Plog 14 juli: werken en event L’Occitane

plog-teddlicious

In februari maakte ik voor het laatst een plog. Schandalig lang geleden! Daarom besloot ik gisteren weer eens een dagje te ploggen en foto’s te maken gedurende de dag. 

plog-1

Good morning! Opmaken met het mooie palette van Smashbox. // Outfit of the day! Een grijze jeans met een beige vest en mijn roségouden All Stars!

plog-2

Best moment of the day: een nieuwe pot Nutella openmaken! OMG! // Hop hop, op naar het werk!

plog-3

Voor de mensen die mijn blog nog niet lang volgen: ik werk op de redactie van Dutchcowboys en Stylecowboys! // Lunchen op het werk is nooit vervelend…

plog-4

En weer verder met artikeltjes schrijven! // ’s Middags eet ik altijd een stuk fruit. Vandaag was dat een appel!

plog-5

Samen met Denise reed ik naar Breda naar het event van L’Occitane. Ik was al heel lang niet meer bij een event geweest. Ik denk dat The Body Shop in februari (in mijn laatste plog) de laatste was geweest. Dit event was ’s avonds én super dichtbij, dus dat kon ik natuurlijk niet missen! // Ik ken de producten van L’Occitane nog niet super goed, dus het was heel leuk om er eens kennis mee te maken! Een aantal parfums vind ik echt super lekker en de verzorgingsproducten zagen er ook allemaal heel goed uit.

plog-6

Twee nieuwe producten die in september uitkomen. Ik ben heel benieuwd!! De crème mag ik gaan testen en die voelde echt heel goed aan. Ik houd jullie op de hoogte! // Bij een Frans event mogen macarons natuurlijk niet ontbreken..

plog-7

Even op de foto met de Brabantse beautybloggers! Super leuk om iedereen weer te zien.

plog-8

Daarna ging ik met Ramona, Denise en Marloes nog even op de markt in Breda zitten. Bijkletsen! We bestelden de lekkerste nacho’s bij ’t Hart van Breda. Smullen!

plog-9

De goodiebag! Ik ben dus super benieuwd naar de nieuwe crème (Crème harmonie divine immortelle jania rubens) die vanaf september in de winkels ligt. Verder zat er nog een super leuk doosje bij met kleine producten van L’Occitane, cute! Handig voor in je tas en mee op reis. // Ik kreeg nog een pakketje binnen: twee droogshampoos van Batiste! Mijn favoriete merk als het om droogshampoos gaat!

Het was een fijne dag! Ik mis het gaan naar persevents echt, maar omdat ik fulltime werk, kan ik bijna nooit gaan, omdat events vaak overdag zijn én in Amsterdam. Zo gezellig om alle bloggers weer te zien!

Liefs van Tedje

Psst! Je kunt mij ook volgen op Instagram | Facebook | Twitter | Snapchat | Bloglovin’ 

Volg:
Delen:

15 Reacties

 1. 15 juli 2016 / 06:39

  Leuk om weer eens een plog te zien. Ben erg benieuwd naar de creme en hoe die bevalt!

  • Tedje
   Auteur
   16 juli 2016 / 12:30

   Ik ben ook heel benieuwd! Ik houd jullie op de hoogte :-)

 2. 15 juli 2016 / 06:42

  Wat een fijne dag! Oehh als je straks gaat verhuizen zal je nog een stukje verder moeten reizen als je naar events gaat. Leuk dat het in de avonduren was én in Breda. Die nachos zien er heerlijk uit :-)! Batiste is ook, by far, mijn favoriete droogshampoo merk.

  • Tedje
   Auteur
   16 juli 2016 / 12:31

   Ja, vanuit Maastricht wordt het niet echt heel makkelijk inderdaad, haha! Die nacho’s waren ook echt super lekker haha!

 3. 15 juli 2016 / 08:24

  Ziet er uit als een hele gezellige dag. En het is altijd leuk om bij te kletsen met andere bloggers!

  • Tedje
   Auteur
   16 juli 2016 / 12:31

   Dat vond ik nou ook, super fijn! En lekker snel thuis!

 4. 15 juli 2016 / 12:45

  Wat leuk dat je hier naartoe kon! Heb hetzelfde probleem al ligt het bij mij vooral aan de aftand. Een dagje reizen naar Amsterdam kost toch sl gauw 50 euro en dan reis je vaak 5 uur voor een event van een uur. Heel jammer want juist het meeten en ervaren is zo leuk.

  • Tedje
   Auteur
   16 juli 2016 / 12:32

   Ja precies, goedkoop is het ook niet :(

 5. Wendy (B)
  15 juli 2016 / 18:00

  Een nieuwe pot Nutella openmaken: dat heb ik daarstraks ook gedaan :D

 6. 16 juli 2016 / 18:32

  Ohh die nacho’s zien er echt fantastisch uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *