Paula’s Choice Gentle Touch Make-Up Remover

Paula’s Choice Gentle Touch Make-Up Remover

IMG_0414-1

We weten allemaal hoe belangrijk het is om je make-up van je gezicht af te halen voordat je gaat slapen. Maar doen we dat ook altijd? Als ik alleen een laagje mascara op heb, wil ik het nog wel eens overslaan (komt heel zelden voor hoor). Maar als ik mezelf helemaal heb opgemaakt met alles erop en eraan, vind ik het toch wel erg belangrijk dat ik mijn make-up er met een goede remover eraf haal. Kijken jullie mee naar de Paula’s Choice remover?

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik een hele gevoelige huid. Daarom is de juiste reiniging voor mij erg belangrijk. Zit er veel alcohol of parfum in? Dan is het voor mijn huid eigenlijk al funest en kan ik het niet gebruiken.

“Alle formules van Paula’s Choice zijn uitermate huidvriendelijk en laten de natuurlijke barrièrefunctie van de huid intact. De milde formuleringen zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Ze zijn buitengewoon zacht voor zelfs de meest gevoelige huidtypes en zorgen tegelijkertijd voor een effectieve verzorging en bescherming. Hiermee krijgt de huid dé perfecte verzorging om fris, stralend en gezond voor de dag te komen.”

Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar is deze remover echt geschikt voor de gevoelige huid? Ik tesste het voor jullie uit. Het antwoord? Jazeker! Ik heb geen geïrriteerde of rode huid rondom mijn ogen na het reinigen. Het prikt niet en het voelt heel zacht aan. Je moet goed schudden voor gebruik, want de vloeistof bestaat uit twee delen zoals je op onderstaande foto wel kunt zien. Je hoeft niet urenlang te boenen om je make-up eraf te halen, het gaat allemaal heel snel.

De remover is niet alleen geschikt voor je ogen, maar ook om foundation, blush en lipstick te verwijderen. Het product doet geweldig zijn werk, alleen de verpakking vind ik minder praktisch. Het is een mooie verpakking, alleen de vloeistof komt uit een klein gaatje bovenin. Het was misschien handiger geweest als het product in een pompje zat waar je alleen je wattenschijfje op hoeft te leggen, dat vind ik zo handig! Het werkt in principe prima hoor, alleen voor het gemak is het handiger als het in een pompje zou zitten. Nou, als dat het ergste is?

Deze remover gaat op mijn plankje hoor! Ik reinig iedere avond mijn gezicht met de Paula’s Choice remover, heerlijk. Echt een aanrader en helemaal voor mensen met een gevoelige huid.

De remover is verkrijgbaar voor €18,50 (118ml) in de webshop van Paula’s Choice.

Lijkt jou deze remover fijn?

Liefs van Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. 22 december 2012 / 11:28

  Lijkt me een fijne remover, maar hij is wel best prijzig.
  xx

 2. 22 december 2012 / 12:44

  Hij lijkt me fijn maar inderdaad wel een beetje duur!

 3. 22 december 2012 / 17:32

  Dat klinkt als een heerlijk product!
  Ik zweer bij de cleanse off oil van mac. Dat vind ik toch zulk heerlijk spul!

 4. 22 december 2012 / 18:16

  Klinkt zeker goed, alleen ik gebruik nu gewoon die van het huismerk van de Kruidvat en dat vind ik eigenlijk ook niet erg. Al moet ik af en toe wel een beetje boenen, maar ach. Er staat trouwens ‘… alleen de verpakking vind ik minder prachtisch’, denk dat je ‘praktisch’ bedoelt :)
  De goodiebox heb ik trouwens ontvangen en unboxed voor de camera, ik zal het even op twitter of hier in de comments zetten als het op mijn blog staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *