Outfit: When in Amsterdam

dsc08413

Zwarte jas, zwarte laarsjes, grijze sjaal en een grijze tas. Zo kun je me ongeveer uittekenen de laatste tijd. In de herfst en winter draag ik sowieso heel veel zwart, all black everything! Het staat altijd goed en ik voel me er super comfortabel in.

Vorige week was ik in Amsterdam om open dagen van PR-bureaus te bezoeken samen met Denise. We hebben lekker veel gewandeld en genoten van het prachtige Amsterdam in de herfst. Tussen de afspraken door maakten we outfitfoto’s van elkaar!

dsc08423

dsc08432

Ook al heb ik al een paar winters op rij zwarte enkellaarsjes, ik krijg er nooit genoeg van. Ze zijn overal goed mee te combineren, I like it! Deze laarsjes zijn van Ecco en lopen echt heerlijk. Het voetbed is perfect voor mijn voeten en daardoor kon ik ook uren lopen door Amsterdam op deze laarsjes. Ideaal om een dagje of weekendje mee op pad te gaan dus, maar ik draag ze ook gewoon naar mijn werk. In combinatie met een rokje en een panty of dikke maillot zijn ze ook perfect voor een feestje!

dsc08435

Jas – Giacomo
Sjaal – Zara
Tas – MYOMY Shopper
Broek – MAC Jeans
Laarsjes – Ecco via Nelson
Ringen – Melano en Rabinovich

dsc08420

Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden! 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2016 / 19:11

   Ik ben ook nog steeds zo blij met mijn tas! Neem hem overal mee naartoe, haha!

 1. 7 november 2016 / 12:48

  Hele mooie laarsjes zijn dat, zeg! X

 2. 7 november 2016 / 12:59

  Wat een prachtige sjaal zeg! En je laarsjes zijn ook prachtig. Ik ben zelf ook echt gek op zwart, hihi.

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2016 / 19:11

   Haha, ik ook. Zwart is altijd goed!

 3. 7 november 2016 / 16:03

  aaaah ik vind je outfit echt heel leuk! Net als je laarsjes!

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2016 / 19:11

   Thanks! De foto’s zijn mooi geworden he? Thanks to Denise!!

 4. 7 november 2016 / 22:43

  Mooie foto’s! Ik vind je schoenen en sjaal erg mooi!

 5. 7 november 2016 / 22:51

  Wat een superleuke outfit! Mooie foto’s ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *