P2 Sand Style polish review

P2 Sand Style polish review

 photo IMG_6886a.jpg

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal de Liquid Sand lakjes van O.P.I. Een flesje O.P.I. nagellak kost alleen al gauw 17 euro, als het niet meer is. Vandaag laat ik twee lakjes zien van P2, een Duits budget merk dat in Nederlandse webshops verkocht wordt. Eens kijken of ze van O.P.I. kwaliteit zijn! 

 photo IMG_6878a.jpg

Sand Style lakjes (of Liquid Sand lakjes) zijn 3D-nagellakken. Ze hebben namelijk een zanderige structuur, vandaar de naam. Ik heb twee kleuren besteld bij de webshop Enchantra.com: 050 Confidential en 060 Strict. Beide lakjes bevatten 11ml.

 photo IMG_6877a.jpg

Kijk die mooie paarse, blauwe, groene en zilveren glitters in Confidential. Pretty! Op naar de swatches.

 photo IMG_6874a.jpg

 photo IMG_6872a.jpg

Dit is 050 Confidential, een donkerblauw Sand Style lakje. In twee laagjes dekt de lak volledig. Wauw, wat ben ik verliefd op dit kleurtje zeg! Hij is zo mooi! Deze kleur heeft een gouden en zilveren shimmer, maar bevat daarnaast ook nog een heleboel andere glitters. Dat maakt het lakje heel speciaal.

 photo IMG_6653a.jpg

060 Strict bevat meer grovere glitters dan Confidential. Het lakje lijkt soms grijs, soms lila en soms zilver. Ook erg speciaal dus, want in ieder licht oogt hij anders.

Conclusie? Ik ben verliefd op deze twee kleurtjes. Ze dekken perfect en drogen ontzettend snel. Zodra je het eerste laagje hebt aangebracht, kun je het tweede laagje al eroverheen doen. Ook blijven deze lakjes erg lang zitten: bij mij zo’n zes à zeven dagen. Ik moest wel even wennen aan de structuur van de nagellak. Ik ben gladde nagellak gewend en nu zitten er ineens hele fijne korreltjes zand op je nagels. Na een halve dag voel je dat al niet meer trouwens.

In Duitsland kun je deze lakjes kopen bij DM voor €1,95 per stuk, echt een koopje dus. Ik heb ze voor €3,95 per stuk gekocht in de webshop van Enchantra. Ik kan de Sand Style lakjes niet vergelijken met Liquid Sand lakjes van O.P.I., omdat ik die niet heb. Ik kan wel zeggen dat dit waarschijnlijk een hele goede budget vervanger is. Ik bedoel: zo weinig geld voor zo’n mooi lakje? Dan moeten de lakjes van O.P.I. wel héél erg mooi, bijzonder én goed zijn.

Heb jij al een Sand Style lak in jouw bezit? 

Liefs van Tedje

Volg:

25 Reacties

 1. 18 oktober 2013 / 08:15

  Ik word helemaal vrolijk van deze mooie lakjes! Wat een mooie foto’s, love it!

 2. 18 oktober 2013 / 10:04

  Echt supermooi! Ik zou wel graag naar Duitsland willen!

 3. 18 oktober 2013 / 10:56

  Wat een mooie lakjes! Krijg helemaal zin in de kerst! hihi

 4. Wendy (B)
  18 oktober 2013 / 12:59

  Ik heb sand-style van: OPI, Kiko en Essence.

  • Wendy (B)
   18 oktober 2013 / 12:59

   Ik vergeet er eentje: Barry M.

 5. 18 oktober 2013 / 13:32

  Ik heb Strict ook, samen met Adorable en Lovely geloof ik – die heb ik nog niet opgehad, haha. In Duitsland zijn ze ook echt zo cheap, heerlijk! De nieuwe Sand Style lakjes in hun assortiment zijn btw ook weer prachtig.

 6. Maureen
  18 oktober 2013 / 14:22

  Wauw, ze zijn echt beide prachtig! Snel maar weer eens in Duitsland gaan shoppen, want ze hebben nog veel meer goede producten van p2 voor een mooi prijsje! Echt jammer dat ze dit merk niet in Nederland verkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *