Outfit of the day met Loavies + winactie #3: €100 shoptegoed! – GESLOTEN

 photo IMG_3302a.jpg

AAH! Het houdt maar niet op met de winacties voor mijn 3-jarige bestaan! Vandaag is het alweer tijd voor winactie nummer drie: win €100 shoptegoed bij de webshop Loavies! Ik mocht er laatst wat bestellen en ik koos voor deze super leuke witte jas. Klik gauw verder voor mijn outfit en kijk dan meteen hoe je kans maakt op het shoptegoed. Ik bedoel, wie wil dat nou niet? :)

 photo IMG_3317a.jpg

 photo IMG_3322a.jpg

 photo IMG_3329a.jpg

 photo IMG_3347a.jpg

 photo IMG_3315a.jpg

Jas – Loavies
Hemdje – H&M
Jeans – Zara
Schoenen – Converse All Star
Ring – Élique
Horloge – Rosé Lansen Chrono Rose Brace van Triwa
Nagellak – Essie Sharling Darling

Wat moet je doen om kans te maken op een shoptegoed van €100? 
– Laat een comment achter met een geldig e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje. Zo kan ik contact met je opnemen als je gewonnen hebt.
– Vermeld welk item jij sowieso zou bestellen bij Loavies.
– Volg Teddlicious en Loavies op Instagram

Verder zou ik het leuk vinden als je me volgt op TwitterBloglovin en Facebook maar dat is niet verplicht!

De winactie loopt tot 12 oktober 23.59u. Ik neem contact op met de winnaar via de mail. Heel veel succes!

 

Volg:
Delen:

113 Reacties

 1. Naomi van Herten
  4 oktober 2014 / 06:18

  Ik zou voor het padded bikerjacket en de festival kimono gaan. Money well spend zou ik zeggen :) Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van teddlicious.nl! Dames die ook kans maken op deze toffe prijs: good luck!

 2. 4 oktober 2014 / 06:25

  Tedje, nogmaals gefeliciteerd met het 3-jarige bestaan van teddlicious. En wat een toffe winactie! Daar wordt iedereen toch helemaal blij van ;-) Mocht ik de lucky girl zijn dan zou ik net zoals jij een jas shoppen. Deze legergroene is mijn favoriet: http://www.loavies.com/fashion-nieuw/green-trenchcoat.html

  Natuurlijk volg ik jullie beide al op Instagtam! De andere social kanalen ga ik nu checken -hihi-.
  Liefs,
  Anouk (stiekem hoop ik heel erg dat ik win haha, fingers crossed!!)

 3. Lisette Kleiweg
  4 oktober 2014 / 07:28

  Ik doe graag mee, je jas vind ik prachtig die zou ik zelf ook graag willen hebben.

 4. Rachelle
  4 oktober 2014 / 07:57

  Wat een mooie outfit Tedje, de jas staat je echt heel goed!
  Ik zou graag meedoen met de winactie, heb aan de voorwaarden van het volgen voldaan. :)
  Mocht ik deze mooie prijs winnen, dan zou ik gaan voor de Celine-tas-look-a-like, die wil ik al zo lang, ook zou ik er die hele mooie overslagsjaal/poncho bij doen en het overgebleven gedeelte zou ik besteden aan een zacht, furry giletje voor over m’n zwarte leren jasje, kan ik dat nog mooi doordragen deze herfst!

  Ik ben benieuwd, succes iedereen met de winactie!

 5. Marleen
  4 oktober 2014 / 08:07

  Hoi, ik doe graag mee aan de winactie. Ik ben dol op de wepshop loavies! En ze hebben nu ook zo’n leuke collectie. Maar ik ben op dit moment een beetje blut dus ik kan niks bestellen. Ik vind dit item heel leuk: http://www.loavies.com/fashion-nieuw/pretty-blouse-blue.html . Deze zou ik in ieder geval bestellen. Ik ga duimen!!!

 6. Jeanne
  4 oktober 2014 / 08:40

  Als ik win zou ik voor tas gaan, een lekkere grote
  De jas staat je heel mooi!!

 7. priscilla caupain
  4 oktober 2014 / 09:11

  Hoi.

  Wat een leuke Win actie ik doe graag mee :).

  ik zou graag een cece bag willen.
  En een fur jas..
  oooh ik hoop zo te winnen.

  succes iedereen

 8. Floor
  4 oktober 2014 / 09:53

  Super mooie jas heb je aan! En hele leuke foto’s!! Áls ik de 100 EUR win, zou ik een geblokt blousje kopen bij Loavies. Maar ook een leren broek vind ik erg tof… of misschien een leren rokje? Hmm…. misschien wel allemaal, hahahha! Ik zou er in ieder geval helemaal happy mee zijn! :)

 9. Sylvana
  4 oktober 2014 / 09:55

  Oh wauw dit kan ik zo goed gebruiken. Door het afvallen is alles mij te groot maar
  ik heb door rekeningen geen geld om te shoppen.
  Loavies is mijn favoriete winkel. Ik zie daar te veel leuks om te bestellen!

 10. 4 oktober 2014 / 10:52

  Wat super leuk die jas is zo mooi ik zou dan ook die jas in de kleur autumn pink kopen als ik het shoptegoed zou winnen dat is echt een eyecatcher! Ik heb alles gedaan :)

 11. 4 oktober 2014 / 11:09

  Wat tof! Ik zou denk ik een nieuwe tas kopen, want die van mij is toch wel aan zijn einde aan het komen,: door al die zware boeken die ik er mee ronddraag van school naar huis! Liefs’Iris

 12. 4 oktober 2014 / 11:22

  Happy birthday!! Heel veel geluk-inspiratie& plezier
  Voor de volgende hopelijk nog vele jaren! :) Ik volg
  Loavies al een tijdje en ben helemaal verliefd op de
  Grijze fake fur! Zou zo tof zijn om hem te mogen winnen,
  Geniet van het weekend! Liefs,Eveline

 13. Irene
  4 oktober 2014 / 11:24

  Ik zou zeker ook gaan voor die toffe jas! En ik volg jullie al op instagram ;)

 14. Mary
  4 oktober 2014 / 11:32

  Ik zou graag een mooie blazer willen duz mijn keus is gevallen op de GREEN PRETTY BLAZER. Hij is super mooi. Volg inmiddels op alle kanalen en volg nu ook Loavies. Nogmaals gefeli!

 15. Kirsten
  4 oktober 2014 / 11:32

  Wat een toffe winactie, ik doe zeker mee! Wat ik dolgraag zou willen bestellen is deze prachtige blouse. Ik zou graag wachten tot ie weer op voorraad is en hem misschien ook nog in blauw bestellen. :)http://www.loavies.com/fashion-kleding/pretty-blouse-green.html

  En dan zou ik ook deze mooie suede top nog bestellen: http://www.loavies.com/klantenservice/verzenden

  Ik volg je op meerdere accounts, sowieso instagram, en ik volg ook loavies.

 16. Myrthe Lubbersen
  4 oktober 2014 / 11:35

  Ik doe heel graag me, ben namelijk helemaal verliefd op het hairy gilet van loavies!

 17. 4 oktober 2014 / 11:38

  Leuke actie! Ik zou gaan voor de perfect LBD en verder nog wat accessoires, die kan je nooit genoeg hebben ;-)
  Het is dan ook moeilijk kiezen, ze hebben altijd zoveel leuke dingen!
  (Ik volg je nu ook op Instagram en Twitter..)

 18. cheyenne
  4 oktober 2014 / 11:46

  Wat super leuk dat je dit mag doen! . De witte jas staat je erg mooi. Lekker fris .
  Ik zou zelf als eerste de leopard slipons in mijn mandje doen haha. Ik wil deze al heel lang dus die zou ik zeker bestellen. Ik volg je op instagram, facebook, bloglovin en Twitter en loavies op instagram onder mijn naam cheyenne jansen.

  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

  • Kim
   4 oktober 2014 / 11:50

   Oh, en ik volg je op instagram onder de naam whatsername_nl en loavies volg ik uiteraard ook! :)

 19. Puck Bouter
  4 oktober 2014 / 11:53

  Leuke jas inderdaad! Ik volse jullie beide al op Instagram. Ik zou sowieso de padded bikerjacket bestellen! Love it!

  Ik volg je ook op Facebook, Twitter en Bloglovin’.

 20. 4 oktober 2014 / 11:55

  awesome jas! ik doe mee met de actie, volg en like iedereen overal ;)

  wat ik sowieso zou bestellen zijn wat mooie statement necklaces!

 21. Anneke
  4 oktober 2014 / 11:57

  Leuke winactie! Ik zou voor de Perfect LBD kiezen en dan nog wat accessoires, die kan je nooit genoeg hebben ;-)
  Loavies heeft ook altijd zulke leuke dingen..
  (Ik volg je nu ook op Twitter en Instagram)

 22. 4 oktober 2014 / 12:06

  Hi!

  Ik zou sowieso de coated suede pants bestellen & de legergroene trenchcoat. Ik hou van de warme herfstkleuren en daarnaast is de broek een keer iets anders dan ik normaal draag ;)

  Groetjes,
  Laurie

 23. margriet kuper
  4 oktober 2014 / 12:22

  Ik doe graag mee. Zou in elk geval voor de black aztek jacket gaan. maar zie genoeg leuke dingen.

 24. Pien
  4 oktober 2014 / 12:28

  Super leuke winactie

 25. Pien
  4 oktober 2014 / 12:32

  Leuke winactie !
  Ik zou zo’n gave luipaard slip-ons kopen en die mooie jas krijgt ook al een dikke 10

  Liefs Pien xx

 26. Sanne
  4 oktober 2014 / 13:19

  3 jaar alweer, wat gaat de tijd hard! Gefeliciteerd!
  Ik aas al een tijdje op de spijkerblouse met fringes.. Lijkt me zo gaaf op een leren broek! Een nieuwe teddy fur voor de herfst en winter zou ik ook niet kunnen weerstaan. Oh.. had ik maar een geldboompje in de tuin! ;-)

  Natuurlijk volg ik zowel jou als Loavies! Moet natuurlijk wel up-to-date blijven van de laatste trends!

  X

 27. Loes
  4 oktober 2014 / 13:21

  Super leuke winactie! Nu het buiten wat kouder begint te worden, is het enkel dragen van een blazer niet meer voldoende en al zeker niet meer ’s ochtends. Daarom zou ik een leren jasje bestellen (zoals deze super mooie http://www.loavies.com/fashion-kleding/fashion-blazers-jassen/padded-bikerjacket.html) omdat dit een perfecte ’tussenjas’ is. Met een lekkere dikke sjaal er op kun je opeens veel meer kou verdragen en het staat ook nog eens super leuk :-)

 28. kylie
  4 oktober 2014 / 13:44

  aaah leuke winactie! loavies is echt mijn favoriete webshop.
  Heb toevallige een paar dagen geleden het pink fur gilet besteld.
  maar als ik nog iets zou mogen bestellen dan zou ik gaan voor de autumn coat in leuk roze,
  een perfecte ”tussen” jas.
  let’s hope for the best :)
  liefs

 29. Eveline
  4 oktober 2014 / 13:48

  Leuke actie, ik doe mee! Ik zou gaan voor een leren rok en de legergroene winter parka:) Ik heb alles gedaan wat je moet doen.

 30. Ilse prins
  4 oktober 2014 / 14:16

  Wat een leuke items heb je gescoord zeg! ik zie zoooooveel leuks staan, dat ik het eigenlijk nog niet weet.. denk dat een lekker warm vest wel praktisch is voor de winter die er straks aankomt..
  Ik volg je ‘overal’ haha. wat klinkt dat toch altijd vreemd he.
  een fijn weekend gewenst! groetjes ilse

 31. Natasja
  4 oktober 2014 / 14:24

  Wat een super actie weer, en gefeliciteerd met je 3-jarig bestaan. Uiteraard volg ik jou en loavies op instagram maar jou ook op twitter, Facebook en bloglovin. Als ik zou winnen ( dat zou trouwens echt super geweldig zijn) dan was mijn 1e keus de pretty blouse black maar met dat bedrag te winnen is er zoveel keus. Helemaal te gek!! Nog veel succes met je blog!!

 32. Anita te Gussinklo
  4 oktober 2014 / 14:38

  Wat zie je er prachtig uit, echt een hele goede keuze.
  Als ik 100 euro shoptegoed zou winnen bij Loavies zou ik zeker gaan voor het BLACK AZTEC JACKET die vind ik zo leuk.
  En dan kan ik nog verder shoppen want dan is het shoptegoed nog niet eens op. (haha)
  Ik volg je natuurlijk op Bloglovin,Facebook & twitter.

 33. Linsey van der Hoeven
  4 oktober 2014 / 15:05

  Wow! Echt te gek! Gister zat ik nog rond te kijken op Loavies. Ik wilde vandaag de Leather Leopard Top bestellen, totdat ik deze geweldige actie zag. Nu hoop ik super erg dat ik dit win want let’s be honest; dit is echt een droom voor elk meisje! Ik volg je op ibstagram, twitter, bloglovin’ en facebook! :) Let’s pray!

 34. Tessa
  4 oktober 2014 / 15:08

  Wat een gave winactie, hier waag ik zeker een kansje voor! Het item welke ik sowieso zou bestellen is de Grey Furry! De kleur is zo mooi, lichtgrijs, en is met zoveel kleuren te combineren! Op een mooie grijze broek of leather pants. Ook is hij voor nu in de herfst ideaal als jas en ’s winters heerlijk om als vest in weg te kruipen… Je hebt trouwens een onwijs leuke stijl!

 35. 4 oktober 2014 / 15:15

  Wat een te gekke winactie Tedje! Ik doe heel graag mee en vind de green trenchcoat wel heel gaaf uit de Loavies webshop! Liefs!

 36. 4 oktober 2014 / 15:42

  Gefeliciteerd!
  Ik doe mee met winactie. Als ik 100 euro shoptegoed zou ik BROWN FURRY, HIGH WAISTED PANTS en FASHION CODE RED

 37. Anniek
  4 oktober 2014 / 15:52

  Van harte gefeliciteerd!
  Toffe winactie. Als ik zou winnen zou ik sowieso de pink fur gilet kopen, hij lijkt me so fluffy. ^^

 38. Danielle Glas
  4 oktober 2014 / 15:52

  Wauw! Te gekke actie! Super! Er zijn zoveel mooie dingen! Crème furry fur, aztec summer short & top, grey furry… Allemaal te gek! liefs Danielle

 39. 4 oktober 2014 / 15:56

  Ik doe mee! En ik zou sowieso zo’n geweldige armband kopen.. (als ik win haha)

 40. 4 oktober 2014 / 15:59

  Allereerst gefeliciteerd! Ik doe graag mee, het is een van mijn favo webshops!
  Ik zou het Brown furry vest bestellen, oorbellen, de zwarte laarsjes, en nog een paar t-shirts! :-)

 41. Silke T
  4 oktober 2014 / 16:30

  Hoi!

  Ik zou zo deze jas op loavies willen bestellen, de perfecte herstjas!

  Ik volg jou en loavies op instagram (silke_trfs)

  x Silke (silke90torfs@gmail.com)

 42. hanneke
  4 oktober 2014 / 16:33

  hoihoi,
  ik denk dat voor die mooie witte jas zou gaan het is zo mooi hihi
  ik heb stiekem al ffe rondgesnuffeld ik zie genoeg moois

 43. Ilse
  4 oktober 2014 / 16:41

  Deze actie laat ik aan me voorbij gaan, ik doe al mee met de Fab <3!

  Succes iedereen!

 44. Leoni van den Berg
  4 oktober 2014 / 17:08

  Wauw, supergave winactie! Loavies is echt 1 van mijn favoriete webshops. Als ik zou winnen zou ik sowieso de Leather Leopard Top kopen, de pretty blouse green en het grey furry vest. Ik ga duimen!! :D

 45. Aknaoj
  4 oktober 2014 / 17:18

  Gefeliciteerd! Ik doe ook mee. Die jas die jij aan hebt vind ik ook super leuk en zou ik ook bestellen :)

 46. 4 oktober 2014 / 17:36

  Wauw! Wat een te gekke jas! Kan me voorstellen dat je daar erg blij mee bent.
  Ik ben verzot op warme truien en vesten, dus het heerlijke fluffy faux fur vest van Loavies staat bovenaan mijn lijstje!

 47. Esmée
  4 oktober 2014 / 18:09

  Omg! Supercoooooll!!! Ik zou sowieso bestellen het leather leopard shirt, de leather broek, een tas, een ring, de white pistol top, de, de grey fur jacket &zo kan k doorgaan hihi xxxx

 48. 4 oktober 2014 / 18:52

  Wat een mooie foto’s!
  Ik doe mee met de winacite! Ik zou sowieso een CECE bag bestellen denk ik!
  Ik volgde jullie al op facebook :) En jou volgde ik overal al op haha!
  XO

 49. 4 oktober 2014 / 19:03

  Oeh wat een leuke winacties heb je geregeld Tedje! Ik heb al zo vaak mijn mandje gevuld bij Loavies, maar nog nooit echt besteld! Ik vind het zwarte jurkje met doorzichtige mouwen (perfect LBD noemen ze), de groene omslag doek / sjaal (die lijkt me zo heerlijk dik!), de high wasted jeans waarvan ik overal lees dat hij super fijn is en een mooie statement ketting haha. Ik volg jou en loavies al overal!

 50. 4 oktober 2014 / 19:10

  The green autumn scarf vind ik echt heel gaaf. Ook die witte t-shirtjes met print/tekst vind ik erg leuk. Ik hoop dat als ik mocht winnen dat ook de pretty blouse green er weer is die is nu helaas uitverkocht.

 51. 4 oktober 2014 / 19:31

  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog! Hopelijk ga je nog vele jaren door want ik zou niet zonder je blog kunnen. Je hebt een prachtige jas uitgezocht! Ik volg jullie beide al op intagram onder de naam xlifexlivexlieke , en zou voor de Checked Blouse gaan http://www.loavies.com/fashion-kleding/checked-blouse.html.

  Heel veel liefs Lieke

 52. Inge
  4 oktober 2014 / 19:52

  Nog gefeliciteerd met je 3 jarige jubileum, leuk!! Loavies heeft zoveel leuke spullen … Ben helemaal weg van de legergroene parka! Zou die zeker kopen als ik win

 53. Manon
  4 oktober 2014 / 20:23

  Onwijs leuke winactie! Als ik het shoptegoed zou winnen zou ik zeker de Grey Fur Gilet in mijn winkelmandje gooien + het super leuke I Scream Icecream shirtje! Dat zijn de twee dingen die ik sowieso heel graag wil bemachtigen :)

  Liefs Manon x

  • leonie
   4 oktober 2014 / 20:38

   Ik heb alleen geen instagram…wel volg ik je via twitter en fb!

 54. Mieke van der sande
  4 oktober 2014 / 23:36

  Zekersteweten dat ik voor diezelfde jas zou gaan! Staat jou super & hopelijk mij ook als ik die beauty zou mogen bestellen! I li la love it, echt een musthave voor fall/winter. Precies goed! Verder heeft Loavies zoveel mooie toppers, genoeg keus! Duimen maar op het shoptegoed, wie weet een goede outfit voor komende sollicitatiegesprekken! 1e goede indruk met een top outfit! (Mvds0906@gmail.com) liefs Mieke!

 55. Rana
  5 oktober 2014 / 04:31

  Hii,

  Ik volg je blog al een tijdje dus ik heb het verloop moge meemaken :) Leuke winactie! Ik zou heel graag jouw witte jas , checked blouse en de city chic hakken willen hebben. Ik heb alles gedaan.

 56. anne-Sophie kop
  5 oktober 2014 / 09:08

  Wat een super leuke outfit !!
  en zou natuurlijk graag deze actie winnen haha

 57. anne-Sophie kop
  5 oktober 2014 / 09:10

  En ik zou zowiezo die witte tas of de jas (die jij nu ook aan hebt) willen !

 58. 5 oktober 2014 / 10:41

  Wauw, super leuk! Allereerst gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog! Als ik bij loavies zou mogen bestellen, zou ik denk ik gaan voor een wit shirt met zwarte letter opdruk en dan een lekker furry vest erbij! Ik volg beide accounts op instagram en volg je op bloglovin (: Kan niet wachten tot de uitslag ,oehhh !

 59. Laura Verstraete
  5 oktober 2014 / 11:22

  Proficiat met het 3jarig bestaan van je blog :)
  Ik zou heel graag de 100 euro winnen!! Ik zou graag de witte jas en de
  all stars met zebraprint willen, ze zijn zo mooi <3

  x laura

 60. 5 oktober 2014 / 12:12

  Pracht Prijs,Kom maar op !
  Facebook; Diny Gijsberts
  Instagram; momzymom
  Pinterest; DinyG
  Bloglovin nummer 23; Dinie Gijsberts
  Twitter nr.41;Dinie Gijsberts
  PRETTY FRINGES BLACK schoenen en FRINGE BAG BLACK tas +LEOPARD SLIP ONS 2.0 zou ik er van kopen :-D

 61. Demi
  5 oktober 2014 / 12:20

  Jeetje wat mag jij leuke winacties doen, supertof! Ik zou ook gaan voor de white autumn jacket en daarbij de pretty small pink tas.
  Jou volgde ik al op instagram, en loavies volg ik nu!
  Liefs

 62. 5 oktober 2014 / 17:12

  Hoi Tedje!

  Gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van je blog! Ik hoop dat je nog lang door zal gaan, lees je blogs altijd met plezier.
  Als ik wat bij Loavies zou mogen kopen, zou dat het padded bikerjacket zijn. Die staat al erg lang op mijn wishlist! Loavies heeft zoveel leuke dingen dat ik daarna nog wel even zoet zou zijn met het zoeken van alle andere kledingstukken die ik zou kunnen kopen van het shoptegoed. Ik volgde jou en Loavies al op Instagram, ik heet Amandiee_ daar! Ook volgde ik jou al op Twitter, Facebook en Bloglovin’!

  Liefs,
  Amanda

 63. Nancy van Oedelem
  5 oktober 2014 / 17:38

  Hoi,

  Wat een geweldige winactie ! Ik heb mijn hart verloren aan deze zwarte trenchcoat : http://www.loavies.com/fashion-nieuw/zwarte-trenchcoat.html …wat een beauty ! Ik zal met veel plezier deze aktie delen en promoten op FB , maar helaas heb ik geen Instagram en Twitter, maar ik volg je wel op Bloglovin ;-)

  Nog een dikke proficiat Tedje met het 3 jarig bestaan van teddlicious !! Je ziet er trouwens stralend uit !

  Liefs,
  Nancy

 64. Jolijn
  5 oktober 2014 / 21:32

  Superleuke actie! Ik doe graag mee en volg je ook op twitter, facebook en bloglovin’
  Deze zou ik zeker bestellen: PRETTY EVERYDAY BAG
  xx Jolijn.

 65. Jyoti Baldew
  5 oktober 2014 / 21:45

  Leuke actie! Ik doe graag mee, ik volg je op FB en bloglovin, ik zou zeker de black biker boots bestellen!
  -Jyoti Baldew

 66. Anne prikken
  5 oktober 2014 / 21:46

  Hallo teddlicious, ik ben in love met je geshopte spullen! Ik zou zeker de witte jas willen kopen die jij ook hebt gekocht! Ik heb binnenkort mijn propedeuse uitreiking en het lijkt me echt een feest om daar een leuk jurkje voor te kunnen scoren zodat ik daar mee lekker kan feesten

 67. Anna
  6 oktober 2014 / 11:07

  Woo Tedje, wat een gave winacties heb je!! Ik blijf maar lekker mee doen, maar deze winactie is wel echt heel erg tof!! Ik zou gaan voor de Padded biker jacket (altijd al willen hebben maar nooit een goed leren jasje tegen gekomen..) en verder weet ik nog niet zo goed wat ik daar zou kopen, ik denk een gave tas. Oooo nu ik op die site heb gekeken wil ik echt enorm graag winnen….. Let’s hope!!!!!!!! <3 En ik volg je overal of course.

 68. 6 oktober 2014 / 11:51

  Wat een mooie foto’s zeg! Ik vind je witte jas heel tof dus die zou ik zeker bestellen, al zag ik op de website ook wel wat mooie andere items zoals een roze lang gebreid vest en een mooie grijze skinny. Allemaal items die ik heel graag aan mijn kledingkast zou willen toevoegen en die ik zowel casual als op kantoor kan dragen.

  Ik volg je trouwens op twitter, IG, FB en bloglovin ;)

 69. 6 oktober 2014 / 13:09

  Leuke winactie, ik doe zeker mee! Als ik honderd euro zou mogen besteden bij Loavies dan zou ik in ieder geval de legergroene winterjas kopen.

 70. Mandy
  6 oktober 2014 / 14:06

  Loooove the black leopard jas!

 71. Mandy
  6 oktober 2014 / 14:07

  Oh en leuke actie trouwens :)

 72. 6 oktober 2014 / 16:27

  Gefeliciteeeerd! En wat een superleuke actie :) ik zou voor een mooie tas gaan en een mooie jaa of blazer. Ik vind de jas die jij hebt uitgezocht ook echt geweldig dus misschien zelfs dié jas, haha!

 73. Laura
  6 oktober 2014 / 18:43

  Weer zo’n gave winactie! Ik denk dat ik voor de zebra print sneakers zou gaan en wat betreft het resterende bedrag moet ik dan nog even over denken… ;) Die jas staat je ook erg leuk maar ik zie op de website dat ie uitverkocht is… Jammer :p Liefs x

 74. 6 oktober 2014 / 19:59

  Wat een toffe winactie! Ik zou zeker gaan voor de pretty everyday bag. Echt een perfecte tas.
  Deze jas staat je trouwens echt heel erg goed!

 75. Joyce
  7 oktober 2014 / 10:12

  Toffe winactie! Hier doe ik zeker aan mee, ik volgde je overal al op en loavies ook. Ik zou graag voor de perfect LBD en daarop een hairy gilet in het bruin :)

 76. 7 oktober 2014 / 15:26

  Je witte jas is zo gaaf, staat netjes maar kan je ook met stoere kleding combineren :) Ah dit is echt zo’n gave winactie! Loavies heeft altijd zulke leuke dingen! Ik zou voor het rode blousje gaan met het rode topje eronder en dan nog het furry giletje! Super leuk!! Ik heb alle stappen gevolgd :)

 77. sigrid b
  7 oktober 2014 / 16:27

  Wauw, heel gaaf. Heb alles gedaan wat moest; (sigridboltendal) ik zou voor de HIGH WAISTED PANTS gaan.

 78. ling
  7 oktober 2014 / 19:34

  Aaahh ik ben echt fan van loavies! Echt de leukste musthaves verkopen ze daar, een ding wat ik in ieder geval zou kopen van die €100 shoptegoed zijn toch wel de populaire slip ons! Ik vind ze echt heel leuk en ze lijken me ook erg comfortabel!

 79. Myrna
  7 oktober 2014 / 20:02

  Super leuke actie! Ik volg jullie beiden op instagram, en ook op bloglovin volg ik je.
  Ik zou de black slip ons graag willen :)

 80. Karlijn
  8 oktober 2014 / 13:57

  Wat een leuke outfit! Die broek heb ik ook, vind hem zelf heel fijn zitten :)
  Ik volg jou en Loavies op instagram en jou op bloglovin en twitter!
  Ik zou zelf gaan voor http://www.loavies.com/accessoires/sjaals-en-mutsen/green-autumn.html (een grote groenige sjaal) http://www.loavies.com/fashion-kleding/tops-shirts/au-revoir.html (wit t-shirt met print) & http://www.loavies.com/tassen/alle-tassen/taupe-tas.html (een tas) &http://www.loavies.com/fashion-kleding/dames-jurkjes-rokjes/zwarte-maxi-skirt-2008.html (lange zwarte rok) & als laatste dit armbandje http://www.loavies.com/accessoires/sieraden/bruin-armbandje-steen.html

 81. Cathy
  9 oktober 2014 / 00:04

  Aangezien ik het altijd koud heb en de winter eraan komt zou ik een lekker furry vest kopen.
  En omdat mijn tweelingzusje 1 deze dagen gaat bevallen zou ik haar ook wat moois laten uitzoeken
  Zodat ze straks weer wat moois aan kan als de zwangerschapskilos er weer af zijn.
  Tuurlijk blijf ik jullie volgen ook op Bloglovin!!

 82. Kim Bakker
  9 oktober 2014 / 10:07

  Wauuw wat super gaaf!
  Wat ik echt een geweldig item vind is toch wel deze sweater:
  http://www.loavies.com/fashion-kleding/truien-vesten/fashion-code-red.html
  Heerlijk voor in de winter :) Ook zag ik nog genoeg andere items doe ik graag zou willen, het shoptegoed zou dus heel goed van pas komen!
  – Ik volg jullie beide op Instagram (xkimbakkerx)
  -Ook volgde ik je al op de andere social media’s :)
  Twitter: KimBakkerx
  Facebook: Kim Bakker
  Bloglovin: Kim Bakker

  en dan nu……. DUIMENN!
  hihi

  Heel veel succes allemaal
  Liefs Kim

 83. Anna
  9 oktober 2014 / 19:13

  Ik heb al een keertje gereageerd maar kan het niet laten om nog een keertje te reageren… Ohmygod wat wil ik DIT graag winnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 84. Sandra(hpw)
  9 oktober 2014 / 20:38

  Voor het nieuwe seizoen zou ik heel graag mooie knitwear bestellen!
  Een fijne sjaal (ben ik onwijs gek op) of een lekkere trui, een comfortabel vest..
  Ik weet het wel hoor! :)

 85. Roos
  9 oktober 2014 / 21:37

  Maak graag een kansje. Ik vind de Quilted coat echt prachtig en zou die dan ook zeker bestellen als ik het tegoed win! Ik heb dan nog geld over dus een mooie sjaal gaat dan ook in het mandje!

 86. 9 oktober 2014 / 21:47

  ik doe mee!
  ik zou zeker voor een paar witte sneakers gaan! Verder nog wat leuke vestjes voor de winter!
  alles gedaan
  instagram; zowiezo_

 87. Eine
  10 oktober 2014 / 06:32

  Ik zou heel graag het grijze fake fur giletje bestellen, lovely! Ik volg op Instagram onder een andere mailadres: eline_004@hotmail.com
  Xx

 88. Anouska
  10 oktober 2014 / 14:36

  Wat een super leuke actie!
  Ik zie zoveel leuke dingen op Loavies!!
  Ik ben nu al helemaal verliefd op de Pretty everyday bag en de quilted coat.
  En wat zal de perfect grey pants met de taupe suede top en super leuk bij staan!

 89. 10 oktober 2014 / 18:42

  Wat een super leuke actie! Ik volg je van de drie jaar echt een hele lange tijd en ik vind het leuk om te zien dat je zo gegroeid bent! Ik heb een aantal dingen van Loavies op het oog dus shoptegoed zou heel mooi uitkomen. De fringe blouse, de groene blouse en een paar bikerboots zouden heel erg welkom zijn! Ga zo door met je blog!

 90. Lynn
  10 oktober 2014 / 20:13

  Ik volg je op instagram, twitter, bloglovin’ en facebook! en loavies op instagram!
  ik zou de boyfriend jeans 2.0 (een absolute must), de zwarte trenchcoat en dan nog de checked blouse bestellen en dan ben ik autumn-proof!

 91. Laura
  10 oktober 2014 / 21:08

  Nog een mooie winactie op je site! Super zeg.
  Ik zou heel graag de black biker boots willen van Loavies, dus ik hoop dat ik deze prijs mag winnen!
  Ik volg loavies en jou al op instagram uiteraard.

  X Laura

 92. 11 oktober 2014 / 15:16

  Gefeliciteerd! Ik zou op zoek gaan naar een stoer vest of warme trui. Moet vast lukken!

 93. Merly
  12 oktober 2014 / 08:49

  Superleuk! Ik volgde jou en loavies al op Instagram. Ik zou gaan voor de witte Celine bag, die staat al een tijd op mijn wishlist :)

 94. Marije
  12 oktober 2014 / 10:09

  Gefeliciteerd! 3 jaar alweer, volg je blog al zo’n beetje van af het begin toen was je nog eerstejaars journalistiek. Wat gaat de tijd snel!

  Ik heb echt nog nieuwe vesten en shirtjes nodig voor de komende winter. Een paar leuke accessoires zijn natuurlijk ook niet verkeerd.

  Ik volg loavies en teddlicious op instagram.

 95. 12 oktober 2014 / 13:01

  Wat leuk! Ik zou sowieso de Padded pants en de Grey Furry bestellen, superleuk! Ik hoop dat ik een kans maak haha :) En gefeliciteerd Tedje!

 96. Kim
  12 oktober 2014 / 18:45

  Super tof 3 jaar alweer!
  Dat shoptegoed kan je altijd wel gebruiken.
  Ik zou gaan voor de leren jas, een vriendin van mij heeft hem ook en de mijne is nodig aan vervanging toe.
  Zelf heb ik het er niet voor over want zo breed heb ik het niet, dan zou dit een top optie zijn.
  Ik volg jullie beide al heel lang op instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *