Plog 17 augustus: event Babyliss in Amsterdam

plog0

Vorige week donderdag ging ik naar Amsterdam voor een event! Ik besloot weer eens een dagje alles vast te leggen door middel van een plog. Kijk je mee?

Nu ik in Maastricht woon, ga ik minder vaak naar events in Amsterdam. Het kost altijd heel veel tijd, met de trein ben je sowieso al 5 uur aan het reizen, en dan ben je er nog niet. Toch besloot ik woensdag wel naar Amsterdam te gaan. Ik was namelijk uitgenodigd voor een event van BaByliss!

plog1

Mijn dag begon heel simpel met een boterham met pindakaas. Een perfecte foto voor op @therealteddlicious. Check hier het artikel dat ik schreef over mijn nieuwe Instagram-account en waarom ik dit heb aangemaakt. // Ik dronk mijn thee op achter mijn bureau en ging aan het werk.

plog2

Tijd om me op te maken! Ik gebruikte dit palette van MUA, een heel fijn palette en ook nog voor een fijn prijsje, ik geloof dat ‘ie 5 euro is. // Outfit of the day: mijn nieuwe jeans van Levi’s, een shirtje van Zara en mijn colbertje van WE Fashion. En witte All Stars die ik in de was heb gedaan, dus die er weer als nieuw uitzien.

plog3

Wachten op de bus. Ik nam mijn laptop mee om nog te werken in de trein. // 2,5 uur treinen! Het voordeel van het traject Maastricht – Amsterdam: je kunt blijven zitten! Ik heb echt nog lekker kunnen werken.

plog4

Ik wandelde naar de locatie van het event. Het was regenachtig en grauw in Amsterdam. // Hoe leuk ziet dit eruit? Perfect gestylde tafel met naamkaartjes.

plog5

De brandmanager van BaByliss hield een praatje over het merk. Wist je dat de twee B’s van BaByliss voor Brigitte Bardot staan? Dat was de muze van het merk. // Tijd voor de lunch, die heerlijk was.

plog6

Daarna werden mijn haren gedaan. Ik ging voor de beachy waves look.

plog7

Vervolgens gaf Rachel van De Huismuts een presentatie over personal branding. Ik vind Rachel een super leuk mens, ik heb veel bewondering voor haar! Yo go girl! // Daarna was het nog tijd voor een drankje en een cupcakeje. Lekker!

plog8

Samen met Sophie door naar Sushito om een lekkere sushibowl te eten. Yum! // Come to mommy!

plog9

Met z’n tweeën weer in de tram terug naar het station. // Wachten op de trein. Ik vind de overkapping van Amsterdam Centraal nog steeds zo mooi!

plog10

In de trein werkte ik nog aan freelanceklussen, beantwoordde ik mijn mail, begon ik al met een opzet maken van deze plog en het laatste uur van de reis pakte ik mijn e-reader erbij. // De lucht kleurde prachtig!

plog11

Toen ik thuis aan kwam, waren alle krullen helaas verdwenen. Ik moet zeggen: ze hebben er (voor mijn doen) toch nog wel lang ingezeten (lees: een paar uurtjes). Mijn haar is zó steil dat er bijna geen krullen in te maken zijn. // Dit was de inhoud van de goodiebag. De macarons zijn inmiddels verorberd en ik ga de tang natuurlijk ook lekker zelf testen. Bij de meeste meiden blijven krullen er wel een hele dag in zitten, maar bij mij moet ik het doen met een avondje. Het is trouwens een 2-in-1 tang: je kunt ermee krullen én steilen. En dat vind ik nou nog eens handig, want dan kan ik ook in mijn steile haar een beetje model maken met de steiltang. Love it!

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 24 augustus 2017 / 07:45

  Ik had geen idee dat die B’s voor Brigitte Bardot staan! De beachy waves staan je erg goed. En ohhh, wat zien die sushi bowls er lekker uit!

  • Tedje
   Auteur
   24 augustus 2017 / 19:54

   Grappig he, wist ik ook niet! Dankjewel!

 2. 24 augustus 2017 / 09:31

  Je outfit is super leuk! Goede combi ook met je nagellak, echt heel erg leuk! Die sushibowl ziet er trouwens heeerlijk uit!

  • Tedje
   Auteur
   24 augustus 2017 / 19:54

   Haha, dankjewel! Had ik niet eens over nagedacht! :-) Die was ook echt mega lekker!

 3. 24 augustus 2017 / 10:03

  Leuke plog! Rachel vind ik ook een super toffe vrouw.
  Ik ben benieuwd of je de tang fijn vindt.

  • Tedje
   Auteur
   24 augustus 2017 / 19:54

   Ik ga hem lekker testen en dan laat ik weten wat ik ervan vind!

 4. 26 augustus 2017 / 10:42

  Wat een leuke plog! Je colbertje is superleuk :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *