Persoonlijke update

Persoonlijke update

IMG_9290

Hi iedereen!
Ik dacht, het is wel weer eens leuk om een persoonlijke update te doen! Jullie zien natuurlijk twee keer in de maand de ‘Take a look at my life’, maar daar vertel ik natuurlijk niet alles. Wanna know more about me?

Nou, zoals jullie weten studeer ik journalistiek in Tilburg. Ik zit nu in mijn tweede jaar. Vorig jaar heb ik mijn P gehaald, waar ik super trots op ben natuurlijk!
Op onze school worden we voorbereid op stage door middel van een redactie bij ons intern op school. De redactie is opgedeeld in 4 pijlers: Geniet (alle leuke dingen, evenementen en culturele dingen), Sport (spreek voor zich), Spaart (alles met geld en economie) en Leeft (actualiteit). In iedere pijler zit je twee weken en dan ben je ook nog eens verboden aan een medium (krant, tijdschrift, tv, radio of internet). De eerste combinatie was voor mij Geniet met krant. Nu zit ik bij sport met radio. Radio leek me eerst niet zo leuk, maar nu ik al een aantal keer op pad ben geweest met mijn Marantz (opname apparatuur voor de radio met microfoon en alles erbij), begin ik het steeds leuker te vinden.
Ik maak lange dagen. Iedere dag van 9 tot 5.
Ik probeer in het weekend zoveel mogelijk vooruit te schrijven voor mijn blog. Ik wil mijn kindje namelijk niet laten verwateren, Teddlicious is echt heel belangrijk voor mij geworden! En ik vind het super leuk om te doen, dus waarom zou ik niet meer updaten? Soms lukt het niet om iedere dag een blogpost online te zetten (zoals gisteren). Ik hoop dat jullie dat begrijpen en dat jullie dat ook niet erg vinden :-)

Nou, dat is het eigenlijk haha! Ik hou me vooral bezig met school en met mijn blog momenteel. Natuurlijk zie ik mijn vriend nog iedere week en afgelopen twee weken was hij hier zelfs door de week om te werken in het bedrijf van mijn vader. Jippie! Normaal zie ik hem alleen in het weekend omdat hij in Maastricht woont, en ik in Brabant.

Dat was hem weer dames! Als jullie vragen hebben over mijn studie of over iets anders, dan mag je die altijd stellen!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 23 september 2012 / 07:34

  Ah, wat tof! Ik ben echt jaloers op je studie, haha ik wil het ook zo graag. Het klinkt allemaal erg leuk en veel plezier en succes meis! Ik hoop dat je alles nog gaat redden met je blog, maar school gaat áltijd voor. Never forget thattt. Dat het wel heel belangrijk voor je is geworden en herkenbaar lol. :’)

 2. 23 september 2012 / 08:11

  School is uiteindelijk het belangrijkste he! En het klinkt wel erg leuk wat je doet joh :D

 3. 23 september 2012 / 10:27

  Je opleiding klinkt echt leuk! Veel succes met alles!

 4. 23 september 2012 / 11:19

  Wat fijn om te horen dat je je studie zo leuk vindt! Dat is zo belangrijk vind ik ;)

 5. 23 september 2012 / 12:06

  Leuk om te lezen, ik wou eerst ook journalistiek gaan studeren in Tilburg volgend jaar maar ik weet het nu niet meer zo zeker, toch spreekt het me nog steeds aan als ik het zo lees bij jou nu! Succes met je studie en bloggen (-:

  Liefs, Esmée

  • Tedje
   Auteur
   23 september 2012 / 12:10

   Waarom weet je het nu niet meer zeker? Zit je te twijfelen tussen iets anders? Als je vragen hebt over journalistiek, hoor ik het graag hoor! X

 6. 23 september 2012 / 12:21

  Leuk om te lezen. De opleiding die je volgt klinkt erg leuk! Ik zie mijn vriend ook alleen in het weekend, best jammer vind ik dat maar je hebt elk weekend wat om naar uit te kijken :)

 7. 23 september 2012 / 13:22

  Ah ik vind een personal update altijd leuk. Je school klinkt druk, maar dat is altijd zo en het belangrijkste is dat het leuk is en dat je er veel van leert, en ik denk wel dat zo is! Haha, echt superveel bloggers hebben een passie voor schrijven (duh) en ook heel veel zitten of willen in de journalistiek. :) Woon je trouwens op jezelf of niet? En ik vind die foto echt leuk :D

  • Tedje
   Auteur
   23 september 2012 / 18:27

   Nee ik woon nog gewoon bij mijn ouders! Dankjewel Hester!

 8. 23 september 2012 / 16:53

  Leuk! Ik heb ook journalistiek gestudeerd en ik vond het niet echt leuk, maar goed dat jij het zo naar je zin hebt!

 9. 23 september 2012 / 18:49

  Leuk af en toe een update! Zag ook al wat tweets over de radio enzo, echt heel tof!
  En over soms niks posten.. daar weet ik alles van ^^
  Succes met de studie & je site is geweldig ! :) X

 10. 24 september 2012 / 00:29

  Fijn om weer eens een update te lezen! Altijd rot als je van die lange dagen maakt, breekt je zo vind ik zelf. Moet nu zelf ook van 7 tot 4 werken, maar ik moet vijf uur opstaan, het is nu half 1.. ja.. dont ask. Maar ik moet ook gewoon bloggen en schrijven, haha. ^^

 11. 24 september 2012 / 12:06

  Wat leuk om te lezen! Journalistiek lijkt mij zelf ook heel erg leuk. Ik schreef vroeger echt ontzettend veel verhalen, al vanaf hele jonge leeftijd. Toen ik voor een studie moest kiezen, wist ik toch zeker dat ik de PABO wilde gaan doen, want dat is gewoon écht mijn droom om les te geven, maar toch zat ik ook wel een kleeein beetje te twijfelen over Journalistiek. In ieder geval super dat je het zo leuk hebt op je opleiding, dat is belangrijk! En altijd leuk als je vriend dan zovaak bij je kan zijn. Mijn vriend woont dan wel heel dichtbij, maar ik zie ‘m t liefst nog vaker, hihi.

 12. Joyce
  24 september 2012 / 13:21

  Je studie klinkt heel leuk! En idd lekker blijven bloggen maar pas goed op jezelf, maak jezelf niet te moe!

 13. 24 september 2012 / 21:18

  No problem! Gewoon lekker bloggen als je tijd hebt:D Het moet ook geen gestresste business worden ;-)
  Ik werk zelf 4 dagen van 9 tot half 6 dus heb ook niet alle dagen de tijd!

 14. 24 september 2012 / 21:33

  Leuk zo’n personal update! Drukke weken zeg, maar wel heel erg leuk volgens mij:D! Soms heb ik spijt dat ik niet naar de FHJ ben gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *