Outfit: langs de Maas in Maastricht

outfit-8

Yay voor outfitfoto’s in Maastricht! Het is zo’n fotogenieke stad dat je niet echt je best hoeft te doen om een mooi plekje te vinden voor outfitfoto’s. Afgelopen week was mijn zusje op bezoek en ze maakte (net als vroeger!) weer wat foto’s. Met de Maas op de achtergrond! 

outfit-6

Midden in de fotoshoot kwam ik er achter dat ik helemaal geen lipstick droeg! 

outfit-5

Dit is weer zo’n typische outfit waar je mij in kunt uittekenen. Saai? Misschien wel. Maar ik voel me er in ieder geval wel heel prettig in en dat vind ik heel belangrijk aan een outfit! Grijze jeans, strepen t-shirt en een colbertje = mijn favoriete go-to outfit. Je kunt deze outfit naar héél veel gelegenheden dragen en dat vind ik heel fijn!

outfit-10outfit-2

Karma armbandjes

Accessoires kunnen bij zo’n outfit natuurlijk niet ontbreken. Dit zijn mijn nieuwe armbandjes van Karma! Ik heb ze in twee verschillende kleuren: eentje met zwarte en zilveren steentjes en de andere is iets kleurrijker, namelijk met grijze, zilveren en roze steentjes. De sieraden bevatten natuursteen en kristallen. De inspiratie voor de sieraden komt uit het boeddhisme en de Indiase mythologie. Iedere kraal geeft kracht en staat voor liefde. Wat een mooie gedachte achter deze bijzondere sieraden! Ik weet zeker dat ik deze nog heel veel ga dragen :-)

outfit-12

Outfitdetails

Jeans – H&M
T-shirt – H&M
Colbertje – Follie di Garbo
Laarsjes – Ecco
Armbandjes – Karma via Brandfield
HorlogeOlivia Burton
Ringen – MelanO en Rabinovich

outfit-11

In welke outfit voel jij je het fijnst? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 3 februari 2017 / 20:33

  Leuke outfit! En wat een mooie foto’s zijn er gemaakt!

 2. 5 februari 2017 / 00:38

  Jaa ik hou ook echt van zulke kleding haha! Lekker makkelijk en toch netjes! Mooi!

  • Tedje
   Auteur
   6 februari 2017 / 09:26

   Precies, dat vind ik ook! :-) Thanks Sophie!

  • Tedje
   Auteur
   6 februari 2017 / 09:26

   Dankjewel, Amber! Ik ben er ook super blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *