Plog 15 februari: thuis werken en The Body Shop event

teddlicious

In december plogde ik voor het laatst, veel te lang geleden! Afgelopen maandag vond ik het een goed idee om weer eens overal foto’s van te maken. Kijk je mee naar mijn maandag? 

teddlicious-plog-1

Goedemorgen! Ik werkte maandag thuis en ik zat om 7.15 uur al achter de computer. Early bird! Hier zie je Stylecowboys, de website waar ik voor schrijf! // Mijn auto moest naar de garage voor APK, vandaar dat ik ook thuis werkte.

teddlicious-plog-2

Tijd voor thee! // Voor Dutchcowboys schreef ik een recap van de laatste aflevering van Wie is de Mol? Je kunt het artikel hier lezen! Ik kreeg een belletje dat mijn auto alweer klaar was, dus samen met mijn vriend ging ik hem weer ophalen.

teddlicious-plog-3

Mijn nichtjes kwamen eten tussen de middag en we aten tosti’s! Lekker. // Opmaken met dit prachtige palette van Smashbox. Ik pak hem veel te weinig, zo zonde!

teddlicious-plog-4

Op naar Breda! Ik ging namelijk naar een event van The Body Shop in Amsterdam. Ik parkeerde mijn auto vlak bij het station. // Hallo station Breda, long time no see!

teddlicious-plog-5

Dit mis ik zó erg: lezen in de trein. Nu ik een eigen auto heb, ga ik véél minder met de trein, maar dat betekent ook dat ik veel minder lees. Ik begon in Zand Erover van Elsbeth Witt en ik vind hem zó leuk! // Go go go!

teddlicious-plog-7

Samen met Denise en Marloes ga ik naar het event, dat vlakbij de Westergasfabriek is. De zon gaat net onder en ik schiet dit mooie kiekje. // De entree van het event!

teddlicious-plog-8

Mooie nieuwe producten van The Body Shop waar ik jullie gauw meer over ga vertellen! Je ziet de Change handcrème (coole verpakking!) en een super lief blikje met Hemp rescue balm. We kregen een presentatie over het nieuwe commitment en de nieuwe producten.

teddlicious-plog-12

De British Rose collectie! En ik kan jullie alvast verklappen: hij ruikt heerlijk! Over een paar weken ligt hij in de winkels en dan moet je de geur echt even gaan ruiken!

teddlicious-plog-13

Na het event vertrekken we met z’n drieën naar het station. Het was gezellig! Helaas hadden we op de terugweg 45 minuten vertraging, echt balen! Het kan ook nooit twee keer op een dag goed gaan met de intercity direct.. Rond 11 uur was ik thuis en toen dook ik meteen mijn bed in.

Ik hoop dat jullie de plog weer leuk vonden om te zien!

Liefs van Tedje

 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 18 februari 2016 / 06:47

  Leuke dag! Die producten van TBS zien er goed uit zeg <3 Gezellig dat je met je Brabantse collega's samen kon reizen :-)

  • Tedje
   Auteur
   18 februari 2016 / 09:33

   Ja, ze ruiken ook super lekker! Daar kun je vast en zeker binnenkort meer over lezen op mijn blog. Ja, dat was heel leuk!

 2. 18 februari 2016 / 06:54

  Wat een fijne, gezellige dag! Fijn ook dat je de mogelijkheid hebt om thuis te werken als je wat dingen moet regelen!

 3. 18 februari 2016 / 10:03

  Wat een leuke foto’s! Dat palette van Smashbox staat al een tijdje op mijn wishlist!

 4. 18 februari 2016 / 10:39

  Ben echt reuze benieuwd naar die geur van British Rose <3

 5. 18 februari 2016 / 11:50

  Leuk, weer eens een plog! Het TBS event ziet er fantastisch mooi uit zeg, ben benieuwd naar de nieuwe producten die er aan komen.

 6. 18 februari 2016 / 13:17

  Wel heel mooi palette van smashbox, dat event ziet er ook goed uit!

 7. 18 februari 2016 / 16:15

  Leeuk die nieuwe producten van TBS, ben erg benieuwd naar British Rose:)

 8. 18 februari 2016 / 19:12

  Fijne dag heb je gehad. Dat palette van smashbox is erg mooi

 9. 19 februari 2016 / 14:30

  Leuk zo een event en fijn dat je thuis kan werken. Leuk om met je mee te kijken x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *