049

Trenchcoat – Tommy Hilfiger
Blouse
 – Zara
Broek – H&M
Top – H&M
Tas – MYOMY
Gympen – Converse All Stars
Horloge – Daniel Wellington
Ringen – Melano en Rabinovich
NagellakMerlot van Sinful Colors

IMG_9012

Wat vinden jullie van mijn outfit? Ik ben benieuwd!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 7 oktober 2015 / 08:33

  Ik ben ZO verliefd op deze tas. Ik heb hem al heel erg lang op mijn lijstje staan en ik word nu ZO hebberig, haha! Heel erg leuke foto’s geworden!

 2. 7 oktober 2015 / 08:34

  So pretty!!! De foto’s zijn echt heel leuk geworden <3

 3. 7 oktober 2015 / 09:17

  Wat een leuke outfit! Die tas is echt prachtig!! Erg handig ook dat je laptop erin past!

 4. 7 oktober 2015 / 10:10

  Wauw, wat is je tas mooooi! Prachtige foto’s ook, net als die van Denise.

 5. 7 oktober 2015 / 11:26

  Jaaa, daar zijn je All Stars weer :) Ik vind de tas iets minder, maar ik heb hem dan ook nog niet in het echt gezien.

 6. Fred
  7 oktober 2015 / 16:01

  Zo’n huge tas en een telefoon ….. wat staat ons nog te wachten!

 7. 10 oktober 2015 / 20:38

  wat een leuke outfit, die tas met die rand vind ik heel vet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *