Outfit: strolling around in the city

Het is een eeuwigheid geleden dat ik een outfit met jullie heb gedeeld op mijn blog! Op Instagram komen regelmatig outfitfoto’s voorbij, maar die deel ik dan weer niet op mijn blog. Daar moest verandering in komen!

De herfst is officieel begonnen en dat merk je wel aan het weer. Afgelopen weekend hebben we – denk ik – officieel de laatste zomerdagen van het jaar meegemaakt. Afgelopen week is het weer niet echt om over naar huis te schrijven: fris, regenachtig en grauw. Tijd om die herfstoutfits uit de kast te trekken dus! Leuk, want ik was wel weer een beetje klaar met mijn zomergarderobe. Tijd voor lange jurken, panty’s, laarzen, truien en jasjes. En het leuke aan de herfst is natuurlijk ook: je volstoppen met chocolade terwijl je op de bank onder een dekentje een Netflix-marathon Friends houdt. Heerlijk!

Ik sprak af met Marloes om koffie te drinken en daarna wat foto’s van elkaar te maken. Ik trok mijn legergroene jurk van Costes uit de kast – die ik overigens deze zomer ook veel heb gedragen – en combineerde hem met een zwarte panty en legergroene laarsjes. In dit soort outfits kun je mij echt uittekenen. Vooral mijn leren jasje – hij is van Gipsy uit de Wonder Woman collectie – draag ik heel vaak. Als jas, maar ook gewoon binnen. Ik noem hem ook wel mijn ‘eeuwige leren jasje’. We dronken koffie en we aten een cupcake bij de nieuwe hotspot in Breda: The Cake Room. Je hebt hier echt de lekkerste cupcakes! Deze komt sowieso binnenkort in een nieuw hotspot Breda artikel.

De perfecte handtas

Extra blij ben ik met mijn zwarte tas van Myomy. Ik heb al een grotere tas van Myomy die ik iedere dag – met mijn laptop erin – meeneem naar mijn werk. Handtassen van dit merk zijn echt aan te raden, ze blijven zo lang mooi! Het is de ideale tas voor je portemonnee, telefoon, sleutels en nog wat andere kleine rommeltjes. Handig om mee naar de stad te nemen! De tas is aan de ene kant van glad leer, de andere kant heeft een subtiel krokodillenprintje. Heel leuk! De tas heeft geen binnenvakjes, dus je kan moeilijk iets kwijtraken in deze tas. En dat is voor mij wel een uitkomst, want als ik een tas met heel veel vakjes en ritsen heb, wil ik nog wel eens denken dat ik wat kwijt ben. Herkenbaar? De schouderband is verstelbaar, dus je kunt hem zo kort en lang maken als je maar wil. Handig!

Wat vind jij van de tas?

In samenwerking met Brandfield

Volg:
Delen:

6 Reacties

 1. 25 september 2019 / 06:51

  Wat zie je er leuk uit en prachtige foto’s ook! Die jurk staat je erg mooi. Ook het tasje klinkt heel fijn trouwens. Ik ben zelf ook altijd van alles kwijt in mijn tas, dus zo’n tas is dan stiekem wel een uitkomst ;)

  • Tedje
   Auteur
   3 oktober 2019 / 10:52

   Thanks Romy! Het is echt een super fijne tas, dikke aanrader!

 2. 1 oktober 2019 / 12:57

  Wat een leuke en stoere outfit, oke ik moet hier ook een keer heen.. het ziet er super uit!

  • Tedje
   Auteur
   3 oktober 2019 / 10:52

   Ja echt een super leuke plek! Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *