Plog 12 november – stage & Gossip Girl

 photo plog1211.jpg

Mijn plog die afgelopen dinsdag online kwam was goed bevallen, dus ik besloot woensdag nog een dagje foto’s te maken! Ik had geen super spectaculaire dag, maar dat kan natuurlijk ook niet iedere dag, haha!

 photo 1-1.jpg

Links: Good morning! Ik ging gisteren iets te laat naar bed (reden? Gossip Girl) en ik kon daardoor iets minder goed mijn bed uitkomen. Een gedeelte van mijn make-up van gisteren. Rechts: En de parfum die ik droeg: The Body Shop Musk Smoky Rose, heerlijk is die!

 photo 2-1.jpg

Links: Ik ontbeet met twee crackers met Nutella (my favorite!). Rechts: Ondertussen keek ik de helft van een aflevering Gossip Girl.

 photo 3-1.jpg

Links: Het licht op mijn kamer in Utrecht is echt om te huilen. Het was gewoon al licht buiten en ik kon niet eens een fatsoenlijke foto maken, verschrikkelijk! Maar dit was mijn outfit: een jurkje van ModeMusthaves, een zwarte panty en zwarte, leren knielaarzen. Rechts: Op de fiets naar het station!

 photo 4.jpg

Links: En met de trein naar Hilversum Sportpark! Rechts: Meestal reis ik samen met een collega, maar die we waren elkaar net misgelopen op het station. Lekker lezen onderweg dus in een nieuw boek: De taarten van Marie. Leuk!

 photo 5.jpg

Links: Ik drink de hele dag door thee op stage. Vandaag nam ik een Bolletje Goed Bezig koekje mee, die zijn lekker! Rechts: Om half 1 was het weer tijd om te lunchen. Ik nam een heerlijke couscoussalade met twee boterhammen.

 photo 6.jpg

Links: Jippie! Mijn naam weer in het colofon! Dit keer van Ride On van Pon Bicycle Group. Rechts: Ik had nog een bakje in de vriezer staan die mijn moeder had gemaakt: bami met boontjes. Ik warmde het op.

 photo 7.jpg

Links: Ondertussen keek ik weer Gossip Girl. Heerlijk om weer opnieuw begonnen te zijn! Rechts: Daarna lekker in de douche met de nieuwe douchegel van The Body Shop.

’s Avonds keek ik nog meer afleveringen Gossip Girl en schreef ik deze plog.

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 13 november 2014 / 05:34

  Wat een heerlijk dagje! En mmm zie ik nou rauwr ham op je broodje? Kan niet wachten tot ik dat weer kan eten. Lekker!

 2. Jeanne
  13 november 2014 / 06:57

  Je zag er leuk uit, en een lekkere luch en heerlijk bami met boontjes toch ook nog een toetje zeker?
  En lekker vroeg slapen

 3. 13 november 2014 / 08:08

  Wat een heerlijke plog, zo gaaf je naam in het colofon! Echt een eer en om trots op te zijn <333

 4. 13 november 2014 / 09:41

  Ah weer een leuke plog! Vooral leuk om te zien welke make-up je gebruikt enzo! En Red Musk lijkt me echt heerlijk <3

 5. 13 november 2014 / 15:30

  Heerlijk afleveringen van Gossip Girl kijken. Leuk om weer een dagje van jou zo mee te maken. Xx Laura

 6. 13 november 2014 / 16:48

  Leuke plog! Maar goed dat ik geen Gossip Girl kijk volgens mij :p

 7. 13 november 2014 / 17:20

  Leuk jurkje! En heerlijke geuren van TBS! Ik ben gek op die variant van White Musk en ook de nieuwe Glazed Apple lijn vind ik zó fijn!

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2014 / 18:13

   Thanks Marije!! En inderdaad, die Glazed Apple is to die for!!

 8. 13 november 2014 / 19:24

  Upper East Siders! Ik ben momenteel ook helemaal into Gossip Girl. Ik kijk de serie voor het eerst en ben nu bij seizoen 5.
  Loveeeee Blair.

  Leuke plog. Ik vind plogs altijd leuk.

  • Tedje
   Auteur
   13 november 2014 / 19:55

   Het is een geweldige serie he? Ik ga vanavond weer een paar afleveringen kijken. Love it!

 9. 20 november 2014 / 21:47

  Hé, je hebt voor het bedrijf geschreven waar mijn vader bij werkt! Een totaal andere afdeling, maar hij herkende het wel, haha :) Leuke plog, tof dat je Gossip Girl helemaal opnieuw aan het kijken bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *