Plog 16 april 2015 – Sporten, afstuderen en nacho’s

 photo plog16.jpg

In plaats van persdagen van persbureaus afstruinen zoals de meeste bloggers gisteren deden, werkte ik thuis aan mijn scriptie, ging ik sporten en hield ik een gezellig zussenavondje. De deadline komt steeds dichterbij en alle vrije tijd die ik kan pakken, kan ik heel goed gebruiken voor mijn scriptie, communicatieplan en portfolio. Kijken jullie mee naar mijn dag?

 photo plog1.jpg

Ik werd wakker rond half 9 en ik haalde meteen mijn dekbedhoes van mijn bed af. Wat vond ik daar? Drie verschillende sokken aan het voeteneinde. Jup, confession: ik slaap met sokken aan! Anders heb ik echt ijskoude voeten, omdat de doorbloeding in mijn voeten niet goed is. Slaap jij ook met sokken aan?

Zo, daar kan straks een schoon dekbed overheen!

 photo plog2.jpg

Goodmorning sunshine! Ik wilde thee drinken uit deze mok van Primark van mijn zusje, maar toen ik hem onder de Quooker hield, hoorde ik ineens een super harde tik.

Wat bleek, was de mok gewoon gescheurd! Ik dacht meteen: karma. Ik pak stiekem iets dat niet van mij is en ik maak het meteen stuk. Gelukkig moest mijn zusje super hard lachen en zei: “Oh, die was toch maar van de Primark.”

 photo plog3.jpg

Toen pakte ik maar een mok van Blond Amsterdam. Die zijn altijd goed en lekker stevig ;) Ik smeerde een broodje met Nutella, yum!

Ik beantwoordde mijn mail en daarna kleedde ik me om voor een lesje Functional Fitness!

 photo plog4.jpg

Samen met mijn zusje lopen naar de sportschool. Ze was een dagje vrij vandaag, omdat ze in haar tentamenperiode zit.

Let’s go! Het was echt een super zware les en ik werd steeds licht in mijn hoofd. Pfoeee! Toch heb ik doorgezet en had ik daarna een super voldaan gevoel. En ik voel nu al dat ik komende dagen spierpijn ga krijgen in mijn benen en buik.

 photo plog5.jpg

Foto in de sportschool. Onze hoofden zijn niet blog-vertoonbaar, haha!

Toen ik thuis kwam, fotografeerde ik wat producten voor mijn blog. Zo ziet dat eruit! Ik gebruik een map met aluminiumfolie om het licht te weerkaatsen. Dat werkt echt super goed en dat leerde ik bij de Fotografie workshop voor bloggers van Patty.

 photo plog6.jpg

Zo zit ik er dan altijd bij. Ik wurm me in de vreemdste houdingen om een mooie foto te maken. Languit liggend op de grond of juist staand op mijn bureau of stoel omdat ik een foto van bovenaf wil maken.

Tijd voor de lunch! Twee broodjes met kaas even tussen het tosti-ijzer en je hebt een panini!

 photo plog7.jpg

Daarna hadden mijn zusje en ik nog even lol met de hoelahoep. Ik probeer iedere dag een kwartiertje te hoepelen en het gaat steeds beter! Ik kan zelfs al een beetje joggen tijdens het hoepelen en verder doe ik squats, lunges en draai ik rondjes. Woeiii!

 photo plog8.jpg

Zo zag het grootste deel van mijn dag eruit: achter de laptop werkend aan mijn scriptie en blog.

Wisten jullie trouwens al dat jullie me kunnen volgen via Snapchat? Ik heb het al een tijdje, maar ik zette nooit iets in ‘mijn verhaal’. Nu wel, omdat ik zag dat een heleboel van jullie me gingen volgen. Niet gek dat jullie me hebben gevonden, want ik heet gewoon teddlicious, haha.

 photo plog9.jpg

Even naar buiten! Mijn t-shirt is van H&M en de zonnebril is van Costes. Ik had me niet opgemaakt en ik deed alleen even een lipstick op. Zie je er toch meteen een stuk frisser uit!

Boodschappen doen en het is lekker weer. Heerlijk dat ik mijn loafers weer aan kan!

 photo plog10.jpg

Ingrediënten voor het avondeten halen. Ik maak altijd nog ‘ouderwets’ een lijstje op papier. Niet op mijn telefoon!

Op de terugweg liep ik langs de Hema en ik kon het niet laten om wat dingetjes mee te nemen… Die zien jullie binnenkort op de blog!

 photo plog11.jpg

Prachtige bloesem en een strakblauwe lucht.

Toen ik thuis kwam had mijn zusje voor een lekkere, healthy snack gezorgd. Wortels!

 photo plg12.jpg

Foto’s maken van mijn gekochte spulletjes bij Hema nu het nog licht is… Bij mijn zusje op de kamer is het vaak het mooiste licht, dus verkas ik daar altijd even naartoe.

Oeh, ik kocht onder andere deze leuke jar. De rest zien jullie dus binnenkort op de blog! En als je me op Snapchat volgt (teddlicious) hebben jullie het misschien al kunnen zien…

 photo plog13.jpg

Mijn vader belde of ik een bestelling weg kon brengen van de catering. Natuurlijk! Ik sprong even in de auto en deed de bezorging.

Daarna doken mijn zusje en ik de keuken in, want we gingen nacho’s maken als avondeten! Dit eet ik altijd als snack op het terras, maar als avondeten kan het ook prima. Het zijn eigenlijk gewoon taco’s. Willen jullie hier een recept van zien? Ze waren namelijk echt super lekker!

 photo plog14.jpg

Ondertussen keken we de film Johan. Die heb ik al een paar keer gezien, maar hij blijft leuk. Vooral omdat Michiel Huisman erin zit ;)

Weer achter de laptop! Workie work.

 photo plog15.jpg

Met een grote kop thee erbij natuurlijk. Ik maakte deze plog en ik werkte nog een beetje aan mijn scriptie.

En ik verschoonde mijn bed. Heerlijk om in een pas verschoond bed te stappen, lekker fris!

Thanks voor het lezen en have a nice day!

Liefs van Tedje

Volg:

18 Reacties

 1. Jeanne
  17 april 2015 / 10:32

  Hard gewerkt meisje!!

 2. 17 april 2015 / 11:03

  De spulletjes van Hema op je snapchat zagen er heel leuk uit haha, ben benieuwd naar het artikel!

 3. 17 april 2015 / 13:43

  leuke foto’s!Die film Johan kende ik nog helemaal niet

 4. 17 april 2015 / 14:18

  Leuke foto’s en goed dat je gesport hebt naast het schrijven van je scriptie. Succes daarmee trouwens :) ik ben er zelf ook mee bezig, pff!

  • Tedje
   Auteur
   17 april 2015 / 18:39

   Ah thanks, Stephanie. Jij ook heel veel succes met afstuderen. We can do it!

 5. 17 april 2015 / 14:24

  Zo leuk die hoolahoop, je hebt echt een toffe uitgekozen! :-)

  • Tedje
   Auteur
   17 april 2015 / 18:39

   Jaa ik vind hem ook echt super leuk :)

 6. 17 april 2015 / 19:22

  Bij toeval op je site terecht gekomen. Wat een leuk blog en vandaag een leuk stuk :)

 7. 18 april 2015 / 12:39

  Ohhh ik zag Nutella voorbij komen. Leuke foto’s!

 8. 18 april 2015 / 16:00

  Wat een fijne en leuke plog! En ik maak ook nog gewoon ouderwetse papieren boodschappenlijstjes.

 9. 19 april 2015 / 12:48

  Wat een leuk plogje weer! En ik ben wel benieuwd naar je recept van de nacho’s! :)

  • Tedje
   Auteur
   19 april 2015 / 13:10

   Dan heb ik goed nieuws voor je! Een artikel is in de maak :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *