Planter’s Love collectie

 photo IMG_5158a.jpg

Vorige week was ik bij een bloggerslunch georganiseerd door een pr-bureau. Daar introduceerden ze Planter’s, een merk dat ik nog helemaal niet kende. Vandaag laat ik jullie ook kennis maken met dit merk! 

Planter’s is een Italiaans merk dat zich richt op natuurlijke ingrediënten en verzorgende bestanddelen. Zo bevatten producten van Planter’s geen parabenen, SLS en SLES, vaseline en minerale olie, ethanol, synthetische kleurstoffen, lanoline en grondstoffen van dierlijke oorsprong. Daar word ik blij van! Ik zag de verpakkingen en toen werd ik al helemaal vrolijk. De tinnetjes zijn limited edition, speciaal voor Valentijn. Daarin zit hun bestseller: de Repairing Cream.

 photo IMG_5160a.jpg

 photo IMG_5173a.jpg

De Planter’s Repairing Cream bevat Aloë Vera Barbadensis, rijstolie, lijnzaadolie, shea butter, St. Janskruid olie en amandelolie. Heel erg geschikt voor de droge huidjes dus! De cream is niet alleen geschikt voor het gezicht, maar ook voor je handen en het lichaam. De cream kan in de zomer gebruikt worden als after sun en in de winter om de huid te beschermen tegen de wind, de kou en de droge lucht. Normaal zit de cream in een tube, maar nu zit hij in een handig tinnetje dat je makkelijk in je handtas kunt doen. En hij ziet er ook nog eens leuk uit! De cream ruikt echt heerlijk en ik heb hem naast mijn laptop gezet om mijn handen regelmatig mee in te smeren. €9,99 (75ml).

 photo IMG_5161a.jpg

 photo IMG_5164a.jpg

Deze mascara wil je toch met liefde op je wimpers smeren? De Mascara Natural & Young van Planter’s met Aloë Vera is geschikt voor de gevoelige ogen die snel geïrriteerd raken. De mascara bevat geen parafine, parabenen, synthetische kleurstoffen. €10 (12ml).

 photo IMG_5166a.jpg

 photo IMG_5167a.jpg

 photo IMG_5170a.jpg

Ik kreeg ook nog de Planter’s Aloë Vera Soft Peeling Visage mee om te testen. De peeling bevat miniscuul kleine korreltjes, waardoor hij heel geschikt is voor het gezicht. De scrub ruikt lekker en is fijn in gebruik.

Planter’s wordt onder andere verkocht bij Soap. De tinnetjes zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Ken jij Planter’s al? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 6 februari 2015 / 09:26

  Ik heb nog nooit gehoord van Planters, maar het ziet er heel tof uit!

 2. 6 februari 2015 / 10:17

  Die Repairing Cream ziet er heerlijk uit! Wat een fijn merk! Ik heb er geen ervaring mee :)

 3. 6 februari 2015 / 11:28

  Wat een schattige producten zeg! Ik kende dit merk ook nog niet

 4. 6 februari 2015 / 13:58

  Lijken me alledrie heerlijke producten! Ik ken het merk niet, maar het ziet er leuk uit. Vooral de mascara!

 5. 6 februari 2015 / 16:00

  Nog nooit van gehoord maar ziet er goed uit!

 6. 6 februari 2015 / 20:10

  Nog nooit van dit merk gehoord, ziet er goed uit

 7. 6 februari 2015 / 20:21

  Wat een leuke verpakkingen!! Vooral de mascara vind ik heel leuk :) Ik had er ook nog nooit van gehoord, maar je hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt!

  ♥♥♥ Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *