Outfit: blue suit & white sneakers

outfit-4

Al maanden roep ik dat ik mijn blauwe pak vaker aan wil, maar dat ik maar niet weet welke schoenen ik eronder moet dragen. Blauwe hakken heb ik, maar ik draag (bijna) nooit hakken, want ik ben van mezelf al lang en bovendien: platte schoenen lopen veel comfortabeler. Nu heb ik eindelijk een combinatie gevonden waarvan ik zeker weet dat ik het vaker ga dragen: mijn blauwe pak met witte sneakers! 

outfit-1outfit-2outfit-6

De outfit

Blauw pak – Expresso
Witte sneakers – Tango shoes via Sooco
Tasje – Marc Jacobs
T-shirt – Yaya
Ringen – MelanO & Rabinovich
Horloge – Olivia Burton

outfit-7outfit-8

Als je mij al langer volgt, weet je dat je mij kan uittekenen in een jeans (zwart, grijs of blauw) met een jasje. Een pak was daarom ook geen rare keuze, maar omdat ik niet goed wist welke schoenen ik eronder moest dragen, kwam het pak niet vaak uit de kast. Maar sinds ik nieuwe dames sneakers van Tango heb gekregen, weet ik wel welke schoenen ik eronder moet dragen! Afgelopen week postte ik alvast een preview van deze outfit op Instagram Stories (volg je mij al op Instagram?) en toen kreeg ik direct heel veel vraag naar waar de sneakers van zijn. Het zijn dus witte sneakers van Tango en het model heet CHANTAL 12.

outfit-10outfit-11

De sneaker heeft een dikke zool met een subtiele print en een paar gaatjes aan de zijkant. Wat mij betreft de ideale witte sneaker voor het voorjaar! Ik kan niet wachten om ze nog met andere outfits te combineren.

outfit-12

Foto’s: Timo Mommers

Wat vind jij van mijn outfit? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 23 februari 2017 / 09:16

  Leuk idee! Ik loop ook niet graag op hakken en dan vind ik met pakken dat ik er snel suffig uitzie. Dit is echt een goede combi!

  • Tedje
   Auteur
   23 februari 2017 / 10:07

   Dan zijn sneakers inderdaad de perfecte oplossing :-)

 2. Jeanne
  23 februari 2017 / 11:00

  Leuke foto’s Tedje

 3. 23 februari 2017 / 11:54

  Ik vind je pak geweldig! Ik wil ook graag een pak, maar vind het nog lastig om een goede te vinden! En die tas is ook erg tof!

 4. 23 februari 2017 / 11:57

  Wat een toffe look zeg! Zoiets zie je niet zo vaak, maar pakken vind ik echt geweldig. Ook heel leuk om er sneakers bij te dragen in plaats van hakken. Rode hakken lijken me trouwens ook heel gaaf hierbij! Malou x

 5. Ilse
  23 februari 2017 / 12:42

  Wat een toffe outfit!

 6. jul1992
  24 februari 2017 / 16:36

  Wow, I really like this cute outfit of yours.
  Especially these white sneakers are gorgeous. :D
  I really like the look w/o any socks. Do you wear these short socks or do you go sockless indeed?

  • Tedje
   Auteur
   25 februari 2017 / 13:26

   Thank you! I wear short socks :-)

 7. 1 maart 2017 / 22:43

  Jaaa zo leuk en mooie foto’s ook!! Love the shoes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *