Persoonlijke update: appartement gevonden en freelancen

appartement-freelancer

In juli schreef ik een persoonlijke update over de dingen die er allemaal gaan veranderen in mijn leven. Super spannend! Inmiddels zijn we weer een paar maanden verder en kan ik jullie weer wat meer gaan vertellen over hoe alles nu gaat. 

In mijn vorige persoonlijke update kondigde ik aan dat ik parttime ging werken bij Dutchcowboys, weer ging beginnen met freelancen en dat ik samen ging wonen met mijn vriend in Eindhoven. En nu staan die dingen weer allemaal op het punt om te veranderen. Bizar!

Appartement gevonden

We wonen nu nog in Eindhoven, maar we gaan half december verhuizen naar Maastricht! Eindhoven was een tijdelijke tussen oplossing in verband met het werk van mijn vriend. De laatste maanden hebben we veel bezichtigingen gehad en hebben we het hele internet afgestruind op zoek naar een leuk appartement in Maastricht, en afgelopen week hebben we dan eindelijk de knoop doorgehakt! We hebben een super gaaf appartement gevonden net buiten het centrum van Maastricht. AAH! Ik kan niet wachten om alles te gaan inrichten. Het appartement waar we nu inzitten in Eindhoven is onderhuur, dus alle meubels die daarin staan, zijn niet van ons. We zijn de afgelopen weekenden al verschillende keren naar woonboulevards geweest om inspiratie op te doen en te kijken wat we mooi vinden. Nu kan daadwerkelijk ook alles gekocht gaan worden! Afgelopen weekend kochten mijn vriend en ik een bed, het begin is gemaakt!

Fulltime freelancen

Afgelopen week had ik mijn laatste dag op mijn oude werk! Ik heb er anderhalf jaar gewerkt, maar door de verhuizing is het niet meer mogelijk om daar fulltime in dienst te blijven. Tijd voor een nieuwe stap dus, heel erg spannend! Omdat ik parttime ben gaan werken, heb ik al heel wat tijd kunnen besteden aan het zoeken van freelance opdrachten en dat is ook al voor een deel gelukt! Ik heb een project via mijn oude stage voor KLM, ik schrijf beautyblogs voor Chapeau Magazine en ik heb nog wat kleine dingetjes, zoals social media-kanalen beheren en nieuwsbrieven versturen voor bedrijven. De afwisseling van de opdrachten vind ik echt onwijs leuk, en dan heb ik daarnaast natuurlijk ook nog mijn eigen blog en Adorable Books!

De komende weken zullen dus wel drukke weken worden met het kopen van meubels en verhuizen. Hier en daar kunnen jullie natuurlijk al een sneak peek verwachten van het appartement! I’ll keep you posted!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 22 november 2016 / 07:16

  Wat tof dat jullie nu een appartement hebben gevonden en lekker over de woonboulevards aan het struinen zijn. Tof dat het lekker gaat met freelancen!

 2. 22 november 2016 / 09:19

  Wat een spannende dingen allemaal! Veel succes met het verhuizen en natuurlijk met alle meubelaankopen doen! En wat leuk dat je gaat freelancen en zelfs al een paar opdrachten binnen hebt weten te halen :)

 3. 22 november 2016 / 09:29

  Zo blij voor jullie, ik kom sowieso snel kijken in Maastricht!

 4. 22 november 2016 / 09:29

  Wat een ontzettende leuke maar spannende dingen! Ik wens je heel veel succes met alles!

 5. 22 november 2016 / 10:31

  Leuk Tedje! Dat klinkt als een paar hele goede stappen om te maken! En Maastricht is ook zo’n leuke stad, vast heel gezellig om daar te wonen. Have fun met inrichten!

 6. 22 november 2016 / 10:32

  Wat een super leuke freelanceklussen heb je weten te krijgen zeg! Heel veel succes nog de komende tijd :)

 7. 22 november 2016 / 17:52

  ah super tof zeg! heel veel succes de komende tijd met alles en een fijne week verder <3

 8. Diana van Haren
  22 november 2016 / 20:42

  Weer een stap verder in jullie leven samen! Veel geluk in jullie nieuwe appartement en het werk!

 9. 22 november 2016 / 21:28

  Super spannend, maar wat een heerlijk vooruitzicht echt jullie eigen plekje! Succes de komende drukke weken.

 10. Miranda Krijnen
  23 november 2016 / 09:39

  Gefeliciteerd met jullie appartement Tedje!
  Heel veel succes met verhuizen en met het inrichten van jullie paleisje.👍🏻

 11. 23 november 2016 / 10:31

  Spannend allemaal zeg, ik wens je heel veel succes en natuurlijk ook plezier :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *