Personal update: everything is changing

teddlicious-blog

Iets meer dan een jaar geleden schreef ik een artikel met precies dezelfde titel: everything is changing. Ik moest toen nog afstuderen, maar ik had ineens een baan! Wauw! Inmiddels zijn we alweer ruim een jaar verder en heb ik weer een nieuwe, spannende aankondiging. 

Ikzelf weet het al een hele tijd en mensen die mij goed kennen ook, maar op mijn blog had ik het nog niet echt gedeeld. Ik heb namelijk best wel groot nieuws!

Verhuizen & samenwonen

Jep, je leest het goed. Ik ga verhuizen! Tijdens mijn studie heb ik altijd thuis gewoond in een dorpje vlakbij Breda bij mijn ouders (met uitzondering van een paar maanden in Utrecht op kamers voor mijn stage). De afgelopen maanden heeft mijn vriend ook bij ons gewoond, omdat hij tijdelijk werk had gevonden in Breda. Maar nu gaat alles veranderen! We gaan namelijk samenwonen! Zoals jullie misschien wel weten, komt mijn vriend uit Maastricht (ik schreef ooit een artikel over onze lange afstandsrelatie). De afgelopen jaren hebben we dus heel wat op en neer gereisd en daar zijn we nu wel een beetje klaar mee, helemaal nadat hij bij ons heeft gewoond en ik dus altijd met hem samen was. Vanaf augustus gaan we verhuizen naar Eindhoven, maar daar blijven we niet heel lang, het is een tijdelijke oplossing in verband met het werk van mijn vriend. We blijven vier maanden in Eindhoven wonen in een appartement dat we onderhuren en daarna is het plan om naar Maastricht te verhuizen. Super spannend allemaal! In Maastricht hebben we nog niks gevonden, dus alle tips zijn welkom, haha! ;-)

Parttime werken & freelancen

Dat we gaan verhuizen, heeft ook consequenties voor mijn baan. Ik werk nu fulltime in Roosendaal op de redactie van Dutchcowboys.nl en Stylecowboys.nl en ben ik content marketeer bij Red Banana. Ik heb het naar mijn zin daar en mijn collega’s zijn super aardig, maar als ik in Eindhoven woon ga ik nog parttime werken! Ik vond de afstand toch net iets te ver om iedere dag te bereizen en op deze manier kan ik mijn freelance werkzaamheden voor tijdschriften ook weer een beetje gaan oppakken en weer wat meer tijd gaan besteden aan Teddlicious en Adorable Books. Wat mij betreft de perfecte combinatie: op een redactie werken met collega’s en freelance werk.

Ik vind het best spannend allemaal, maar ik heb er aan de andere kant ook wel weer vertrouwen in. Alles gaat veranderen, ik heb er zin in!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

33 Reacties

 1. 12 juli 2016 / 06:31

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Samenwonen is zó leuk! Wat een heerlijk vooruitzicht dat het heen en weer reizen definitief voorbij is!

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:19

   Dankjewel, Marije! Ja, daar kijk ik echt enorm naar uit!

 2. 12 juli 2016 / 06:49

  Gefeliciteerd! Wat een geweldige stap en wat zal het heerlijk zijn om samen te wonen. Mooi dat je ook meteen in je werk er een stap mee gaat maken.

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:19

   Thanks, Marije! Jaa, ik vind het best spannend, hihi!

 3. 12 juli 2016 / 06:56

  Wauw super spannend en leuk allemaal! Heel veel plezier de komende tijd met alles regelen en de combi die je nu gaat krijgen lijkt me heerlijk!

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:20

   Dankjewel, Femke! Ja, de combinatie spreekt mij ook wel heel erg aan moet ik zeggen. Ik ben heel benieuwd hoe het me gaat bevallen :-) Ik hou jullie op de hoogte!

 4. Eleni
  12 juli 2016 / 08:04

  Wat een leuke vooruitzichten!

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:21

   Jep, er gaat een boel veranderen, haha!

 5. 12 juli 2016 / 08:23

  Wauw wat spanned allemaal! Ik wens jullie heel veel geluk met samenwonen en succes met het vinden van een huisje in Maastricht.

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:21

   Dankjewel, Stacey! Wat een lieve woorden!

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:22

   Zeg dat wel, Lindsey! Behoorlijk spannend allemaal, hihi!

 6. 12 juli 2016 / 10:57

  Aah fijn dat het nu dan echt gaat gebeuren! Super knap dat je die stap samen gaat zetten. Ik wens je dan ook heel veel succes! Nu woon je ineens zo dichtbij dadelijk haha ;-)

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:22

   Dankjewel, Sophie! Ja, wonen we inderdaad heel dichtbij, super leuk! :-)

 7. 12 juli 2016 / 11:12

  Spannend! Heel veel geluk gewenst, zowel samen als op je nieuwe baan!

 8. 12 juli 2016 / 11:45

  Wat een spannende vooruitzichten, Maastricht is ook een van mijn favoriete steden, lijkt mij heerlijk om daar te wonen!

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:22

   Mooie stad is het he? Er komt deze week nog een leuk hotspot artikel aan van Maastricht, dus stay tuned!

 9. 12 juli 2016 / 13:24

  Wauw, wat een toffe veranderingen! Heel veel plezier de komende tijd :)

 10. 12 juli 2016 / 14:25

  wat super spannend en wat onwijs leuk! ik ben benieuwd wat voor huisje het gaat worden!

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:24

   Dan ben ik net zo benieuwd als jij, Rachel, haha! :-) Ik ben ook super benieuwd waar we terecht gaan komen!

 11. Brenda Narinx
  12 juli 2016 / 16:09

  Ahh wat ontzettend leuk! Je bent van harte welkom in het mooie Maastricht hihi! Geniet ervan! :)

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:26

   Ah, dankjewel Brenda! Ik heb er heel veel zin in!

 12. Wendy (B)
  12 juli 2016 / 17:35

  Een dikke proficiat en veel succes!

 13. Ianthe
  12 juli 2016 / 17:45

  Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Ik begin in september aan mijn eerste baan en dan trek ik ook eindelijk bij mijn vriend in, spannend :)

  • Tedje
   Auteur
   12 juli 2016 / 20:26

   Dankjewel! Oh, wat spannend! Ook hele leuke tijden voor jou dus, veel plezier!

 14. Natasja
  13 juli 2016 / 07:56

  Hoe kan je ons mooie dorp nou verlaten? ? Nee geintje heel veel geluk en succes met jullie speurtocht naar een leuke woning in maastricht en Ted je jij ook heel veel succes met het zoeken naar een andere job!!

 15. 15 juli 2016 / 14:01

  Wat leuk zeg, spannende tijden! Verandering betekent ook vooruitgang, toch?

 16. 17 juli 2016 / 17:19

  wat een super fijn nieuws allemaal! Van harte en geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *