Plog 10 november 2014 – stage & sushi

 photo plog1011.jpg

Gisteren heb ik sinds een lange tijd weer een dagje geplogd! Voor de mensen die (nog) niet weten wat ploggen is: photobloggen, het is inmiddels een begrip in blogland. Wat de bedoeling is? De hele dag door foto’s maken van wat je aan het doen bent. Gisteren ging ik vanuit Brabant naar Hilversum en ’s avonds ging ik sushi eten in Utrecht met mijn lieve collega’s van Adorable Books

 photo 1.jpg

Links: Mijn wekker ging om 6.20. Vroeg! Om 6.35 was het echt tijd om eruit te gaan. Ik kon mijn bed echt niet uitkomen, ik had een vermoeiend vriendinnenweekend achter de rug. Meestal ga ik zondagavond terug naar mijn kamer in Utrecht, maar daar had ik zondagavond geen zin in. Ik wilde naar bed!! Maargoed. Ik maakte me snel op en at een broodje met Nutella dat ik vergeten ben te fotograferen. Rechts: Uiteindelijk had ik later mijn bed uit gekund, want mijn vader was zo lief om me even bij de bushalte af te zetten. Eigenlijk zou ik dat stukje met de bus moeten! Super daddy! Zie je mijn sleepy head? Nou, zo voelde ik me ook.

 photo 2-1.jpg

Links: Nog een paar minuutjes wachten op de Brabantliner naar Utrecht. Rechts: Het was eigenlijk nog best koud. Gelukkig had ik mijn winterjas en mijn sjaal aan :) Drie keer raden wat ik in de bus heb gedaan: geslapen. Heerlijk! Ik zit ruim een uur in de bus naar Utrecht, dus ik kon lekker even mijn ogen dichtdoen.

 photo 3.jpg

Links: Herfst! Rechts: Iets later dan gewoonlijk liep ik naar stage vanaf station Hilversum Sportpark. Normaal doe ik er twintig minuutjes over om naar stage te komen. Nu bijna twee uur! Gelukkig maar dat ik op kamers ben gaan wonen. Ik had echt echt niet getrokken als ik iedere dag zo lang moest reizen.

 photo 4.jpg

Links: En weer werd er lekkers uitgedeeld! Een collega kwam terug van zwangerschapsverlof en bracht koekjes met chocolade en muisjes mee. Ik ga proberen deze week wat te minderen met snoepen en snacken, want ik merk toch wel dat ik op kamers ben gaan wonen aan mijn lichaam, haha oeps! Rechts: Lekkere lunch met salade en boterhammen.

 photo 5.jpg

Links: Voor Jij&KLM (een magazine voor reisagenten) ben ik bezig met een artikel over een stad in China. Even inlezen! Rechts: Na stage ging ik met Yara, Danique E. en Danique V. (mijn collega’s van Adorable Books) sushi eten bij Sumo in Utrecht.

 photo 6.jpg

Links: Het was supergezellig en lekker! Natuurlijk weer veel te veel gegeten. Rechts: Even brainstormen voor artikelen voor Adorable Books. Eigenlijk was het gewoon een werkoverleg, haha!

 photo 7.jpg

Links: Maandagochtend had ik mijn koffertje in een kluisje op Utrecht Centraal gedaan en die haalde ik na het sushi eten weer op. Met de trein weer naar Overvecht! Rechts: ’s Avonds maakte ik deze plog.

 photo 8.jpg

Links: Deze was ik vorige week helemaal vergeten te fotograferen. We hebben visitekaartjes voor Adorable Books! Zijn ze niet mooi geworden? Rechts: Met een kop thee bloggen en een serie kijken.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een plog te zien! Misschien ga ik dat wel weer vaker doen :) Let me know!

Liefs van Tedje

Follow me on Bloglovin’ – Facebook – Instagram – Twitter

Volg:

14 Reacties

 1. 11 november 2014 / 05:49

  Wat een gezellige plog! Heerlijk dat jullie sushi zijn gaan eten met de meiden! Wat een mooie visitekaartjes van adorable books!

 2. 11 november 2014 / 08:34

  Gezellig, zulke werkbesprekingen! Leuk stage-adres? Ik had tijdens mijn stages (ook journalistiek) echt de tijd van mijn leven :-)

  • Tedje
   Auteur
   11 november 2014 / 09:15

   Een ontzettend leuk stage adres, heb het onwijs naar mijn zin! Leuk dat je ook journalistiek hebt gestudeerd :)

 3. 11 november 2014 / 08:55

  Hele leuke plog! Jummie sushi, blijft mijn favoriet! De visitekaartjes zijn érg mooi, helpt me er aan herinneren dat ik ook al een hele tijd visitekaartjes wil bestellen maar er nooit aan toe kom..

  • Tedje
   Auteur
   11 november 2014 / 09:16

   Jaa ik kan er ook altijd zo van genieten :) Ah, thanks! Ja, moet je echt doen, is leuk!!

 4. 11 november 2014 / 09:07

  Leuke plog! En sushi mmm! Jullie hebben zo’n leuk clubje, vind het een hele fijne ‘boeken’ blog! :D

 5. 11 november 2014 / 10:51

  Ja leuk om dit vaker te doen. Hmm sushi moet ik ook snel weer eens eten. xx Laura

 6. 11 november 2014 / 10:53

  Ik vind plogs echt leuk om te lezen! Van mij mag het wel vaker op je blog verschijnen! <3

 7. 11 november 2014 / 11:06

  Zo wil ik ook wel elke week een werkbespreking houden, haha :-) Mooie visitekaartjes inderdaad.

 8. 11 november 2014 / 14:02

  Super leuk om te lezen, stiekem vind ik het altijd wel leuk om klein inkijkje te hebben in iemand’s dag.

 9. 11 november 2014 / 15:03

  Leuk zo een werkbespreking, dat maakt het nog leuk hahaha

 10. 11 november 2014 / 21:15

  Oeee sushi! Lekker joh! Vermoeiend dagje maar ’s avonds wel nog lekker kunnen ontspannen zo te zien :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *