Persoonlijke update: I love summer, not school

IMAG0019

Het is mooi weer, de zon schijnt en iedereen is volop aan het genieten daarvan. De terrasjes zitten bomvol en mensen trekken massaal naar het strand. En dit fantastische weer zal ook nog wel even zo blijven! Heerlijk, vind je niet? 

Helaas moet er ook gestudeerd worden. Dit gaat echt supermoeilijk met dit mooie weer. 4 juni beginnen mijn tentamens. Over een week al! Ik moet nog twee interviews inleveren (herkansing) en 4 toetsen maken. Twee toetsen gaan over de theorieën van journalistiek en alles wat daarbij komt kijken, dus ook communicatie. Een toets gaat over de actualiteiten van afgelopen 10 weken en de andere toets gaat over algemene kennis. Daar komen allerlei aspecten aan bod zoals economie, recht en politiek. Gelukkig heb ik in de eerste periode Nederlands en Engels al gehaald, die hoefde ik dus niet meer te doen de rest van het jaar.

Morgen word ik beoordeeld op mijn Project Dossier. Hierin staan alle opdrachten die ik afgelopen periode heb gemaakt. Ik denk wel dat ik daar 6 studiepunten voor ga krijgen, ik heb alle opdrachten gemaakt en ik heb er ook serieus aan gewerkt.

Het eerste jaar journalistiek is echt super snel gegaan. Ik heb echt niet het idee dat ik hier al een jaar op school zit. Eerder een paar maanden! De studie bevalt me erg goed en ik aarzel geen moment om er mee te stoppen. Ik moet alleen nu wel even nog twee weekjes doorbikkelen! You can do it!!!

Ik heb ik eigenlijk nog nooit een persoonlijke update over school gedaan op Teddlicious.nl, dus ik hoop dat het jullie het leuk vonden! Als je nog vragen hebt over mijn studie, stel ze gerust in de comments! Ik geef er graag antwoord op!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 28 mei 2012 / 09:38

  Aah, wat gaaf. Ik wist niet dat je journalistiek studeerde! Dat wil ik later ook heel graag doen. Lijkt me zo tof, haha. Ik moet alleen eerst nog me middelbare school afmaken wat (hopelijk) nog 5 jaartjes duurt. (ja, dan heb ik VWO gehaald zonder te blijven zitten haha!) Veel succes met je tentamens. xx

  • Tedje
   Auteur
   28 mei 2012 / 10:49

   Wat leuk! Ik heb ook VWO gedaan in 6 jaar! De tijd vliegt voorbij hoor op de middelbare school! Veel succes en dankjewel! X

 2. 28 mei 2012 / 10:15

  Wat tof dat je journalistiek studeert! Ga ik ook doen na mijn MBO opleiding :)
  Maar leuk, zo’n persoonlijke update!

 3. 28 mei 2012 / 10:54

  Succes! Ik heb het ook zo druk met school, maar nog een paar daagjes school, dan nog paar dagen proefwerkweek/SE-week en dan vakantie :D

 4. 28 mei 2012 / 11:47

  Succes meid, je kan het! Ik ben nu bijna klaar met mijn eindexamen en als ik slaag dan wil ik volgend jaar ook naar de FHJ ;-)

 5. 28 mei 2012 / 13:57

  Super leuk om te lezen! Nog heel even en dan heb je vakantie :-) jammer genoeg zien de weersvoorspellingen er niet al te best uit, hopen maar op het beste!

 6. 28 mei 2012 / 16:12

  Succes! Gaat vast helemaal goed komen! Xx

 7. 28 mei 2012 / 16:54

  Leuk een persoonlijke update!
  Heel veel succes met je toetsen! Het weer gaat wat minder worden de komende tijd heb ik gehoord dus dat helpt vast ;)

 8. 28 mei 2012 / 21:39

  Het weer is prachtig! Zo jammer dat het morgen allemaal weer voorbij is :(

  Love,

  Rowan

 9. 29 mei 2012 / 09:32

  leuk een persoonlijke update;) Gave studie trouwens, heb ook lang getwijfeld om journalistiek te gaan studeren.. Succes met je tentamens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *