Outfit: Pink suit

IMG_7204

Toen ik dit roze pak zag hangen bij WE Fashion dacht ik: HEBBEN! En hoe toevallig was het dat ik een paar dagen later een winactie voorbij zag komen waar je kans kon maken op dit roze pak… Ik moest een gokje wagen. En niet geheel zonder succes! Femke en ik kunnen nu vrolijk rondhuppelen in deze roze ‘On Wednesday we wear pink’ suits. 

IMG_7149 IMG_7137 IMG_7136

Afgelopen week ging ik samen op pad met superteam Timo en Nadine om foto’s te maken van mijn roze pak. Ik moet zeggen: wel even een dingetje. Vooral door het feit dat de carnavalsband in het dorp waar ik vandaan kom ook roze pakken draagt. Ha! Maar even zonder grappen: het pak is natuurlijk een echte eyecatcher en ook net even wat anders dan ik gewend ben. Mijn kledingkast hangt namelijk vol met zwart en… nog meer zwart. I own too much black (said no one ever). 

De avondzon zorgde voor prachtig licht op het iet wat verlaten plein waar we gingen shooten. En dit is het resultaat!

IMG_7152 IMG_7155 IMG_7196IMG_7191

Eerlijk is eerlijk, ik moest wel even wennen toen ik in dit zuurstokroze #girlboss pak naar buiten liep. De kleuren die het meest in mijn kledingkast voorkomen zijn zwart, donkerblauw, wit en grijs, dus dan is dit nogal een hele verandering. Maar…. Ik moet zeggen dat ik het wel héél erg leuk vind.

IMG_73981IMG_7381

The details

Roze pak – WE Fashion
T-shirt – H&M
Sneakers – Tango
Horloge – Daniel Wellington
Zonnebril – Rayban
Ringen – MelanO en Rabinovich

IMG_7369 IMG_7336

En, wat vind jij van mijn roze pak? 

Liefs,
Tedje

Pssst.. Volg jij mij al op Instagram en Facebook?

Volg:
Delen:

8 Reacties

  1. 12 mei 2017 / 16:00

    Wauw, wat een onwijs leuk pak zeg! Echt heel tof!

  2. 13 mei 2017 / 11:46

    Supergaaf! Maar ind, ik zou het wel een ding vinden om er in naar buiten te gaan. Toch wat spannend zo’n opvallende kleur, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *