Personal update – Afstuderen, freelancen en sporten

 photo PicMonkeyCollage-3.jpg

Hi iedereen! Jullie zien natuurlijk iedere week mijn Take a look at my lifes, maar ik vond het ook wel leuk om jullie eens een wat uitgebreidere update te geven over waar ik de laatste tijd allemaal mee bezig ben. 

Afstuderen
Zoals jullie misschien wel weten, studeer ik journalistiek. Ik zit nu in mijn laatste jaar en ik ben bezig met afstuderen. Het komt nu ineens allemaal wel heel dichtbij. Als alles volgens de planning gaat, ben ik voor de zomervakantie klaar. Spannend! Ik moet een scriptie gaan schrijven, een communicatieplan maken en nog losse artikelen voor mijn portfolio. Dat is best nog wel wat werk! Ik ga trouwens bedrijfsjournalistiek afstuderen, omdat ik die minor heb gevolgd en ook een bedrijfsjournalistieke stage heb gelopen. De afgelopen vier jaar zijn echt voorbij gevlogen. Ik weet nog goed dat ik de eerste dag op school kwam. Allemaal nieuwe gezichten, en daar moest ik dan meteen mee op introductiekamp. Ik heb het tot nu toe altijd heel erg naar mijn zin gehad op school (ik zit trouwens op de Fontys Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg) en ik heb er ook super leuke vriendinnen aan overgehouden. Maar aan die schooltijd komt straks een einde! Ik krijg vaak de vraag of ik nog door wil studeren, maar dat wil ik niet. Wat ik dan wel wil? Het liefst wil ik ergens aan de slag op een redactie van een tijdschrift. Dat is altijd mijn droom geweest. Die droom is al deels in vervulling gegaan, want na mijn stage (die ik liep van augustus tot december in Hilversum) mocht ik freelancewerk blijven doen bij mijn stagebedrijf!

Freelancen
Toevallig ben ik deze week drie dagen in Hilversum aan de slag als freelancer. Zo leuk om weer op mijn oude stage te zijn! Alsof ik nooit ben weggeweest. Ook in maart ga ik er twee dagen in de week werken. Super leuk natuurlijk, maar ook best pittig. Ik moet ongeveer twee uur en een kwartier reizen voordat ik op de plek van bestemming ben vanuit mijn huis. Gelukkig heb ik een aantal vriendinnen die in Utrecht wonen (waaronder Lizzy) waar ik kan blijven slapen, zodat ik niet om kwart voor 6 uit mijn bed hoef. Tijdens mijn stageperiode woonde ik op kamers in Utrecht, maar nu woon ik weer thuis bij mijn ouders! Waar ik allemaal mee bezig ben op kantoor? Ik ben vooral taken aan het opvangen van mensen die op vakantie zijn. Deze week ben ik werkzaam voor Albert Heijn en Etos (het magazine waar ik laatst zelf in stond) en in maart weer bij een ander tijdschrift. Super leuk en lekker divers, daar hou ik van.

Bloggen
Oh ja, ik ben natuurlijk ook nog aan het bloggen ;) Ik doe mijn uiterste best om iedere dag weer een artikel klaar te hebben, en dat lukt eigenlijk best wel heel erg goed! Ook voor Adorable Books schrijf ik nog twee à drie artikelen in de week en voor TESS één artikel in de maand. Ja, ik heb het er allemaal maar druk mee, maar gelukkig vind ik het allemaal heel erg leuk om te doen. Ik werk iedere dag met heel veel plezier aan mijn blog en jullie reacties maken me altijd zo blij! Ik ga mijn best doen om ook in maart (als ik dus twee dagen ga freelancen in de week + afstuderen) zeven artikelen op Teddlicious te plaatsen, maar ik weet niet zeker of dat allemaal gaat lukken. Eerst maar eens even kijken hoe alles loopt :)

Sporten
Als jullie me op Instagram volgen, dan hebben jullie misschien wel in de gaten dat deze week de #stayfitchallenge in volle gang is! Samen met Merel en Lizzy van Best Fit Friends hebben we een challenge georganiseerd die helemaal in het teken staat van sporten en gezond eten! Ik ben de laatste tijd weer lekker aan het sporten: zumba, functional fitness en ik doe iedere dag thuis de Butt Challenge. Mijn goede voornemens hebben goed uitgepakt! Nu alleen nog het hardlopen weer oppakken en ik ben weer helemaal back in business.

Ik hoop dat jullie mijn personal update leuk vonden om te lezen!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 26 februari 2015 / 08:00

  Wauw wat een stralend artikel en wat ben je lekker op dreef! Mag je echt heel trots op zijn, je doet het super! En ik hoop van harte dat je na het afstuderen volop met je grote passie aan de slag kunt en er je werk van kunt maken <333

  • Tedje
   Auteur
   27 februari 2015 / 12:24

   Aah dankjewel voor je lieve comment, Dagmar!

 2. 26 februari 2015 / 08:20

  Wat gaat het allemaal lekker, super fijn! Zo tof dat je freelance werkt mag blijven doen op je stageadres! <33

  • Tedje
   Auteur
   27 februari 2015 / 12:24

   Ja, dat is echt boffen! Super leuk!

 3. 26 februari 2015 / 12:01

  Dat is best een druk schema dat je dan hebt, maar ik wens je veel succes met alles! :)

 4. 28 februari 2015 / 10:37

  Jeetje, wat heb je het druk haha! Wel allemaal heel leuke dingen en ‘kansen’. Succes nog met afstuderen, een scriptie schrijven lijkt me echt een rampenplan eerlijk gezegd :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *