Passion Lips: Temporary Lip Tattoos

Passion Lips: Temporary Lip Tattoos

Vandaag wil ik jullie iets speciaals laten zien, iets dat je niet dagelijks tegen zult komen: Temporary Lip Tattoos, oftewel, tijdelijke lip tatoeages. Hoe leuk klinkt dat? Zijn jullie benieuwd hoe het werkt? En hoe het eruit ziet? Klik dan gauw verder!

De Passion Lips komt in een klein kartonnen doosje met een mooie, roze print. In de verpakking zitten twee setjes.

Wat heb je nodig?
– Schaar
– Spiegel
– Wattenschijfjes
– Kommetje water
– En de Passion Lips natuurlijk!

Zorg dat je lippen schoon en droog zijn! De Passion Lips zijn geschikt voor iedere soort lip, want je gaat passen en meten en knippen! De vorm van de Lip Tattoos zijn namelijk nogal raar en groot. Aan de achterkant van de tatoos zitten handige hulplijntjes. Dit is eigenlijk het moeilijkste klusje. Als je eenmaal de lip tattoo op maat hebt geknipt, haal je het dunne plastic laagje van de tattoo af. Zet hierna de kleverige kant op je lip en zorg dat je lip ontspannen is. Het is handig om de tattoo vast te houden met je duim en wijsvinger bij je mondhoeken. Nu is het tijd om je wattenschijfje te voorzien van een beetje water. Druk het wattenschijfje tegen de tattoo aan. Werk van binnen naar buiten en wacht totdat het papier van je lip begint te glijden. Haal het papier van je lippen af en ‘seal’ je lippen met behulp van het doordrenkte wattenschijfje. En klaar is Ted!


Het resultaat!
Je voelt de tattoo wel zitten op je lippen, maar na een kwartiertje wordt dat al stukken minder. Als je met je vinger op je lippen voelt, voelt het gewoon als ‘lip’. Op een gegeven moment had ik dus ook niet meer door dat ze op mijn lippen zaten.

Het was even wat gefriemel, maar het resultaat is best goed gelukt voor de eerste keer! Ik vind het een super leuk effect geven en dit is echt perfect voor een themafeestje of voor carnaval.
Je kunt er niet goed mee eten, want vet en olie lossen de tattoo op. Drinken gaat wel, door een rietje!
De Passion Lips zijn verkrijgbaar in 18 verschillende modellen. Ze zijn verkrijgbaar voor €9,95 per twee stuks en je kunt ze onder andere bestellen op www.eyebeauty.nl 

Wat vind jij van de Temporary Lip Tatoos? Zou jij ze dragen naar een themafeestje of met bijvoorbeeld carnaval? 

Liefs xoxo van Tedje

Volg:

14 Reacties

 1. 27 januari 2012 / 11:14

  Ik vind het wel grappig uitzien, maar zou het zelf niet dragen.

 2. 27 januari 2012 / 11:59

  Wat super grappig ziet het er uit! Leuk voor carnaval!

 3. 27 januari 2012 / 14:11

  Ik vind het er heel leuk uitzien, maar het lijkt me zo’n gedoe en ik zou constant in de spiegel willen kijken of het er nog goed uitziet ;).

 4. 27 januari 2012 / 15:54

  vind het echt heel leuk, maar neit iets wat ik zelf snel zou dragen :P

 5. 27 januari 2012 / 17:26

  Echt grappig, maar ik denk niet dat ik er zelf aan zou beginnen. Ten eerste ben ik niet goed in priegelwerkjes en ten tweede weet ik niet of ik het mezelf leuk zou vinden staan.

 6. 27 januari 2012 / 19:05

  Haha ik heb ze ook getest, ik had zebra, alleen bij mij was het opmaat knippen niet zo top gelukt.

 7. 27 januari 2012 / 20:15

  Ik vind ze leuk voor Carnaval of Oud en Nieuw enzo, maar voor op een normaal feestje laat ik ze liever liggen. Ze zijn wel heel gaaf!

 8. 29 januari 2012 / 11:56

  Ik vind ze best iets hebben, maar of je ze in het echte leven kan gebruiken…

 9. 30 januari 2012 / 15:28

  Ik vind het wel een erg leuk idee.
  Ik zou ze dan ook zeker eens proberen, het geeft echt een erg leuk effect als ik ze zo zie bij jou! :)

 10. zizi
  5 maart 2012 / 23:27

  je heby gelijk eerst denk je maaakt niet uit en daarna ga je constant kijken of het er nog op zit ,goed uitziet en of het al aan het vervagen is hahahaha XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *