Plog 15 januari 2015 – persvoorstelling & Wie is de Mol?

 photo PicMonkeyCollage-2.jpg

Het was alweer een hele tijd geleden dat ik had geplogd, en ik had me voorgenomen om dat in het nieuwe jaar meer te gaan doen. Gisteren heb ik weer een hele dag foto’s gemaakt, kijken jullie mee? 

 photo 1a-1.jpg

Links: Good morning! Mijn wekker ging om half 9, lekker een beetje uitslapen dus. Ik kon alleen mijn bed niet uitkomen. Letterlijk. Ik heb vandaag zoveel spierpijn gehad, echt niet normaal! Dinsdag heb ik Function Fitness gedaan en ik geloof dat ik iets te veel heb gegeven. Oeps! Maar goed, terug naar de plog. Ik laadde de externe batterij van mijn zusje op, want die heb ik wel nodig als ik een dagje ergens naartoe ga. Ik ben die van mij even tijdelijk kwijt. Note to self: kamer opruimen en zoeken naar externe oplader. Rechts: Nog even gauw de blogpost van vandaag (gisteren dus) bekijken. Even checken of alles goed staat.

 photo 2a.jpg

Links: Make-up time! Ik pakte mijn geliefde Too Faced Natural Eye Shadow palette er weer eens bij. Je kunt wel zien welke kleuren ik het vaakst gebruik. Vooral Silk Teddy vind ik altijd erg mooi op het bewegende ooglid. Rechts: Oeh, ik heb een nieuw favoriet geurtje! Ik kreeg deze voor kerst: Ma Vie van Hugo Boss en hij ruikt zo lekker! En de fles is natuurlijk super leuk roze.

 photo 3a.jpg

Links: Outfit of the day: all black everything. Ik draag de laatste tijd eigenlijk weinig anders. Misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen. Rechts: Ik ging eerst met de bus naar Breda (die drie minuten eerder vertrok, waardoor ik moest rennen naar de bus. Ik kan je vertellen: met spierpijn is dat geen pretje, au au au!) en daar nam ik de trein richting Den Bosch. Ik wilde eigenlijk de Intercity Direct nemen naar Amsterdam, maar die reed natuurlijk weer eens niet… Gelukkig had ik een bus eerder genomen, want dit soort vertragingen calculeer ik altijd in. Ik had al wel ontbeten, maar ik zag die Boer’n Muesli liggen en die vind ik altijd zo lekker. Couldn’t resist!

 photo 4a.jpg

Links: Overstappen in Den Bosch. Brrr wat was het koud! Ik baalde ervan dat ik moest overstappen, want dat betekende: mijn stoel uitkomen en trapjes oplopen in de trein. Ik kan je verzekeren: dat is echt de hel. Ik voelde me net een granny, haha! En tegelijkertijd een aap omdat ik me overal aan vast moest klampen, omdat ik anders bang was dat ik zou omvallen. Op mijn beenspieren kan ik niet vertrouwen op dit moment! Rechts: Vanochtend maakte ik een foto van mijn beeldscherm van mijn route. Het gebeurt regelmatig dat de app van 9292 het niet doet, en dat was nu weer het geval. Gelukkig had ik dus een foto gemaakt.

 photo 6a.jpg

Links: Handig, zo’n gebroken lepeltje erbij… Rechts: Hello rainy Amsterdam! Ik heb jullie nog helemaal niet verteld wat ik ging doen, haha! Ik was op weg naar het Ketelhuis voor een persvoorstelling van een film voor Adorablebooks.nl. Leuk!

 photo 5a.jpg

Links: Ik voelde me net een snelwandelende pinguïn toen ik aan het lopen was door Amsterdam. Ik was ook nog verkeerd gelopen, waardoor ik te laat dreigde te komen, waardoor ik nog sneller ging wandelen, waardoor ik er waarschijnlijk nog grappiger uitzag. Rechts: Op tijd aangekomen bij de bioscoop! Phewww, gelukkig. Als ik ergens een hekel aan heb, is het wel aan te laat komen.

 photo 7a.jpg

Links: Notitieboekje bij de hand om aantekeningen te maken tijdens de film. Dat is nog best moeilijk in het donker! Rechts: En weer terug naar het station. Ik liep deze keer in een keer goed en ik pakte ook de goede bus. Ik dacht dat ik te laat zou komen voor de Intercity Direct, maar dat was niet zo! Ik hoefde niet eens te rennen naar spoor 15b op Amsterdam Centraal (gelukkig, want dat had ik anders echt niet gedaan! Dan maar even een half uurtje chillen bij Starbucks, ook geen probleem), maar ik kon gewoon op mijn gemakje naar de trein lopen.

 photo 10a.jpg

Links: Gelukkig had ik een externe oplader mee, want doordat ik mijn navigatie 5 minuten aan had gezet, was hij van 90 naar 30 procent gelopen… En ik heb mijn telefoon niet eens aangeraakt op de heenweg én ik had hem ook nog eens op vliegtuigstand. Ik word echt niet goed van de batterijduur van mijn iPhone 5, verschrikkelijk! Ik hoor dat er heel veel mensen last van hebben… Rechts: Ik ging weer met de bus terug en daarna strompelde ik naar huis. De spierpijn leek steeds erger te worden! Steeds zitten, opstaan, overstappen en weer zitten en staan werkt ook niet heel erg bevorderlijk. Ik plofte thuis neer met een grote mok verse muntthee. Het was inmiddels 5 uur. Je moet er wat voor over hebben om zo lang te reizen, maar ik ben het inmiddels wel gewend.

 photo 9a.jpg

Links: Ik had sinds de aanvang van de film (die was om half 1) niks meer gegeten, dus ik had wel honger!! We aten lekkere Hollandse kost: wortelstamp met rookworst. Rechts: Na het eten werkte ik nog even aan mijn stageverslag. Die had ik voor de kerstvakantie al ingeleverd, maar ik kon nog een paar dingetjes eraan toevoegen zodat ik een 9 kan krijgen!! Daar gaan we natuurlijk voor :)

Om half 9 zat ik voor de buis voor mijn favoriete Nederlandse tv-programma Wie is de Mol? Daarna dook ik mijn bed in met mijn laptop om deze plog in elkaar te zetten en daarna keek ik nog een aflevering Gossip Girl via Netflix.

Ik hoop dat jullie de plog leuk vonden om te zien!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 16 januari 2015 / 07:03

  Zo vervelend als je batterij zo snel leeg is, ik heb er ook vaak last van. Zo’n externe oplader is inderdaad echt een oplossing. Ik vind je sjaal trouwens echt super mooi, waar is hij van?

  • Tedje
   Auteur
   16 januari 2015 / 09:46

   Die met die bolletjes is van Expresso, ik neem aan dat je die bedoelt? :)

 2. Wendy (B)
  16 januari 2015 / 07:17

  Is dat geen lepeltje dat je in elkaar moet steken?

  • Tedje
   Auteur
   16 januari 2015 / 08:54

   Nee, die moet je uitvouwen en dan klikt ‘ie in elkaar, maar nu brak hij dus af, haha!

 3. 16 januari 2015 / 09:26

  Haha ik las worstelstampot met worst. Ik dacht: huh, dubbel worst? Leuke dag gehad! Wel vermoeiend met al dat reizen én die spierpijn!

  • Tedje
   Auteur
   16 januari 2015 / 11:40

   Daar kunnen ze wel wat aan doen, dan moet er gewoon een nieuwe batterij in! Alleen dan moet ik hem opsturen en ik heb dan geen vervangende telefoon :(

 4. 16 januari 2015 / 11:57

  Erg handig inderdaad een lepeltje dat breekt in plaats van in elkaar klikt (zo’n lepeltje is het toch?).

 5. 16 januari 2015 / 12:58

  Hele leuke plog! Leuk met links/rechts :D

 6. 16 januari 2015 / 13:17

  Leuke plog! En heel herkenbaar van die spierpijn met trappetjes en rennen, de hel!

 7. 16 januari 2015 / 15:53

  Leuke plog, oh ik ben echt benieuwd naar die Hugo Boss nu!

 8. 16 januari 2015 / 16:36

  Die extra laders kosten niet heel veel meer, dus je zou ook eventueel een nieuwe kunnen kopen, voor 9 euro bij de blokker of de bazar!
  Verder lijkt het gebroken lepeltje meer op een lepeltje wat je nog in elkaar kan zetten ;)

  • Tedje
   Auteur
   16 januari 2015 / 18:01

   Ja, dat dacht ik dus ook, maar dat was niet helaas! Heb m’n yoghurtje nog wel gewoon kunnen eten hoor. En inderdaad, die lader moet ik maar gewoon weer aanschaffen! Thanks voor de tip!

 9. 16 januari 2015 / 21:29

  Leuk om deze manier soort van een dagje met je mee te lopen.

 10. 16 januari 2015 / 23:12

  Ooo dat heb ik ook altijd als ik spierpijn heb. Alle bewegingen doen dan zeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *