Outfit: casual chic in Den Bosch

outfit-2

Afgelopen maandag was ik in Den Bosch om een dagje te werken samen met Femke. Want: samen freelancen is leuker dan alleen! Tussendoor besloten we wat foto’s van elkaar te maken die ik graag met jullie wil delen! 

Ik noem deze outfit casual chic. Waarom? Het ziet er chic uit, maar eigenlijk voelt het alsof ik in mijn pyjama loop. Ik hou van de comfortabele-pantalon-met-steekzakken-trend!

Voor een wat speelser effect rol ik de broek altijd een beetje om. Ik draag deze broek graag in combinatie met de zwartwitte top. Ze zijn van hetzelfde merk, Expresso, en daardoor merk je dat alles gewoon goed op elkaar aansluit en mooi bij elkaar past. Soms draag ik mijn witte sneakers eronder of mijn zwarte sandaaltjes, maar ik vind deze outfit ook heel leuk om te dragen met mijn nieuwe loafers van Manfield.

outfit-3

The details

Pantalon – Expresso
Top – Expresso
Loafers – Manfield
Horloge – Daniel Wellington

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

5 Reacties

  1. 16 juni 2017 / 07:35

    Leuk Tedje, staat je goed! Ik heb sinds gisteren een soortgelijke broek en ik vind het dus een méga goed idee om ‘m op te rollen. Heb nog niet eerder zo’n broek gehad en moet even wennen aan hoe casual het voelt :)

  2. 16 juni 2017 / 09:13

    Leuke outfit! Vind je top vooral heel erg tof en je schoentjes zijn ook heel chique.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *