Plog 11 januari 2018: shoppen bij My Jewellery en freelancewerk

plog13

Iedere week laat ik zien wat ik die week heb gedaan, maar eens in de zoveel tijd vind ik het ook leuk om een hele dag vast te leggen met foto’s. Zo ook gisteren! Ik mocht shoppen bij My Jewellery in Maastricht en ik werkte aan mijn freelance opdrachten. Kijk je mee? 

plog1

Good morning! Mijn dag begint achter de computer met thee en een cracker met stroop. Zonder bord, #badass. Ik check mijn mail en doe de eerste dingetjes van mijn to-do lijstje. // Daarna werk ik mijn bullet journal bij. Ik heb deze doelen voor mezelf gesteld. Zoals je ziet gaat het 7.000 stappen per dag zetten nog niet helemaal zoals ik wil. Ik moet weer meer gaan wandelen! Mijn dagen bestaan vooral uit zitten achter de computer en ik moet er echt meer tussenuit. Ik zit eraan te denken om een fitbit aan te schaffen voor wat stimulatie, haha.

plog2

Om kwart voor 10 is het tijd om de deur uit te gaan. Ik draag vandaag mijn nieuwe vest van Penn&Ink en een grijze jeans van Levi’s. // Ik mag bij My Jewellery wat dingetjes gaan uitzoeken en ik wandel er naartoe samen met vriendin Nadine. Deze kerk blijft trouwens zo mooi!

plog3

Sinds een paar maanden zit My Jewellery op het Sint Amorsplein in Maastricht. Ik ben er al een paar keer naar binnen geweest (toen kocht ik ook mijn flared pants en glittertop, check een foto hier).

plog4

Er was niemand in de winkel omdat we zo lekker vroeg gingen, super fijn! Daardoor konden de meiden van My Jewellery ons ook goed helpen. // We kregen een lekker bekertje cappuccino.

plog5

Kijk nou hoe cute! // En deze banken wil je toch gewoon hebben in je interieur? De winkel ziet er helemaal top uit.

plog6

Tijd om te passen! Ik pas deze roze trui, die helemaal matcht met de bank. Daar moest even een foto van gemaakt worden natuurlijk. // Uiteindelijk kies ik voor deze grijze trui met de tekst happy er op.

plog7

Mijn persoonlijke styliste/lieve vriendin Nadine. Ik heb trouwens weer méga last van mijn eczeem de laatste week, vooral rondom mijn ogen. Meer mensen last van deze periode? // Daarna lopen Nadine en ik nog even de stad in. We hebben nog wat cadeautjes nodig voor een babyshower waar we zaterdag naartoe gaan. We belanden (hoe kan het ook anders) in de Dominicanenkerk, waar de mooiste boekhandel zit.

plog8

We nemen er een lekkere cappuccino voor onderweg bij Coffeelovers. Mét een stukje nougat natuurlijk. // Daarna lopen we weer naar huis. Het is trouwens hoog tijd voor een ander telefoonhoesje, deze met palmbladeren is wel erg zomers, haha!

plog9

De rest van de buit bij My Jewellery: deze super leuke sailor pet! Ik zie hem overal voorbij komen op Instagram en ik vind hem ook wel érg leuk. Wat vind jij van deze trend? // Daarnaast kies ik nog een aantal sieraden: het bijen kettinkje uit de nieuwe Vintage collectie, van de vele leuke armbanden die ze hebben kies ik er eentje met kleine coins en daarnaast nog een old school vriendschapsketting met twee sterretjes! Eentje voor Nadine, eentje voor mij. Zo leuk om samen met een vriendin te delen!

plog10

Tussen de middag eet ik een broodje van Panos met filet americain en daarna werk ik tot 6 uur door aan freelanceklussen. Er moeten twee magazines de deur uit, dus ik heb nog een hoop werk te doen.

plog11

Ondertussen komt de postbode een pakketje bezorgen met deze gave donkerblauwe, leren Eastpak. Binnenkort meer hierover! // Ik trek de deur van mijn kantoor achter me dicht en ik ga koken. Het worden wraps met krokante kip (klik hier voor het recept). En we hebben een gast, Timo blijft eten!

plog12

Na het eten vertrekken de boys en ik ben dus alleen thuis. Tijd om mijn boek uit te lezen. // Daarna kijk ik nog een film: Smoorverliefd. Ik had hem al een keer gezien en hij is wel leuk! Lekker verstand op nul en kijken maar.

Ik hoop dat je de plog leuk vond! En welk item van My Jewellery vind jij het leukst? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

22 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 12:42

  dat petje van My Jewellery staat je echt súperleuk! fijn dagje heb je gehad :)

  • Tedje
   Auteur
   12 januari 2018 / 13:13

   Thanks Judith! Ik vond hem zelf ook heel erg leuk :-)

  • Tedje
   Auteur
   12 januari 2018 / 13:13

   Jaa dat is echt mijn lievelingsplek in Maastricht. En sowieso de mooiste boekhandel van Nederland!

 2. 12 januari 2018 / 13:07

  Wat tof, die Eastpack! Op de een of andere manier vind ik die tassen altijd maar wat suf, maar deze wil ik ook haha. Dat bijenkettinkje is ook geweldig trouwens, denk dat ik MyJewellery ook maar eens moet opzoeken.

  • Tedje
   Auteur
   12 januari 2018 / 13:14

   Ja die Eastpak is echt super gaaf! Ik had vroeger altijd een gele op de middelbare school, haha! #retro Maar deze leren variant is wel echt next level hoor, heel mooi is ‘ie! En je moet absoluut naar My Jewellery gaan, zo’n leuke winkel!

 3. 12 januari 2018 / 13:43

  Hmmm wat heerlijk dat je zo mocht shoppen bij MyJewellery! Wat een leuke trui is dat ook. Die wraps met krokante kip zien er trouwens zo goed uit, die ga ik volgende week eens maken. Ik vind de Dominicanenkerk zo mooi! Malou x

  • Tedje
   Auteur
   12 januari 2018 / 16:04

   Jaa, wat een luxe he! :-) En die wraps, die eten wij zeker een keer in de twee weken, lievelingsrecept!!

  • Tedje
   Auteur
   12 januari 2018 / 16:04

   Ja, gaaf zijn die hè? Werd er ook helemaal blij van!

 4. 12 januari 2018 / 14:24

  Leuk om een dag mee te kijken. En die trui is super Leuk!!!!! Succes met je freelance klussen!!!

  • Tedje
   Auteur
   12 januari 2018 / 16:07

   Thanks Lindsey, ben er ook super blij mee :-) Kan niet wachten om hem te gaan dragen.

 5. 12 januari 2018 / 15:57

  Dat petje is echt fantastisch! Evenals het armbandje met muntjes. Die zou ik zelf ook kiezen! Jammer dat je de roze trui niet hebt meegenomen.. die staat je ook prachtig! En de eastpak rugzak is heel mooi zeg. <3 Liefs!

  • Tedje
   Auteur
   12 januari 2018 / 16:07

   Haha ja, misschien ga ik die roze trui ook nog wel scoren… Hij is wel erg leuk he?

 6. 12 januari 2018 / 15:59

  Oeeeh wat een leuke trui, petje en sieraden! Het petje staat je echt heel leuk, ik vind dat niet zoveel mensen hem zo goed kunnen hebben! Er staat onder je eerste foto trouwens ‘cracker met stroopwafel’ haha, denk dat het stroop moet zijn, al is een stroopwafel ook wel heel lekker. Ik heb ook veel last van eczeem op mijn gezicht in deze tijd van het jaar, laat het maar snel weer voorjaar worden!

  • Tedje
   Auteur
   12 januari 2018 / 16:08

   Oeh, dat vat ik maar op als een compliment over het petje! En hahaha, ik moet gewoon hardop lachen om mijn eigen typsel. Een cracker met een stroopwafel, zou het lekker zijn? Beetje droog denk ik, haha! Ik ga het even aanpassen, dankjewel voor je oplettendheid!

 7. Diana
  12 januari 2018 / 16:15

  Ha Tedje,
  Weer een leuke plog van je! Een fitbit werkt goed, ik spreek uit ervaring 😁
  Succes verder!

 8. 12 januari 2018 / 17:35

  Ik ben al een paar keer voorbij My Jewelery Felipe, maar er nog niet binnen geweest! Misschien moet ik er nu toch maar eens gaan kijken! Je petje staat je super!

 9. 12 januari 2018 / 19:11

  Ik wil de my jewellry winkel ook wel een keer zien, lijkt me wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *