Plog 10 maart 2015 – school, MAC lipstick en sporten

 photo startt.jpg

Het dagje ploggen was me zo goed bevallen eergisteren, dat ik gisteren gewoon nog even doorging! ’s Ochtends werkte ik aan mijn blog, ’s middags ging ik naar school, ’s avonds kookte ik en ging ik sporten samen met een vriendin! 

 photo 1_1.jpg

Links: Goedemorgen! Ik stond om half 9 op om wat dingen voor mijn blog te gaan doen: foto’s maken en mail beantwoorden. Rechts: Maar eerst even lekker ontbijten natuurlijk. Magere yoghurt met muesli en zwarte bessen.

 photo 2_1.jpg

Links: Ik heb best een flinke to read stapel… Rechts: De nieuwe ELLE kwam binnen! Even een mooie foto op Instagram zetten. ;)

 photo 3_1.jpg

Links: Ik lakte snel mijn nagels met Alessandro Sunday Rose Happy Coral. Mooi kleurtje! Rechts: En ik spoot Light Blue en Dolce & Gabbana op.

 photo 4_1.jpg

Links: Ik moest even langs de apotheek. Ik wilde eigenlijk zo de deur uit, maar dit vond ik iets té fashionachtig, haha. Ik liet de hoed en de zonnebril achterwege. Rechts: Het was heerlijk weer!

 photo 5_1.jpg

Links: Walk, walk, walk. Rechts: Toen ik thuis kwam, hoelahoepte (schrijf je dat zo?) tien minuutjes.

 photo 6_1.jpg

Links: Als middageten at ik twee mini wraps met avocado, komkommer, tomaat en een beetje kaas. Ik wist dat dit te weinig zou zijn, dus ik nam nog twee boterhammen mee naar school. Rechts: Yum yum yum!

 photo 7_1.jpg

Links: Op naar school! Ik kwam erachter dat mijn zwarte winterjas toch best warm was, dus ik haalde mijn trenchcoat uit de kast. En ik wisselde mijn zwarte All Stars voor witte. Daar had ik zin in. Rechts: Ik hou van de zon!

 photo 8.jpg

Links: Lezen in de trein in Ga voor mij. Vanaf pagina 1 word je meteen het verhaal ingetrokken. Mijn quote op de achterkant van dit boek (Een boek waar ik verliefd op ben geworden – over Wacht op mij ) geldt denk ik nu al ook voor dit boek. Rechts: De laatste tijd loop ik eigenlijk alleen nog maar naar school. Dat is ongeveer 20 minuutjes. Nu het zo’n mooi weer is, is het helemaal zonde om met de bus te gaan waar je zo een kwartier op staat te wachten.

 photo 9.jpg

Links: Ik word vergezeld door vriendin Joni, gezellig! Rechts: Onderweg spotten we mooie bloemetjes.

 photo 10.jpg

Links: Op school bespreken we de voortgang van onze onderzoeken. Ik lig op schema! Ondertussen eet ik komkommer en tomaatjes. Rechts: En weer teruglopen naar het station.

 photo 11.jpg

Links: Wachten op de trein naar Breda. Rechts: Als ik thuis kom, begin ik met koken. Een gewoon maaltje: aardappeltjes, groenten, vlees.

 photo 12.jpg

Links: Eet smakelijk! Rechts: Ik ontvang een leuk pakketje met een super lieve kaart.

 photo 13.jpg

Links: Laatst deed ik mee met een winactie op Vintagirie voor een MAC lipstick. Ik moest gewoon meedoen, omdat je Velvet Teddy kon winnen. Rechts: Beste naam ooit.

 photo 14.jpg

Links: En hij is pretty! Ik heb hem nog niet uitgeprobeerd. Ben super benieuwd of hij me ook mooi staat, het is namelijk best een aparte kleur. Rechts: Ready to go to the gym!

 photo 15.jpg

Links: Ik ging samen met vriendin Diede, maar we hadden ons vergist in de tijd. Ik had me nog gehaast om er om half 7 te zijn, begint de les pas om 7 uur! Ach, dan maar even bijkletsen en ondertussen 4 op een rij 3D doen, leuk spel! Rechts: Klaar voor een lesje Functional Fitness! Het ging super lekker. Fijn gevoel altijd na het sporten.

’s Avonds schreef ik dit artikel, pakte ik mijn tas in voor weer een sleepoverparty bij Lizzy en stuurde ik wat mails de deur uit.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 11 maart 2015 / 07:51

  Wauw wat een heerlijk dagje en mooie plog! Echt productief en fijn!

 2. 11 maart 2015 / 09:25

  Wat ontzettend leuk dat je Velvet Teddy gewonnen hebt, het kon natuurlijk niet anders dan dat jij deze zou winnen! <3

 3. 11 maart 2015 / 09:50

  Dat boek lijkt me heel erg leuk om te lezen! En je trenchcoat ziet er ontzettend leuk uit <3

 4. 11 maart 2015 / 10:38

  Ik ben dol op advocado. Wij gaan er thuis proberen te laten groeien uit een pit. Benieuwd of dat lukt :)

 5. 11 maart 2015 / 12:53

  Oei wat ziet die wrap er lekker uit zeg!! En leuke hoed hem je!

 6. 11 maart 2015 / 13:16

  Ik vind advocado zo lekker, ik eet het te weinig!

  • Tedje
   Auteur
   12 maart 2015 / 09:54

   Ik ben er echt verslaafd aan, zo lekker!

 7. 11 maart 2015 / 20:28

  Wat is het lekker weer hé. Ik ben zo jaloers op alle berichten uit Nederland maar hier inHelsink heb ik dan ook eindelijk een beetje zon gezien :D

 8. 12 maart 2015 / 11:50

  die mac lipstick heeft zeker ene leuke naam hij ziet er mooi uit!

 9. 14 maart 2015 / 20:29

  Goed bezig met sporten Tedje! En wat fijn dat de lipstick is aangekomen :)

  • Tedje
   Auteur
   15 maart 2015 / 11:02

   Ben er echt super blij mee, dankjewel!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *