Paula’s Choice Lip & Body Treatment Balm

Paula’s Choice Lip & Body Treatment Balm

IMG_0295

Mijn lippen zijn een bitsjj in de winter. Droog, velletjes, scheurtjes, noem het maar op. Ik moet altijd een potje Purol of Vaseline bij me hebben, mijn wondermiddeltjes totdat ik de Lip & Body Treatment Balm van Paula’s Choice mocht testen. Even. Dit is echt wonderspul! Kijken jullie mee?

Tijdens de wintermaanden is de huid van de lippen en het lichaam vaak extra droog, bij mij wel tenminste. Door koud en guur weer is je huid gevoelig en schraal en heeft het behoefte aan verzachting en hulp bij haar natuurlijke herstel- en beschermfuncties.

Laten we beginnen met het uiterlijk van het product. Het is een klein potje, uitermate geschikt om mee te nemen in je handtas of om gewoon naast je bed of op je bureau te zetten. Ik zeg: handig! Ik vind de kleur ook wel erg winters, leuk! Het product bevat 15ml.

Het product bevat onder andere bijen- en carnaubawas, sheabutter, jojoba- en tarwekiemoliën. Dit zorgt voor een verzachting en bescherming van de droge huid. Er zit geen parfum of alcohol in. Voor mij altijd een pluspluspluspunt!

Je kunt de balsem niet alleen op je lippen gebruiken, maar ook op schrale plekjes op bijvoorbeeld je ellebogen, hielen, knieën en andere droge plekjes. De balsem is niet super zacht zoals bijvoorbeeld Purol of Vaseline, maar is wat harder en gaat smelten zodra het in aanraking komt met je vingers. Hierdoor wordt het alsnog goed uitsmeerbaar.

Ik ben echt heel erg tevreden over dit product, ik zou het iedereen willen aanraden. Ik heb het potje naast me staan als ik aan het bloggen ben en ik neem het mee in mijn tas als ik ergens naartoe ga. Ook heb ik het idee dat dit product beter werkt dan Purol of Vaseline, terwijl ik daar in het verleden juist laaiend enthousiast over was. Dit product is lekker vettig en blijft goed op je lippen zitten. Ook gebruik ik het product om mijn nagelriemen eens lekker mee in te smeren. Daar moet je tenslotte ook goed voor zorgen!

Het is geen goedkoop product, je betaalt €12,50 ervoor, maar ik vind het geld het zeker waard. Ik pak voortaan dit product in plaats van andere smeersels.

Je kunt het product kopen via de webshop van Paula’s Choice. Wat ik trouwens heel handig vind, is dat je in de shop proefverpakkingen kunt kopen, om te kijken of de producten je bevallen!

En, spreekt de Treatment Balm jou aan? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 5 december 2012 / 08:00

  Mijn lippen zijn zó enorm droog, na een uur is mijn lippenbalsem er al weer af en ik kan niet tegen Purol op mijn gezicht, dus: ja, dit lijkt me wat!

 2. 5 december 2012 / 08:14

  Heel mijn huid is in deze tijd erg droog, zo ook mijn lippen. Vreselijk! Dit lijkt me wel een fijn product! :) handige tip.

 3. 5 december 2012 / 09:36

  Dat klinkt als een heerlijk smeerseltje! Ik blijf denk ik alleen toch bij mijn blikje purol…. /addict

 4. 5 december 2012 / 10:22

  Van droge lippen hebben we allemaal denk ik wel last van door de kou. Dit lijkt mij wel een fijne smeersel. Ik ben op het moment een ander merk aan het testen.

 5. 5 december 2012 / 11:28

  Mijn lippen zijn ook echt gruwelijk droog, iedereen heeft er last van volgens mij! Ik heb nog nooit een product van Paula’s Choice getest maar ben hier toch best wel nieuwsgierig naar!

 6. 5 december 2012 / 11:32

  klinkt heel fijn en verzorgend, ik heb echt probleemlippen in de winter enz, dus dan ga ik dit maar eens proberen! :D

 7. 5 december 2012 / 13:20

  Ziet er goed uit!
  En zeker nu in de winter want dan zijn mijn lippen echt droog schuurpapier. mweh.
  xxx

 8. 5 december 2012 / 17:24

  Als hij echt heel goed werkt dan is de 12,50 het inderdaad wel waard! Ik heb een lippenbalsem van de Body Shop. Die kost tussen de 7 en 10 euro maar omdat hij werkt blijf ik hem maar kopen. Ik wil geen andere lippenbalsem meer dan die. Alhoewel deze wel erg fijn klinkt…. ;)

 9. 5 december 2012 / 19:33

  Die lijkt me fijn! Ik heb ook zo’n last van droge lippen deze laatste tijd, echt niet normaal! Deze klinkt heel goed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *