Personal update: everything is changing

IMG_6571

Vandaag is het weer eens tijd voor een personal update. Mijn leven gaat namelijk behoorlijk veranderen. Ik kon niet wachten om het jullie te vertellen, en gisteren kondigde ik het aan in mijn Take a look at my life: ik heb een baan! Maar dat vraagt natuurlijk wat meer uitleg: huh, wat, waar, wanneer, hoe? En hoe ga je het dan doen met je blog? Vandaag leg ik het allemaal uit! 

Ik heb een fulltime baan! 
Gisteren lichtte ik al een klein tipje van de sluier op: ik ga werken bij The Blogidea Factory, een bedrijf dat verschillende blogs onder zich heeft hangen, waaronder Dutchcowboys.nl en Travelvalley.nl. Ook werken ze voor klanten en verzinnen ze social media strategieën en maken ze content voor hen. Ik ga dus schrijven voor de blogs, maar ik word ook ingezet bij het werk voor de klanten. Drie weken was ik er nog van overtuigd dat ik freelancewerk ging doen in combinatie met Teddlicious en Adorable Books, maar toen veranderde ineens alles. Ik werd geïnterviewd door een meisje van mijn school en ik zag in haar Twitterbio dat ze stage had gelopen bij Dutch Cowboys. Ik zei tegen haar dat ik regelmatig op die site kijk. Toen vertelde ze dat er iemand weggaat en dat ze misschien wel op zoek waren naar een nieuw iemand. OMG! En van het één kwam het ander. Voor ik het wist ging ik naar Roosendaal voor een sollicitatiegesprek en een paar dagen later hoorde ik dat ik was aangenomen. WAT? Zo zie je maar weer dat een netwerk heel belangrijk is! Echt ongelofelijk hoe het is gegaan en ik ben zo blij! Mijn moeder zou zeggen: “Je weet nooit hoe een koe een haas vangt”, en ik denk dat ik dat spreekwoord nu begrijp. Je weet nooit hoe het onmogelijke toch waar wordt!

In juni ga ik starten op de redactie en ik heb er onwijs veel zin in. Maar eerst: afstuderen. Een klein detail dat nog moet gebeuren, haha! 26 mei is de deadline om alles in te leveren voor mijn afstuderen en daarna ga ik nog een paar dagen city trippen met Lizzy. Als ik terugkom, ga ik meteen aan de slag! Ik heb mijn diploma dan nog niet en ik weet dan ook nog niet of ik geslaagd ben… Super spannend dus allemaal!

En je blog dan?
Die vraag kreeg ik al van een aantal vriendinnen. Goede vraag natuurlijk, want met een fulltime baan kan ik overdag niet werken aan mijn blog. Do not worry! Ik blijf gewoon bloggen op Teddlicious en op Adorable Books, omdat ik dat allebei gewoon ontzettend leuk vind om te doen. Ik ga denk ik niet meer iedere dag publiceren op Teddlicious. Dat doe ik de laatste tijd sowieso al niet meer en dat hebben jullie vast wel kunnen zien. Ik ga gewoon heel erg mijn best doen om zoveel mogelijk artikelen te gaan maken. Ik moet gewoon even kijken wat de beste manier is en hoe druk ik het krijg met alles enzo!

Zo, ik kan nog 500 woorden doortypen over hoe blij ik ben, maar ik denk dat jullie dat wel snappen. Ik heb mijn diploma nog niet eens en ik heb gewoon al een fulltime baan en ook nog eens een baan die op mijn lijf geschreven is.

Dream, believe, do, repeat!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

38 Reacties

 1. 4 mei 2015 / 05:12

  Gefeliciteerd Tedje! En nu zie ik ineens dat je door Lilian geïnterviewd bent, daar heb ik toevallig weer bij op de middelbare school gezeten, zo toevallig :D

  • Tedje
   Auteur
   4 mei 2015 / 09:56

   Jeetje, wat is de wereld toch klein! Dankjewel, Fé!

 2. 4 mei 2015 / 06:57

  Wat super vet, gefeliciteerd! Nog niet eens afgestudeerd en nu al een fulltime job, wat knap zeg.

  • Tedje
   Auteur
   4 mei 2015 / 19:18

   Dankjewel, Stacey! Ja, ik kan het zelf ook nog bijna niet geloven!

 3. 4 mei 2015 / 07:13

  Echt fantastisch dat het zo gelopen is en wat ben ik onwijs trots op je! Echt supergoed nieuws, gefeliciteerd topper <3

 4. 4 mei 2015 / 07:57

  Gefeliciteerd! Superleuk zo’n nieuwe uitdaging! :)

 5. 4 mei 2015 / 09:19

  Ik vind het zo ontzettend tof voor je!! Gefeliciteerd met je baan en geniet nog van de laatste maanden als student. Het afstuderen komt vast goed :-) (Dat probeer ik ook steeds tegen mezelf te herhalen, haha)

  • Tedje
   Auteur
   4 mei 2015 / 19:18

   Haha, dat doe ik ook bij mezelf: het komt goed, het komt goed! Dankjewel! Jij ook nog succes met de laatste loodjes!

 6. 4 mei 2015 / 09:51

  Meid, wat een mooie veranderingen! Gefeliciteerd!! De combinatie tussen werken en bloggen zal misschien even zoeken zijn, maar ik weet zeker dat jou dat gaat lukken! Ik wens je veel plezier met je nieuwe job! Liefs Marloes

 7. 4 mei 2015 / 10:16

  waaaauw Tedje! Wat geweldig! Zo tof hoe het allemaal is gelopen. Ik heb een vergelijkbare situatie gehad voor operatieassistente en inderdaad, contacten en netwerk is zo belangrijk! Heel veel plezier :D

  • Tedje
   Auteur
   4 mei 2015 / 19:19

   Ja, wauw! Jij had het ook goed voor elkaar! Dankjewel Milou :)

 8. Eleni
  4 mei 2015 / 10:39

  Ah wat gaaf! Nu al een fulltime baan, het is je echt gegund!

 9. 4 mei 2015 / 11:10

  Superleuk zeg en wat een prachtige uitspraak van je moeder :) Het toverde onmiddellijk een lag op mijn gezicht

 10. 4 mei 2015 / 11:22

  Ik zei het gisteren al, maar nogmaals: gefeliciteerd! Een netwerk is inderdaad héél erg belangrijk, zo zie je maar weer :-) Veel succes met de laatste afstudeerperikelen!

 11. 4 mei 2015 / 11:56

  Dat afstuderen gaat ook snel dan, ik had het idee dat dat een eeuwigdurend project zou zijn maar 26 mei is al best snel! (voor jou voelt het misschien wel alsof je er heel lang mee bezig bent, maar ik ken ook mensen die echt een jaar over hun scriptie hebben gedaan haha) Ik ben super blij voor je dat je een baan hebt en ik ben heel benieuwd wat je ervan gaat vinden. Die connecties zijn wel echt mooie dingen haha!

  • Tedje
   Auteur
   4 mei 2015 / 19:19

   Ja klopt, onze afstudeerperiode is relatief kort, maar wel krachtig, haha! Dankjewel Hester!

 12. 4 mei 2015 / 12:13

  Wat een enorme prestatie van harte gefeliciteerd!! Dat is enorm stoer :D

 13. Diana
  4 mei 2015 / 13:06

  Gefeliciteerd Tedje! Zo zie je maar: de besten komen vanzelf bovendrijven! (Ook weer zo’n moeder wijsheid, haha) Heel veel succes en vergeet niet af en toe vrij te nemen voor een stapje terug en een kritische blik. :)

 14. 4 mei 2015 / 14:14

  Wow Tedje, dat is echt fantastisch! Een van de lucky few die gelijk aan de slag kan na het afstuderen. Top!

 15. 4 mei 2015 / 16:08

  Zo leuk dat je fulltime onder de pannen bent! Gelukkig kunnen we nu van je lezen op Dutchcowboys, waardoor het niet heel erg is dat teddlicious iets minder wordt

 16. 4 mei 2015 / 19:39

  Aah wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd!!! Succes met het afstuderen!

 17. 4 mei 2015 / 19:55

  Gefeliciteerd met je baan, superleuk. Ik werk ook fulltime en blog daarnaast 3x per week dat is echt voor mij het meest haalbare om te doen. Succes naar het vinden van een goede balans.

 18. 4 mei 2015 / 20:56

  Wat super leuk, gefeliciteerd! Inderdaad fijn om een goed netwerk te hebben :) Bloggen lijkt me echt geweldig leuk als baan, veel succes en plezier!

 19. 4 mei 2015 / 21:31

  Super leuk, gefeliciteerd! Succes nog met het afstuderen:)

 20. 5 mei 2015 / 15:24

  Aaaah wat super gaaf, héél veel succes! Alleen nog de laatste loodjes haha. Succes met het afstuderen!

 21. 7 mei 2015 / 20:54

  Wat heerlijk voor je Tedje! Het lijkt me een heel fijn idee dat je nu gewoon een fulltime baan hebt, en ook nog eens een hele leuke :) Veel plezier en succes!

 22. 26 mei 2015 / 08:56

  Aaaah Tedje, ik ga waarschijnlijk vanaf september stage lopen bij DutchCowboys :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *