Parfum: Sex and the City – Hello Lover…

Parfum: Sex and the City – Hello Lover…

Photobucket

Hoe heerlijk is het om verliefd te zijn? Met Valentijn in het vooruitzicht komen er weer heerlijke, romantische geuren aan. Een ode aan de liefde en de verliefdheid, zo noemt Sex and the City het zelf. Het intens gelukkige gevoel dat je hebt wanneer je tot over je oren verliefd bent… Sex and the City, Hello Lover…

Photobucket

Photobucket

Een ode aan de liefde dus. Ik hou er wel van! En ik hou ook van het geweldig mooie doosje met alle rode lipjes en de Sex and the City opschriften. En dan hebben we het nog niet eens over de flacon, want wauw wat is die mooi! Zo neon-roze, dat staat prachtig in mijn parfumkast, dat weet ik zeker! De kristallen dop maakt het helemaal af. Over het uiterlijk heb ik dus niks te klagen.

Photobucket

Topnoten: mandarijn, lychee en roze peperkorrels
Hartnoten: meiroos, wilde pioenrozen en kamperfoelie
Basisnoten: cederhout, vanillebonen, amber en sandelhout

Photobucket

Dit is echt een geurtje voor mij. Ik heb gemerkt dat in bijna alle geuren die ik bezit, sandelhout zit. Lekker! Het geurtje is lekker fris en zoet, echt een geur voor de zomer. Ik krijg er gewoon zomerkriebels van.

Yes Sex and the City. You did it again. De vorige geuren vond ik ook al zo lekker.

Photobucket

De nieuwe Sex and the City Eau de Toilette ‘Hello Lover’ is vanaf nu voor € 17,50 (60 ml) verkrijgbaar bij diverse drogisterijen.

Lijkt jou deze geur lekker? 

Liefs van Tedje

 

Volg:

16 Reacties

 1. 26 januari 2013 / 11:19

  Deze geur is volgens mij preciés wat voor mij en ik heb zo’n idee dat ik deze binnenkort kennis ga laten maken met mijn andere parfummetjes!!

 2. Jeanne
  26 januari 2013 / 11:43

  Mmmmm lekker, is het nog wat voor mij?

 3. 26 januari 2013 / 13:04

  Deze geur lijkt me heerlijk!! Mooie fles ook, ziet er heel tof uit.

 4. 26 januari 2013 / 13:36

  Lijkt me echt een lekker geurtje! Het flesje ziet er ook leuk uit :)

 5. 26 januari 2013 / 14:37

  Hij lijkt me inderdaad wel erg lekker! Ben benieuwd naar de geur.

 6. Leonie
  26 januari 2013 / 18:58

  is het een eau de toilette?

  • Tedje
   Auteur
   26 januari 2013 / 20:01

   Ja! Dat ben ik er helemaal vergeten erbij te zetten. Ga ik gelijk doen!

 7. 26 januari 2013 / 20:01

  Lijkt me een hele lekkere geur! Mooie foto’s ook!
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *