Paula’s Choice Foundation en Mascara

Paula’s Choice Foundation en Mascara

IMG_8584

Foundation, een product dat ik tot een tijdje geleden eigenlijk nooit gebruikte. Op een gegeven moment dacht ik: een ‘echte’ beautyblogger moet er toch eens een keer kaas van hebben gegeten, dus van de een op andere dag begon ik met het gebruiken van foundation. Waarom het me zo tegenstond? Ik denk door de vele make-up fails die ik zie bij andere meiden. Verkeerde kleur (denk aan: oranje pancake gezicht), té dichtgeplamuurd of te licht (lees: spook). Het is dus erg belangrijk om te weten welke kleur foundation bij jouw huid past, tenzij je verkleed gaat als ski’er of spook met carnaval (gebruik dan gewoon een té donkere of té lichte foundation). Paula’s Choice komt met drie nieuwe foundations voor een naturelle, medium of volledige dekking. Kijken jullie mee? 

Dit is de foundation die ik heb getest: de all bases covered foundation met SPF 15. Het product zit in een handige knijpverpakking. 30ml, parfumvrij  en goed voor de normale tot droge huid. Bingo! Dit moet de perfecte foundation voor mij zijn. Ik heb namelijk last van een droge huid en ik kan niet goed tegen parfum in producten. En er zit ook nog eens een zonnefactor in.

Ik heb de kleur Wheat, de vierde kleur van de vijf. Dat betekent dat er een nog donkere kleur boven zit. Ik heb niet echt een hele donkere kleur huid, maar nu mijn gezichtje goed bruin is geworden door de vakantie, matcht deze kleur precies goed.

Dit is een druppeltje van de foundation op de rug van mijn hand. De consistentie is redelijk vloeibaar, het smeert lekker uit in ieder geval. Zoals je misschien ziet, zitten er hele kleine gouden shimmers in de foundation, pretty!

Op de linkerhelft van mijn gezicht: foundation. Op de rechterhelft: geen foundation. Zien jullie het verschil? Mijn subtiele sproetjes zijn ineens verdwenen (mijn neus heb ik niet meegenomen). De dekking van de foundation is prima. Na een dun laagje is de foundation al goed dekkend. Als je meer last hebt van onzuiverheden, rode plekjes of pigmentvlekjes, kun je de lagen natuurlijk opbouwen.

Brownie face! Lekker gebruind door de zon. Hier zie je een full-face look (uitgezonderd de ogen). Foundation, een subtiel laagje bronzer, een beetje blush en een doorzichtige lipgloss. Zo egaal is mijn huid nog nooit geweest! De finish van de foundation is semi-mat, wat betekent dat hij niet helemaal mat is, maar ook nog een beetje glimmend is.

Op naar de Illict Lash Maximum Impact Mascara. 

Ziet er goed uit! Simpele verpakking zoals we gewend zijn van Paula’s Choice. En natuurlijk zijn we het meest benieuwd naar het borsteltje, want die moet toch echt het werk verrichten, right?

Oeh stekeltjes! Meestal zijn deze borsteltjes erg fijn en precies. En dat klopt ook. Je kunt er heel nauwkeurig mascara mee aanbrengen. Maar wat doet de mascara voor mijn wimpers?

Dit! Links: met mascara, rechts: zonder mascara. Deze mascara is niet bedoeld om volume te geven, maar echt om lengte aan je wimpers te geven. En dat doet ‘ie! De Illict Lash klontert niet en door het handige borsteltje kom ik bij al mijn wimpers.

Ik ben erg enthousiast over de foundation en de mascara van Paula’s Choice, dit worden favorietjes ben ik bang!
De foundation kost €19,50 en de mascara €12,50. En dat vind ik prima prijzen voor zo’n mooi merk!
Je kunt de producten online kopen.

Ben jij al bekend met Paula’s Choice? 
Liefs van Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 8 augustus 2012 / 07:01

  Ik ben niet zo’n fan van glittertjes in foundation! Doe mij maar gewoon “mat”!
  Al moet ik zeggen dat ik het resultaat bij jou huid wel mooi vind!

  • Tedje
   Auteur
   8 augustus 2012 / 16:52

   Op je huid zie je niet meer dat er kleine subtiele shimmers inzitten!

 2. 8 augustus 2012 / 07:03

  De foundation vind ik erg mooi! Van de mascara ben ik wat minder fan – ik ben meer van die volume dingen – maar het ziet er zeker niet verkeerd uit. :)

 3. 8 augustus 2012 / 08:12

  ziet er goed uit zeg! vooral de mascara!

 4. 8 augustus 2012 / 09:47

  Ik ken het merk niet, maar de producten zien er goed uit!

 5. 8 augustus 2012 / 14:13

  Wauw dat ziet er goed uit! Ik ben alleen bekend met de verzorgingsproducten van Paula’s Choice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *