Persevent – The Body Shop

Persevent – The Body Shop

 photo IMG_7794.jpg

Gisterenavond had ik een event van The Body Shop! Jeeeeeej! Waarom? Ik vind The Body Shop een ontzettend fijn merk en hun events zijn altijd super leuk en goed verzorgd. Ik was de hele dag al in Amsterdam met school, dus het kwam goed uit dat het event ’s avonds in Amsterdam was. Ik heb foto’s gemaakt en die wil ik graag met jullie delen!

De heenreis verliep wat moeizaam. Er reden namelijk geen treinen naar Amsterdam RAI, de metro was te laat en tot overmaat van ramp liepen Anne, Marije en ik ook nog eens helemaal verkeerd. Ondertussen begon het ook nog eens flink te regenen, meh! Uiteindelijk hadden we het gevonden, gelukkig maar!

 photo IMG_9949a.jpg

We begonnen met een drankje en een hapje, lekker! Daarna werden er dingen verteld over nieuwe producten die eraan zitten te komen.

 photo IMG_9965a.jpg

Dat zijn onder andere de Body Sorbets. Zien ze er niet uit om op te eten? Het is een heerlijke huidverzorging die niet plakt. Heerlijk voor de zomer. Ze zijn verkrijgbaar in de ‘smaken’ Strawberry, Mango, Satsuma, Pink Grapefruit en Moringa. Hier gaan jullie zéker nog meer over lezen. 12 mei liggen de producten in de winkel en ze gaan €11 kosten.

 photo IMG_7779.jpg

Daarna was het tijd voor een super leuke test: blind ice tasting. We kregen 8 mini ijsjes voorgeschoteld en we moesten raden wat voor smaak het was. Dat was nog best moeilijk. Deze activiteit had natuurlijk alles te maken met de nieuwe Body Sorbet producten, die je bijna wil opeten zo lekker zijn ze. Vind je mijn kattenmasker ook niet heel cute trouwens?

 photo IMG_9958a.jpg

 photo IMG_9936a.jpg

Een van de nieuwe producten is de Don’t Retouch Me Instablur Me, een goedje dat je op je gezicht aanbrengt voor je foundation die ervoor zorgt dat je onzuiverheden minder zichtbaar zijn, even als je poriën, dat je make-up langer blijft zitten en dat je teint egaliseert. Klinkt goed toch? Ik ga hem voor je testen. Vanaf 12 mei ligt dit product in de winkels en dit product gaat €15 kosten. Jullie kunnen zeker nog een review verwachten.

De Don’t Retouch Me campagne houdt ook in dat The Body Shop de figuren van de modellen niet worden geretoucheerd en ze werken ook niet met hele dunne modellen. Ik vind dat een goede zaak!

 photo IMG_9942a.jpg

Je kon een foto maken bij een leuke The Body Shop wall. #noretouchtbs!

 photo IMG_7785.jpg

In hetzelfde #noretouchtbs thema kregen we allemaal een hoesje voor onze telefoon. Leuk!

 photo IMG_9947a.jpg

Lekkere sapjes :)

 photo IMG_9952a.jpg

Ook komen er weer nieuwe BB-creams aan. Dit zijn BB-creams met Tea Tree, een zuiverende olie. Ze gaan €8 kosten, dat vind ik echt een prima prijsje!

 photo IMG_7794.jpg

Dit is zo’n ontzettend leuk busje! HEBBEN! Hoe tof is het om in dit ding rond te rijden. Lindy en ik zijn in ieder geval fan!

 photo IMG_7784.jpg

We gingen niet met lege handen naar huis. De inhoud van de goodiebag (eigenlijk goodiebox!) kunnen jullie binnenkort bewonderen op mijn blog.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

31 Reacties

 1. 25 april 2014 / 06:53

  Wat een fijn verslag! Het event zag er leuk en gezellig uit :)

 2. 25 april 2014 / 07:22

  Wat een leuk verslag, het ziet er gezellig uit! En dat roze busje, keischattig

 3. 25 april 2014 / 07:25

  Dat ziet er uit als een leuk event! De sorbets zien er heerlijk uit, maar we zullen ze maar niet opeten.

 4. 25 april 2014 / 07:54

  Wat een leuk en enthousiast geschreven verslag zeg! Ik ben erg benieuwd naar je reviews.

 5. 25 april 2014 / 08:11

  Leuk! Ik ben erg benieuwd naar de producten, vooral naar dat don’t retouch me spul haha

 6. 25 april 2014 / 08:26

  Waauw wat een heerlijk event en wat ontzettend leuk dat jullie erbij waren <3 Mooi verslag topper heb je ervan gemaakt en super leuk om te zien en te lezen! Xx

 7. 25 april 2014 / 09:06

  Het zag er leuk uit! Ik had het event ’s middags, een wat kleiner event, maar was alsnog erg leuk. Ik kan niet wachten totdat de sorbets in de winkel liggen, ik wil een voorraad inslaan haha!

 8. 25 april 2014 / 09:50

  Oh die BB cream ziet er wel interessant uit, die ga ik misschien wel proberen! Ziet er echt een leuk event uit :)

 9. 25 april 2014 / 10:00

  Leuk zeg! Ik zag het ook al bij andere bloggers! Zag er super gezellig uit! Ik zou er ook graag eens bij zijn, jammer da tik neit uitgendigd was :(

 10. 25 april 2014 / 10:13

  Wat ziet het er enorm leuk uit! :-) Ik ben benieuwd naar de goodiebag.

 11. Wendy (B)
  25 april 2014 / 11:28

  Dat busje is ook om op te eten, haha :D

 12. 25 april 2014 / 11:32

  Leuk verslagje. Ik was ook uitgenodigd maar kon er helaas niet bij zijn.
  Liefs, xxx

 13. 25 april 2014 / 14:10

  Dat ziet er echt heel erg leuk uit! mooie fotos heb je gemaakt.

 14. 25 april 2014 / 17:01

  Was weer gezellig :D Ook op de terugweg, goed gezelschap :)

 15. 25 april 2014 / 18:09

  Dat ziet er onwijs gezellig uit! Tof telefoonhoesje ook, ben benieuwd naar de nieuwe producten.

 16. 25 april 2014 / 18:44

  Waaw, wat bijzonder om daar bij te mogen zijn! Ik ben echt benieuwd naar de nieuwe spulletjes! Die BBcreme met tea tree, die zou ik graag uitproberen!!

 17. Petra
  25 april 2014 / 21:09

  Ohhhh dat busje is inderdaad schattig….

 18. 25 april 2014 / 22:18

  Wat heb je dit weer leuk gedaan zo! Ben super benieuwd nu naar je goodiebag en de producten die je gaat testen ^^

 19. 25 april 2014 / 22:18

  Volgens mij was dat een heel leuk event! Ik heb er ook al verschillende dingen over gezien op social media maar jij bent wel heel snel, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *