Plog 12 april: persevent OPI in Den Bosch en burgers met Lizzy

Vorige week ging ik een dagje op pad voor Teddlicious en ik besloot weer een hele dag foto’s te maken. Ik ging naar Den Bosch voor een event van OPI en daarna ging ik door naar Utrecht om te eten en bij te kletsen met Lizzy. 

Good morning! Ik vergeet de hele ochtend foto’s te maken, dus de eerste foto maak ik eigenlijk pas als ik wegga in de middag. ’s Ochtends werk ik op mijn kantoor aan freelanceklussen.

Ik pak de trein naar Den Bosch vanuit Maastricht. Ik neem mijn laptop mee, zodat ik onderweg nog kan werken.

Ik heb dus een persevent in Den Bosch van OPI bij Skin Care Center.

Wat een prachtig mooie zaak! En kijk die vloer! OMG!

Er staan heerlijke hapjes klaar. Tegen die sushi kan ik natuurlijk geen nee zeggen.

Het persevent draait om de OPI Lisbon collectie. Wat mij betreft een super vrolijke, zomerse collectie met hele mooie kleuren.

Kijk nou, dit ziet er toch geweldig uit?

Ik krijg een heerlijke pedicure met, natuurlijk, producten van OPI. Ik kies voor de kleur We Seafood and Eat it, een prachtige roodroze kleur die altijd goed is op je nagels. Note to self: vaker een pedicure boeken. Waarom doe ik dat nooit??

Nagels worden gelakt…

… en ondertussen krijg ik een kopje thee met een heerlijk chocoladetaartje. Wat een verwennerij!

Na mijn pedicure heb ik nog een super leuk gesprek met de PR-dames en krijg ik een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Ik was al een tijdje niet meer op een persevent geweest (vanuit Maastricht is dat gewoon niet altijd handig), maar dit was echt de moeite waard!

Nog gauw een kiekje van deze OPI heaven <3 OPI is echt mijn favoriete nagellakmerk, maar de mensen die mij al een tijdje volgen, wisten dat waarschijnlijk al!

Ik loop weer terug naar het station en onderweg kom ik deze leuke winkel tegen. Den Bosch heeft zoveel leuke straatjes en winkeltjes!

Ik reis door naar Utrecht, waar ik heb afgesproken met Lizzy. We eten een hamburger bij Ellis Gourmet Burger. Was erg lekker, en natuurlijk altijd heel gezellig om Lizzy weer te zien.

We konden het niet laten om een toetje te eten. Net als het hoofdgerecht delen we het nagerecht. Omdat we eigenlijk gewoon alles willen proeven.

Na het eten loop ik weer richting het station. Nog even een snel fotootje van de Utrechtse grachten maken.

Ik mis de trein op twee minuten, dus moet ik een half uur wachten. En de trein had ook nog eens vertraging! Tsja, het openbaar vervoer is niet altijd alles, maar op deze manier heb ik wel lekker kunnen werken en lezen. En het heeft me een heleboel parkeerkosten bespaard!

Op de terugreis las ik mijn boek bijna uit.

Ik hoop dat jullie de plog leuk vonden om te zien!

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 18 april 2018 / 08:33

    Wat leuk dat het in Den Bosch was, lekker dichtbij!! Oh en een pedicure, inderdaad best een goed idee!

  2. 18 april 2018 / 08:39

    Wat een leuk event! Die sushi ziet er echt heel goed uit. Hele gezellige dag zo te zien!

  3. 19 april 2018 / 07:28

    Wat een leuke dag heb je gehad :) Dat is het reizen inderdaad wel de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *