Outfit: streepjes & sailor cap

IMG_0504

De sailor cap is helemaal hot en happening. Ik vind het een super leuke trend en ik besloot er eens mee te experimenteren. En dat resulteerde in deze outfit! 

IMG_0501IMG_0577IMG_0493

Dit is een outfit waar je me de laatste tijd echt in kunt uit tekenen. Mijn favoriete jeans van Levi’s met een trui en comfortabele boots. Hoe leuk is trouwens de trui van Colorful Rebel met dat frietzakje? Echt een super geinig detail! En het matcht weer met mijn nieuwe sailor cap van My Jewellery. Die ik overigens super leuk vind staan. En ook nog eens handig als je een bad hair day hebt, want je zet die pet op en er is niks aan de hand! De trui matcht ook weer super bij mijn nieuwe rugzak van Eastpak.

IMG_0541IMG_0526IMG_0483

Het is lang geleden dat ik een rugzak heb gebruikt, maar sinds ik deze heb van Eastpak neem ik hem echt overal mee naartoe. Mijn laptop past er in, waardoor het ideaal is als ik ergens anders ga werken of een afspraak heb. Verder gaat hij ook mee als ik een weekendje naar mijn ouders ga en ik maar weinig hoef mee te nemen bijvoorbeeld. Ik had vroeger op de middelbare school een gele Eastpak (wie niet?) die ik heel veel heb gedragen (lees: mijn hele middelbare school periode) en waar echt goede herinneringen aan zitten. This backpack brings back memories! Iedere dag ging deze tas mee naar school, dag in, dag uit. Alleen was de gele versie die ik had gewoon van stof. Deze donkerblauwe is van leer en dat geeft toch wel een hele andere uitstraling. De buitenkant is dus helemaal van blauw leer en de binnenkant is van polyester en heeft een extra vak aan de binnenkant waar je bijvoorbeeld je laptop in kunt doen. Ik ga binnenkort op citytrip naar Boedapest en ik weet wel welke rugzak ik ga meenemen. Deze natuurlijk! De rugzak heeft een super fijn formaat, niet te groot, niet te klein. Ja, van deze tas ga ik nog heel veel plezier hebben.

IMG_0557

Sailor cap – My Jewellery
Trui – Colorful Rebel
Jeans – Levi’s
Boots – Ecco
Rugzak – Eastpak
Kettingen – My Jewellery
Ringen – Melano
Horloge – Daniel Wellington

IMG_0495

Wat vind jij van mijn outfit? 

In samenwerking met Brandfield. 

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 30 januari 2018 / 09:52

  Ik vind de combinatie van de blauwe streepjes met het rode petje echt heel erg leuk! Toffe outfit!

 2. 30 januari 2018 / 10:04

  Wat een leuke outfit! Ik ben zelf een gigafan van navy achtige kledij. En het staat ook heel mooi met de rode cap!

 3. Min
  30 januari 2018 / 10:33

  Leuk ! Welke locatie is dit? Met de graffitimuur?

  • Tedje
   Auteur
   30 januari 2018 / 13:43

   Aan de Maas in Maastricht, aan de Biesenwal!

 4. 30 januari 2018 / 20:40

  Wat een super mooie foto’s vooral ook de plek! Liefde voor de details van je trui, super leuk. Ik heb sinds kort ook een sailor cap maar nog niet echt heel veel gedragen. Toch maar eens doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *