Overnachten in Twilight accomodaties

 

Ben jij een echte Twilight fan? Hou jij van de gebieden en de settings van de Twilight films? Misschien is dit dan iets voor jou! Bij Wimdu kun je namelijk overnachten in Twilight look-a-like accomodaties.

Herkennen jullie het schilderij met de graduation caps? Dit is het Cullen’s huis in Forks. Het kleine plaatsje Forks in Washington is sinds enkele jaren een waar bedevaartsoord geworden voor de vele Twilight fans. Het is namelijk het plaatsje waar de hele Twilight Saga zich afspeelt. The Miller Tree Inn komt sterk overeen met Stephanie Meyer’s omschrijving van Cullen’s huis in de Twilight boekenreeks; zacht, vaal wit geverfd, twee verdiepingen hoog, rechthoekig en goed geproportioneerd. De eigenaars zijn zelf Twilight-fans en hebben het huis ingericht met replica-voorwerpen en memorabilia van de films. Al met al is The Miller Tree Inn ideaal voor een verblijf in het Twilight-plaatsje. Voor €159 per nacht kun je genieten in je eigen Twilight huis!

In de film Breaking Dawn – Part I brengen Bella en Edward hun huwelijksreis door op het paradijselijke ‘Esme Island’. In Paraty, Rio de Janeiro, kun je voor €3151 per nacht verblijven in de Forever is only the beginning” – the Twilight honeymoon experience. Inclusief adembenemende uitzichten over zee en bergen, een privé-strand en een 700m2 grote villa die onderdak biedt aan maximaal 14 gasten. Als ik ooit eens een keer de jackpot win, neem ik al mijn vrienden hier mee naartoe! Wauw, wat een droomvakantie zou dit zijn!

Zou jij willen overnachten in een Twilight accomodatie?

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 2 december 2012 / 08:11

  Wauw. Nu wil ik ook een vampier als vriend. Lekker rijk…. en een mooi huis.
  Edward. kom hier. 8D

 2. 2 december 2012 / 10:19

  Haha, grappig! Bij die laatste moet ik gelijk denken aan die scene dat Edward per ongelijk het hele huis bijna afbrak, haha.

 3. 2 december 2012 / 10:23

  Haha, dat is tof, als we er maar een vampier bij cadeau krijgen! :)

 4. Norma
  2 december 2012 / 11:23

  Als ik edward e bij cadeau krijg

 5. 2 december 2012 / 17:35

  .. Oh my god! Dit vind ik echt geweldig joh! Oké, ik ben niet zo’n Twilight fan, maar dit zou ik wel willen doen. Ik vond het huis altijd amazing, vooral zijn kamer + het hoedje wat ze krijgen als ze geslaagd zijn.

 6. 3 december 2012 / 19:19

  Haha, supergrappig, echt leuk bedacht.

 7. 4 december 2012 / 00:12

  Haha echt super leuk bedacht! Ik vond het huis van de Cullens altijd GEWELDIG :D !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *