Plog 17 juni 2014

 photo collageplog.jpg

Gisteren was het weer tijd om te ploggen! Ik hoefde niet naar school of naar een event voor mijn blog, maar ik was gewoon thuis. ’s Avonds ging ik uiteten en naar de film met mijn zusje. Kijken jullie mee naar mijn dag? 

 photo IMG_8831.jpg

Goedemorgen! Mijn wekker ging om 8 uur. Op een ‘vrije’ dag nog wel. Ik dacht dat ik naar school moest, dus had ik een kappersafspraak om 9 uur ingepland. Ach, lekker vroeg uit bed is ook niet verkeerd.

 photo IMG_8860.jpg

Make-up of the day: Sleek Oh So Special palette – Oriflame The ONE powder – Nars Albatross highlighter – Oriflame The ONE mascara – Catrice All About Matt Foundation – Collection concealer – Urban Decay Primer Potion – Clinique oogpotlood – Maybelline Master Precise eyeliner – M.A.C. blush in Peaches.

 photo IMG_8832.jpg

Opgemaakt en alles. Ook meteen een ‘voor’ shot van mijn haar.

 photo IMG_8833.jpg

Snel ontbijtje, ik had weer veel te lang getreuzeld over wat ik aan zou doen en veel te lang gedaan over mijn make-up. Drie kleine pannenkoekjes (kant-en-klaar van AH, super handig) met stroop. Lekker! Niet echt #feelgoodfitchallenge, maar dat wordt vandaag toch sowieso al niet, haha.

 photo IMG_8834.jpg

Outfit! Later op de dag ruilde ik mijn lichte spijkerbroek in voor een donkere.

 photo IMG_8835.jpg

Eventjes wachten bij de kapper.

In de stoel! Ik ging om mijn bob weer mooi in model te laten knippen.

 photo IMG_8837.jpg

Kijk naar deze mooie producten van Oolaboo, zo’n mooi merk!

 photo IMG_8841.jpg

Ik kreeg deze drie testers mee om uit te proberen. Ik ben benieuwd.

 photo IMG_8839.jpg

Na! Aan de voorkant is er niet veel afgehaald.

 photo IMG_8840.jpg

Aan de achterkant zit het weer mooi in model :)

 photo IMG_8845.jpg

Engelse teksten samenvatten voor school. Moet ook gebeuren!

 photo IMG_8847.jpg

To-do list van vandaag. Voor de middag al een heleboel gedaan!

 photo IMG_8848.jpg

Tijd voor lunch! Twee geroosterde boterhammen met sla, kaas, rosbief en een beetje truffelmayonaise met tomaat, komkommer en een handje noten. Yum!

 photo IMG_8850.jpg

Whoop whoop! Pakketjes tijd! Ik kreeg een pakje van Plangas, een site waar je een abonnement kunt afsluiten waarbij je iedere maand een leuke zonnebril op je deurmat krijgt. Hoe leuk!

 photo IMG_8852.jpg

Ik kreeg de zonnebrillen van de afgelopen twee maanden (mei en juni). Voor 10 euro krijg je een kekke zonnebril en een mooie vilten beschermhoes erbij. Leuk! Je kunt de brillen ook los bestellen.

 photo IMG_8853.jpg

Dit is de bril van mei. Lekker retro!

 photo IMG_8854.jpg

En de bril van juni. Zomers met die bloemenprint.

 photo IMG_8856.jpg

’s Middags werkte ik bijna mijn hele to-do list af. Ook leerde ik nog wat voor mijn tentamen voor donderdag en schreef ik nog een artikel voor mijn blog en maakte ik foto’s van mijn nieuwe sportkleren.

 photo IMG_8861.jpg

Daarna was het tijd om met de bus naar Breda te gaan!

 photo IMG_8863.jpg

Lopen door het park.

 photo planbcollage.jpg

Ik ging uiteten met mijn zusje voor haar verjaardag en haar slagen voor haar eindexamen. Een gezellig zussenavondje dus. We aten bij Plan B, een tapasrestaurant in Breda waar je heerlijk kunt eten. Het was allemaal overheerlijk! Lekkere hammetjes met brood, gevulde eitjes, kippenpootjes, stokbroodjes met geitenkaas en honing, ossenhaasspiesjes, gehaktballetjes, aardappeltjes, garnalen en als kers op de taart (letterlijk en figuurlijk) een heerlijk taartje dat we hebben gedeeld met z’n tweeën. We hebben onze buikjes rond gegeten!

 photo IMG_8874.jpg

Daarna liepen we naar Pathé.

 photo IMG_8876.jpg

 photo IMG_8877.jpg

We gingen naar 22 Jump Street! Wat een hilarische film, ik heb echt in een deuk gelegen.

Toen ik weer thuis was (wat iets later was dan gepland, mijn vader had zich vergist in de tijd om ons op te halen! Oeps..), maakte ik deze plog en ging ik lekker naar bed.

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien wat ik heb gedaan! Een super leuke dag, ik wou dat iedere dag was zoals deze :)

Liefs van Tedje

Volg:

23 Reacties

 1. 18 juni 2014 / 07:49

  Het zag er uit als een hele leuke dag! Wat een grappig concept, met die zonnebrillen. Voor bij geheel onbekend, tegenwoordig kun je op alles een abonnement nemen, haha! Jump Street wil ik ook nog graag zien :)

 2. 18 juni 2014 / 08:24

  Ik vind plogs altijd zo leuk om te bekijken :-) Leuk ook, elke maand een zonnebril op je deurmat. Helaas heb ik een zonnebril op sterkte, maar toch: gaaf!

 3. lianne
  18 juni 2014 / 09:12

  Leuke schoentjes heb je aan! Mag ik vragen waar je die gekocht hebt?

  • Tedje
   Auteur
   18 juni 2014 / 16:53

   Die heb ik gekocht bij Van Bommel in Breda. Ze zijn van het merk Aniek. Volgens mij heeft de winkel ook een online webshop :)

 4. 18 juni 2014 / 09:39

  Leuk om zo een dagje mee te kijken! Je haar zit inderdaad weer prachtig in model!

 5. 18 juni 2014 / 09:54

  leuke plog en de tapas ziet er goed uit! Mmm

 6. 18 juni 2014 / 12:38

  Ik ben begonnen aan de film 21 Jump Street, die is ook al erg leuk!

  • Tedje
   Auteur
   18 juni 2014 / 16:53

   Jaaa die is ook zo leuk! Ik moet elke keer zo hard lachen, haha. Zelfs nu ik eraan terugdenk ;)

 7. 18 juni 2014 / 14:57

  Dat was duidelijk een heerlijke dag. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar Jump Street 22.
  De eerste vond ik echt wel leuk om te zien. Een brillen-abonnement is echt wel origineel, ik wist
  niet eens dat er zoiets bestond. :)

 8. 18 juni 2014 / 16:12

  Leuke foto’s allemaal! Ik ben benieuwd naar je nieuwe sportkleding!

 9. 18 juni 2014 / 16:48

  Haha wat leuk zeg zo’n abonnement met zonnebrillen! :)

 10. Ella
  18 juni 2014 / 17:54

  Waar is de lichte jeans met scheuren vandaan? Ik ben echt opzoek naar zo’n soort broek. Ik wil ook zo lunchen als jij doet, yummie!

 11. 18 juni 2014 / 19:39

  Proficiat voor je zus! Heerlijk zo’n zussenavondje. Ik doe soms ook wel eens leuke dingen met mijn broer. (Ik heb helaas geen zussen.)

  • Tedje
   Auteur
   18 juni 2014 / 22:12

   Leuk dat je zo’n goede band hebt met je broer!

 12. 21 juni 2014 / 21:20

  Je haar zit weer super. Die zonnebril van mei vind ik leuk!

 13. 21 juni 2014 / 21:21

  Je haar zit weer zo mooi! Ik heb ongeveer hetzelfde model als jij, maar dan over all iets langer. Vind het echt heel mooi :) Leuk dagje volgens mij, en het klinkt wel heel bekend dat je veel te lang doet over je outfit en make-up, hahaha. Oeps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *