Plog 16 april 2014

Plog 16 april 2014

 photo CollageImageplog.png

Gisteren heb ik weer eens een dagje geplogd! Dat was alweer veel te lang geleden. Het ploggen (picture bloggen) is me wel bevallen, en jullie volgens mij ook. Gisteren heb ik weer de hele dag foto’s gemaakt!

 photo IMG_7503.jpg

Mijn dag begon om kwart voor 8. Uitslapen!! Normaal gaat mijn wekker om kwart voor 7 en dat uurtje merk je echt meteen. Lekker!

 photo IMG_7504.jpg

Time for some make-up! Ik pakte mijn geliefde Too Faced Natural Eye palette er weer eens bij, samen met mijn geliefde Kiko blush, een oogpotlood van Clinique, de Made To Stay Highlighter van Catrice en de foundation en poeder van Oriflame, waar jullie binnenkort nog een review over zullen gaan lezen. Die ben ik volop aan het testen namelijk.

 photo IMG_7508.jpg

Look of the day! Een parfum kan natuurlijk ook niet ontbreken, al moet ik toegeven dat ik soms gewoon vergeet om parfum op te spuiten. Ik ging voor Daisy van Marc Jacobs. Houden jullie ook zo van de flacon?

 photo IMG_7505.jpg

En mijn outfit of the day! Het zwarte biker jasje is van Loavies, gecombineerd met een zwarte t-shirt met een doorschijnend stofje met bolletjes van H&M, een spijkerbroek van Only, witte All Stars en mijn Céline bag van My New Bag.

 photo IMG_7509.jpg

Ontbijt! Yoghurt met muesli en banaan en een glas water. Het gaat trouwens goed met de tweede week van de #feelgoodfitchallenge, want ik drink lekker veel thee en water.

 photo IMG_7502.jpg

Afgelopen maandag ging ik naar Amsterdam, omdat ik een afspraak had voor Adorable Books. We deden er een beetje geheimzinnig over, maar gisteren werd het duidelijk waarom. Wij mochten namelijk de cover van het boek Verslingerd van Lisette Jonkman onthullen! Super gaaf! We hebben een filmpje opgenomen met Lisette en het resultaat kunnen jullie hier bekijken!

 photo IMG_7521.jpg

Op naar school! Eerst met de bus, vervolgens met de trein naar Tilburg. De hele weg luisterde ik nummers van Justin Timberlake, want vrijdag is zijn concert al!! Can’t wait!

 photo IMG_7523.jpg

Normaal pak ik altijd de intercity naar Tilburg, maar deze keer kon ik ook de stoptrein pakken. Ik stapte bij Tilburg Universiteit uit om vervolgens naar school te lopen. Ik voelde me ineens helemaal niet lekker! De frisse lucht deed me gelukkig goed.

 photo IMG_7525.jpg

Op school was het deadline day! Het tijdschrift waar we de afgelopen weken mee bezig zijn geweest, moest af namelijk. Er moesten nog een paar dingetjes worden aangepast in de vormgeving en toen konden we alles bij elkaar gaan zetten. Spannend!

 photo IMG_7529.jpg

De laatste dingetjes checken….

 photo IMG_7534.jpg

Dit is onze cover!! Is hij niet ontzettend gaaf?! Zodra het magazine online staat, zal ik zeker een linkje hier op mijn blog plaatsen voor de geïnteresseerden.

 photo IMG_7536.jpg

Alles nog een keer uitgeprint (dit heet de plank). We zijn best wel een beetje trots! Ons tijdschrift gaat trouwens over zzp’ers in de creatieve sector.

 photo IMG_7537.jpg

Het was zulk mooi weer dat Joni en ik besloten om nog even gauw een terrasje te pakken in Tilburg. We ploften neer bij Havana en bestelden lekkere nacho’s. Yum!

 photo IMG_7538.jpg

Ook glipten we nog wat winkeltjes in. Ik heb niet super veel gekocht, maar wel een paar kleine dingetjes. Vinden jullie het leuk om die te zien?

 photo IMG_7540.jpg

Fabulous!

 photo IMG_7549.jpg

Samen met lieve Joni.

Lekker in het zonnetje wachten op de trein met mijn nieuwe zonnebril. Is hij niet suuuupergaaf? Ik kocht hem bij Costes.

 photo IMG_7560.jpg

Van Tilburg naar Breda, wat een verschil. Breda is zoveel mooier vind ik! Lekker door het park lopen, op weg naar Sumo waar ik had afgesproken met Fé en Sharon.

We bestelden zoveel sushi dat we al vol zaten na twee rondes. Nog nooit meegemaakt!

 photo IMG_7564.jpg

Hihi, leuke nagellak combinatie! Echte beautybloggers natuurlijk. Wisten jullie dat Fé nagellakswatches heeft gemaakt voor Mascha van Beautygloss? :)

 photo IMG_7568.jpg

Nog even snel een fotootje maken voordat we afscheid namen. Het was ontzettend gezellig en we hebben heel veel gelachen! Thanks voor de fijne avond, ladies!

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

18 Reacties

 1. 17 april 2014 / 07:08

  Ik vind plogs misschien nog wel leuker dan wekelijkse diaries, tof om te zien weer! Je make-up zat mooi en die zonnebril is super vet. Gezellig dat je ook met Fé af hebt gesproken, sushi is altijd goed!

 2. 17 april 2014 / 07:27

  Wat een leuke foto’s! Tof dagje heb je gister gehad :)

 3. 17 april 2014 / 08:07

  Wauw wat een gezellig en heerlijk dagje! En jullie tijdschrift is echt super super mooi, ik kijk uit naar het linkje! Lieefs Xxx

 4. 17 april 2014 / 08:10

  Leuke foto’s en wat tof dat jullie de cover mochten onthullen zeg! En wat ziet het tijdschrift er tof uit, ik ben heel erg benieuwd :-)

 5. 17 april 2014 / 08:58

  Wat een leuke foto’s en die sushi! Gelukkig mag ik vanavond weer!

 6. 17 april 2014 / 10:48

  Leuke foto’s! Ondanks dat ik in Tilburg woon, vind ik Breda ook echt een veel mooiere stad, vooral de binnenstad bij de kerk en op de Grote Markt, het straalt zoveel meer gezelligheid uit! Tilburg stad is prima om te winkelen, maar verder.. Havana is wel weer leuk om terrasje te pakken.

 7. 17 april 2014 / 13:50

  Leuk! Ik kom niet zo vaak meer in Breda, omdat ik via Tilburg reis en het voor mij dichter bij is, maar ik vind Breda ook een mooiere en gezelligere stad!

 8. 17 april 2014 / 20:03

  Plogs vind ik zo leuk om te zien en te lezen :-) Je hebt weer een hele leuke dag achter de rug! Zo’n uurtje later opstaan, vind ik ook altijd een groot verschil.

 9. 17 april 2014 / 20:12

  Leuk die plog! En ja ook ik vergeet wel eens om een luchtje op te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *