Paula’s Choice Foundation en Lipgloss

Paula’s Choice Foundation en Lipgloss

 photo IMG_1282a.jpg

Vandaag weer een artikel met twee producten van Paula’s Choice. De lente komt eraan (al is dat niet te zien buiten..) en dat betekent dat onze vale huid weer vraagt om straling en frisheid. Vandaag laat ik aan jullie de nieuwe foundation en de lipgloss zien!

 photo IMG_1284a.jpg

Dit is de Resist Instant Smoothing Anti-Aging Foundation voor alle skin types. Er zitten allerlei vitaminen in zoals vitamina A, C en E en groene thee-extract. Ook heeft de foundation een herstellende werking.

 photo IMG_1287a.jpg

Erg handig zo’n pompje!

 photo IMG_1292a.jpg

De kleur Light/Medium past goed bij mijn huid. De foundation is erg luchtig en geeft een medium dekking. Dit ziet er heel natuurlijk uit dus geen cakey plamuur effect. De foundation is verkrijgbaar in zes verschillende tinten, dus er zal altijd een goede kleur voor jou tussen zitten! Normaal breng ik altijd nog een laagje dagcrème aan voordat ik foundation opdoe, maar dat is bij deze foundation niet nodig. Ik merk echt dat hij verzorgend werkt, want mijn gezicht voelt super glad aan! Ik breng deze foundation met een stippling brush aan (een kwast met haren die niet zo dicht op elkaar staan voor een luchtig en natuurlijk effect).

 photo IMG_1296a.jpg

Dit is de Perfect Shine Hydrating Lip Gloss in de kleur Peachy Cream. Mooi kleurtje! De kleur is niet echt creamy, maar een beetje koraal/oranje achtig.

 photo IMG_1298a.jpg

De applicator is prettig in gebruik, want je kunt de lipgloss heel secuur aanbrengen. Paula’s Choice zegt dat de lipgloss ‘sheer’ (doorzichtig), hydraterend en verzachtend zijn. Ik vind de lipgloss niet echt doorzichtig, eigenlijk is hij best wel dekkend!

 photo IMG_1300a.jpg

Mijn lippen zonder lipgloss: droog!

 photo IMG_1305a.jpg

Lippen met lipgloss: looking good! Ik vind de kleur heel mooi en mijn lippen zien er weer gezond uit. De lipgloss plakt niet (voordeel!) en  accentueren de droogheid van mijn lippen absoluut niet. De lipgloss blijft verrassend lang zitten. Twee koppen thee en een koekje overleeft hij. Krijgen jullie ook lentekriebels van dit kleurtje?

De foundation kost €31. Dat vind ik heel erg prijzig. Het is een goede foundation, misschien wel een van de beste die ik ooit heb gehad, maar 31 euro is wel echt heel veel geld. De lipgloss kost €12,50. Ook niet goedkoop, maar zeker wel het geld waard. Je kunt de producten van Paula’s Choice in hun webshop kopen.

Liefs van Tedje

Volg:

10 Reacties

 1. 13 maart 2013 / 07:21

  Wat een dure prijzen, maar ze zien er inderdaad heel goed uit! En dat is ook heel belangrijk ^^

 2. 13 maart 2013 / 08:57

  De foundation klinkt goed, ben alleen wel benieuwd hoe ‘ie eruit ziet óp je huid. De lipgloss is ook mooi!

 3. 13 maart 2013 / 09:30

  Mooie producten, wel erg prijzig, maar ze zijn het inderdaad helemaal waard! Ik vind de kleur van de lipgloss prachtig. Ik heb één product van Paula’s Choice, een exfoliant, die was ook behoorlijk duur, maar wel heel erg fijn! :)

 4. 13 maart 2013 / 10:35

  Het lijkt me een fijne foundation. Ik ben sowieso fan van de producten van Paula’s choice!

 5. 13 maart 2013 / 11:34

  Vooral de lipgloss lijkt mij erg fijn :D De kleur is ook erg mooi ;D

 6. 13 maart 2013 / 12:01

  31 euro is inderdaad prijzig hoor.. oei!:) En de lipgloss is erg mooi, maar die mega bijzonder qua kleur.. maakt wel je lipkleur heel mooi. :)

 7. 13 maart 2013 / 18:02

  Inderdaad er hoge prijzen maar de foundation lijkt mij toch wel erg fijn.

 8. 14 maart 2013 / 20:21

  Ik heb 2 andere kleuren van de gloss getest en ik ben er ook heel tevreden over. Dit is ook een mooi kleurtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *