Parfum: True Religion – Hippie Chic

 photo IMG_2888a.jpg

Voor mijn verjaardag kreeg ik deze leuke set met parfum en bodylotion. Ah leuk Tedje! Ja heel leuk, maar het feit dat ik 23 juli jarig was, maakt het een stuk meer awkward. Ik maakte meteen foto’s van de set, maar ik vergat het mapje ‘True Religion Hippie Chic’ in het mapje juli 2014. Tsja, kan de besten overkomen natuurlijk. Ze zeggen wel eens: beter laat dan nooit, dus bij dezen: alsnog een artikel over dit lekkere parfum.

 photo IMG_2879a.jpg

Kijk hoe leuk die doos is! Ik krijg er een echt zomergevoel van, maar een Indian Summer gevoel kan ook nog. Ik bedoel, deze geur kun je ook gewoon in de herfst dragen!

 photo IMG_2884a.jpg

In de set zit een bodylotion, een eau de toilette en een mini eau de toilette. De mini variant zit standaard in mijn tas. Zo handig! Of ook ideaal voor een weekendje weg en je hebt geen zin om een grote flacon mee te slepen. Vinden jullie het hangertje dat om de eau de toilette zit ook zo schattig?

 photo IMG_2892a.jpg

True Religion Hippie Chic is een parfum met heldere, fruitige geuren aangevuld met lichte bloemnoten. De geur ruikt heerlijk fris en zoet, echt lekker!

 photo IMG_2895a.jpg

Wat is jouw favoriete geur van dit moment?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

8 Reacties

 1. Jeanne
  2 oktober 2014 / 07:11

  Heb niets speciaal, houd van veel geuren
  CI van Armani heb ik nu

 2. 2 oktober 2014 / 08:50

  Die verpakking is echt gaaf, inderdaad zo’n indian summer gevoel! ♥ Ziet er echt uit als een lekker parfum, ik kende het merk niet.

 3. 2 oktober 2014 / 08:58

  Ik ben benieuwd! Ziet eruit als een lekker geurtje

 4. 2 oktober 2014 / 09:55

  Klinkt lekker :-) Mijn favoriete parfum is Coco Noir van Chanel <3 Oh en Elie Saab!

 5. Nouk
  13 oktober 2014 / 19:16

  Je maakt me nieuwsgierig! Leuk verpakt, en de geur lijkt me ook erg lekker.
  Mijn favo parfum van dit moment: See by Chloé. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *